2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kesinlikle canım Allah vergisi olmuş şükür olmaması da normal ama olupta süt içemeyen bebekler için üzülüyorum.. Küçük bebek çabuk büyür derler ya benim oğlum da minnak 3 kg çabucak büyürler inşallah

Kızlar bişey danışmak istiyorum, doktorum doğumu başlatmak için meme ucunu uyaracaksın günde 5-6 kez demişti. Dün dokundum hafif ıslandı ucu süt gibi değil ama kolostrum dedikleri ilk sıvı muhtemelen. Yalnız sol memede oldu . Sizce devam edeyim mi uyarmaya yoksa sıvının devamı gelmesin diye bırakayım mı bilemedim ya da sağdan mı devam etsem sadece? Bide bu durum doğumun yaklaştığını gösterir mi acaba

İnşallah canım benim ya lütfen toparlan senin gücünle büyücek minnak kendini bırakma =( annelik böyle biliyor musun hep yüreğin hop hop geziyorsun =( Rabbim hepimize yardım etsin yavruna kavuş inşallah

Gùnaydin kizlar nstye girecegim simdi doktor 40 a kadar bekleriz olmazsa suni yada sez. Dedi insallah normal ve kendi sancimla olur bebis iyi cok sukur 2.900 olmus kuzuma masallah sürekli agzini acip acip kapatiyo cok acikmisti belli

Aynen benimde yarin bitiyoor valla ne diyelim bende anlamadim. Herkes bana da sasiriyor gore 6 aylik hamile falan saniyor. İnan arabami bile hala kendim kullaniyorum. Hamilelik biseyime etkili olmadi. İnsallag artik gelmek istesinler yaa ❤ kontrolun ne zaman bir daha

onu doktorum demedi ama ben yapmistim ikisinide sıktim sukur ikisindede sefaf geldi suya benzer insallah sutum olur yeterince

Gunaydin
Takvimler son 2 diyor . Bizimkiler takilsin biraz daha..
Zorla cikicaklar haberleri yok
Aynen oyle ben de konusuyorum bak kendin gel yoksa yine cikartcaz seni ordan diye ama umrunda degil ya oyle bi kipir kipir tepiniyo ki icimde hep orda kalip oynamak istiyor heralde

Sonuçlar güzel demek ki ondan aramamışlardır :) bende sancı var ama düzenli değil o yüzden acı çektiğimle kalıyorum bebek hala içerde :))
Ay sancin var en azindan kuzum yaa :) ❤ 40 ve uzeri sancin varsa suni kurtarir diyodu doktorum. Tabi bebek inerse. Benim hala ve hala sancimda yok :)?

Bugünde doguramadım dün doktor 4 cm rahim agzın var dedi. 4cm rahim ahzı mı olur ya zırh gibi benim normal doguracagım yok. Plesentamdada kireçlenme varmış korkuyorum
İ zaman sana gun vermeleri gerek kuzum sezeryan icin.. valla bende hala dogurmayi bekliyorum ama olmuyor :) korkma kireclenme surec alan bisey hafta olarak seni etkilemez artik

Ay sancin var en azindan kuzum yaa :) ❤ 40 ve uzeri sancin varsa suni kurtarir diyodu doktorum. Tabi bebek inerse. Benim hala ve hala sancimda yok :)?
Ya ama geçen gidişte doktora sormuştum mesela adet sancısı şiddetli olan doğumda daha mı az sancılanır filan diye, bazıları kontrole geliyor hiç sancısı olmadan muayene ediyoruz açıklık 4-5 cm e ulaşmış, bazıları var açılın ben doğuruyorum diyor çığlık çığlığa geliyor 1 cm bile açılması olmuyor sancı kişiden kişiye çok değişiyor demişti. belki sen de çok sancılanmadan doğurursun :)

Bugünde doguramadım dün doktor 4 cm rahim agzın var dedi. 4cm rahim ahzı mı olur ya zırh gibi benim normal doguracagım yok. Plesentamdada kireçlenme varmış korkuyorum

Daha gününe var ama neden acele ediyorsun :) uygun değilse zorlamamak lazım normal diye inşallah vaktinde hayırlısı ile gelsin

Ben artik suniyi kabullendim acisini da. O yuzden bari sezeryana donmesin suniyle normal olsunun derdindeyim de o yuzden dedim senin gibi olsam normal sansim daga fazla diye :)

Ben artik suniyi kabullendim acisini da. O yuzden bari sezeryana donmesin suniyle normal olsunun derdindeyim de o yuzden dedim senin gibi olsam normal sansim daga fazla diye :)
Evet ben de sezaryen hiç istemiyorum da doktorum hiç suniden bahsetmiyor bana eğer sezaryene çevirmek isterse ben de suni seçerim diye düşünüyorum bide onda da sancı şiddeti çok değişiyormuş, suni verildikten sonra bi değişiklik olmadı sancı şiddetinde diyenler de var. ağrı eşiğin yüksektir belki ondan hissetmiyorsundur. Eğer öyleyse sunide de çok çekmezsin bence

Bizi bu kadar dusundurmeselerde gelseler ya yavastan erken dogumdan cok korkuyordum bu sefer de hic gelmiyorlar bi daha ne zaman doktorun

yok beni gören 10-11 aylık der :)) iyice önümde toplandı. Diyorum az daha beklerse ilk yaş doğumgününü içerde yapacak :)) eşim 12 si diye görmüştü rüyasında, bi umut bekliyorum bgn

yok beni gören 10-11 aylık der :)) iyice önümde toplandı. Diyorum az daha beklerse ilk yaş doğumgününü içerde yapacak :)) eşim 12 si diye görmüştü rüyasında, bi umut bekliyorum bgn
Ay hadi insallah ❤❤ ben arkima 11i demistim ve 11de dogurdu hakikaten ki ayin 10nunda sabah yatisi olmustu :)) kimilerine tutuyo tahminler ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…