Cok sukur gozun aydın ❣ saracoglunun kımyon cayı kurune bakabılırsın cok etkılı Ama ınsan kullanırken korkuyırKızlar şükürler olsun Ömer utku evimize geldi yeni düzene ailecek alışmaya çalışıyoruz
Abimiz ne kadarda büyük destekte surecten etkelnmis anne Ömer hasta olmasın siz tekrar ne olur hastaneye gitmeyin diyor devamlı
Ömer kuzu ise gaz sancısı çekiyor abiside 3-4 ay çekmişti doğum yapan arkadaşlar sizde durum ne gaz sancısı için ne kullanıyorsunuz
Süt arttırıcı neler onerirsiniz anne süt çayı aldım suyu içiyorum bol miktarda
Sleepyde bızde ıse yaramadı poposu cok kotu durumdaKızlar birde birşey danışacam size prima kullanıyoruz biz ama pek beğenmedim çok şişiyor böyle bebeği rahatsız ediyor sanki 2saate bir değişiyorum kaka yaptığı için.. Molfix pişik yapmaya dönmüştü onu omdam bıraktım. Siz ne kullanıyorsunuz? Sleepy iyi diyorlar
Bızde aldık 2 gun sonra gerı vermeye goturdum kullanmadık eczacı dolapta durması gerektıgını soyleyıp almadı cok sınır oldum madem oyle alırken uyarırsın demı .. acılınca oda sıcaklıgında kalabılırmıs onda sorun yokAldım canım kullanıyoruz salı gününden beri
Ben ilk doğumumda suni sancı aldım sancım gelmediği için 4 cm olunca epidural yaptılar adı prenses doğum olacaktı fakat epiduralden sonra açılmam durdu o yüzden suni vermeye devam ettiler epidurali kesip aslında bence kişiden kişiye değişen bir durumdur ama bende doğumu yavaşlattı.Prenses doğumu biliyor muydunuz bugğn arkadaşa sordum da o Dr zahide küçük te doğum yaptı epidural normal doğum yapmış çok kolay geçti dedi nette baktım da 4cm açıklık olunca belden iğne vuruluyor ve ağrı sancı hissetmiyormuşsun Dr uma soracağım merak ettim yapıyor mu :)
Bu çok doğal, lohusalıkta oluyor. Ben akşam güneş batıyor diye ağladığımı hatırlıyorum:) eşim benim de çok destekti ona bakıp bakıp ağlardım. Hepsi geçiyor, hele bi 40nız çıksın azalarak bitecek.Ya kizlar benim surekli aglayasim geliyor. Esim yardim ediyor ameliyatliyim diye ona uzulup aciyip agliyorum. Bebek az emiyor sarilik olcak diye agliyorum, cok emiyor niye uyumuyor diye agliyorum, cirkinim diye agliyorum, resmen sakat gibi oldum diye agliyorum mantiken dusundugumde sacmalama diyorum kendime ama gozyaslarim genelde akiyor
Hepinize teşekkür ederim kızlar. Eve geldik. Karnimda ağrı var. 2. Bebede olur dediler. Sizde de oldu mu. Doğumdan daha çok zorluyor bu karın ağrısı beni
Ben ilk doğumumda suni sancı aldım sancım gelmediği için 4 cm olunca epidural yaptılar adı prenses doğum olacaktı fakat epiduralden sonra açılmam durdu o yüzden suni vermeye devam ettiler epidurali kesip aslında bence kişiden kişiye değişen bir durumdur ama bende doğumu yavaşlattı.
Kizlar Merhaba suni sanciyla dogum yaptim, normal dogurdum, epiduralle, sadece sunu soyliyecegim ilk dogumumdu, allah dusmanimin basina böyle agri vermesin, 14 saat aglayarak sanci cektim, epidurali alinca biraz rahatladim. En son bebek sikisti, ebeye yalvaririm dayanamicam sezeryana alin diye yalvardim, eroin bagimlisi gibi imdaat diye yardim diye odanin icinde deli bagirdimkadin cok sabirliymis, en son 5 kisi odaya girip takla atar pozisyonda bastirarak dogurttular. Ben bilmiyorum normal dogum yapanlar nasil bu aciyi cekiyor epiduralle bile mahvoldum. Benim bunyem musait degil belkide bilmiyorum, hala ellerim titriyor o acilari dusununce. Neyseki bebisim kollarimda, simdi uyuyor..:)
Kizlaaaaaaaar ben dogum yaptım. 4 saat içinde başladı ve bitti. Dr bile dogumuma yetisememisti ebe yaptırdı doğumu.
3185 gr 49 cm. Kesi yırtık siyrik yok.
Darısı hepinize
Kizlar ben de dogum yaptim cok sukur. Persembe akşamı 23:31 de geldi oğlum. Normal dogum yaptim. Aynı gün ultrason ölçümünde 3700 çıkmıştı 4010 gr doğdu, 52 cm. Allah henüz kavusmayanlari tez zamanda kavuştursun inşallah yavrusuna
Merhaba arkadaslar bende dogum yaptım ♥♥ 10 ocakda randevum icin gitmistim nstye baglandim bundan 3haafta once grip almistim ya bi turlu gecmemisti ustune bide tekrarlamisti atesim cikmisti doktor atesin cocuga vurmuş kalp atislari cok yuksek dedi acil sezeryana aldi spinal yaptilar 6.45 de bebegimi aldılar 36 haftalik dedi dr 3 kilo 50cm dogdu kizim normalde 2 hafta sonraya randevu tarihi verecekti ama gelisimi iyi dedi cok şükür durumu da iyi bugun taburcu olduk ama ben bu oksurukle olecem sanki dikislerim cok ağrıyor bebegim emmek istiyor zar zor emziriyorum daha sutum tam olarak yok sadece sarı agiz sütü geliyor. Allahim doğum yapacaklarida sag salim kucagina almayi nasip etsin doguranlarada guc kuvvet bebislerine saglik versin
Kızlar şükürler olsun Ömer utku evimize geldi yeni düzene ailecek alışmaya çalışıyoruz
Abimiz ne kadarda büyük destekte surecten etkelnmis anne Ömer hasta olmasın siz tekrar ne olur hastaneye gitmeyin diyor devamlı
Ömer kuzu ise gaz sancısı çekiyor abiside 3-4 ay çekmişti doğum yapan arkadaşlar sizde durum ne gaz sancısı için ne kullanıyorsunuz
Süt arttırıcı neler onerirsiniz anne süt çayı aldım suyu içiyorum bol miktarda
Prenses doğumu biliyor muydunuz bugğn arkadaşa sordum da o Dr zahide küçük te doğum yaptı epidural normal doğum yapmış çok kolay geçti dedi nette baktım da 4cm açıklık olunca belden iğne vuruluyor ve ağrı sancı hissetmiyormuşsun Dr uma soracağım merak ettim yapıyor mu :)
Niye kullanmadın canım, bende oda sıcaklığında tutuyorum 4 hafta kullanım ömrü varmış oda sıcaklığında zaten 4 haftaya da biter diye düşündümBızde aldık 2 gun sonra gerı vermeye goturdum kullanmadık eczacı dolapta durması gerektıgını soyleyıp almadı cok sınır oldum madem oyle alırken uyarırsın demı .. acılınca oda sıcaklıgında kalabılırmıs onda sorun yok
Gittik nstde sancılr var ama düzenli değilmiş bebek hareketleriyle yükselmiş dedi . Ağrı kanama su gibi birşey gelirse hemen gelin dedi . Açıklık yokmuş ama olurmuş artık başlngıç sancısı bunlar dedi . Dinlen yorma kendini dedi bekliyoruz . Gece felan çok ağrım olursa gelmemizi söyledi sezeryan olucağı için bekleme dediCanim Dr git nasılsıniz şimdi hayırlı haberlerini alırız inşallah
Yok cnm kendi sancılarım basladi. Ebeler yatış yapıldıktan sonra dogumu kolaylaştırıcı hareketler vs gösterdiler sıcak dus hareket vs suyum geldi ve sancılarım siklasip şiddetlendigünün geçmişti demi canım? Suni sancı ile mi başlattılar? Allah analı babalı büyütsün inş
allah analı babalı büyütsün canım
Yok hala beklemedeyiz
kız doktor girmeyince yine de aynı parayı mı ödiceksin? Kafamda deli sorular :))
Hım yine ıkınma mı gerekiyor peki o yüzden mi suniye devam edildi? Evet kişiden kişiye değişiyor sanırım arkadaşım çok kolay bir doğum geçirmiş
Canım tam da lohusalık bu dediklerin bende yaşadım Doğum sonrası o gözümün yaşı kurumadı ya herşeye ağlıyordum, ilk 10-12 gun böyle devam etti sonra toparladım şimdi de ağlayasım geliyor ama o ilk baştaki gibi darlamıyor da beni, merak etme geçecek ben hep 3 ay diyorum neden 3 ay bilmiyorum gaz sancılarımız da 3 ay sonra bitecek hayatımız da düzene girecek ben alışacağım yavaştan bahar gelecek ve bebeğimle dışarı çıkacağım herşey için 3 ay sabretmeliyim düşüncesi var hep aklımda, çirkinlik konusuna gelirsek saçımın renkleri gökkuşağı oldu akmaktan kaş bıyık desen 20 gündür alınmıyor alnımdaki ergen sivilcelerimle emin ol senden çok daha çirkin durumdayım yani demem o ki hepimiz hemen hemen benzer durumlardayız bence, hayatımız tamamen değişti ne kadar çok isteyerek bebek sahibi olmuş olsak da şahsım adına çok da zorlanıyorum ( tabiki her durumda şükrediyorum kokusu yetiyor o ayrı) 23 gündür en uzun süreli uykum 1,5 saat bu bile başlı başına evde zombi gibi gezmeme sebep olabiliyor :)) geçiçi bir sure olduğunu unutma kendine de eziyet etme canım benimYa kizlar benim surekli aglayasim geliyor. Esim yardim ediyor ameliyatliyim diye ona uzulup aciyip agliyorum. Bebek az emiyor sarilik olcak diye agliyorum, cok emiyor niye uyumuyor diye agliyorum, cirkinim diye agliyorum, resmen sakat gibi oldum diye agliyorum mantiken dusundugumde sacmalama diyorum kendime ama gozyaslarim genelde akiyor
Canım genel anestezide verilen ilac bebege gectigi icin çoğu doktor zaten artik genel anestezi yapmıyor. Istesen dahi. Yalnız mesela ben sordum doktoruma spinal de baktılar cok heyecanlisin kalp atimin, tansiyon seviyen falan fazla 3-5 dk için uyutuyorlar solumundan verilen bir gazla. Işlem bitene kadar.Kızlar malum Pazartesi sezeryan ile doğumum gerçekleşecek. Özel hastanede yapacağım. Aklımdaki soru, komple uyutulmak mı, spinalmi, epidural mi. Yardımcı olabilir misiniz. Komple uyutulmak İstemiyorum zorla yaparlar mı ki acaba
Simdi girdim eve..Eve simdi geldim ama tik yok bende :)))) seen ne alemdesiiin
Ikınma doğum anında gerekli onu sana söylüyorlar çünkü epiduralden dolayı çok sancı hissetmiyorsun benim açılmam durduğu için tekrar suniye devam ettilerHım yine ıkınma mı gerekiyor peki o yüzden mi suniye devam edildi? Evet kişiden kişiye değişiyor sanırım arkadaşım çok kolay bir doğum geçirmiş
Doğumunuz hayırlı uğurlu olsun :) Bana spinal anestezi yapıldı ama ne oldu bilmiyorum ben birden çok heyecanladim ve doktordan sakinleştirici istedim. Bebek alınır alınmaz sakinleştirici verildi ve gerisi sanki rüya gibi geçti. Genel anestezide anestezi bebege gecer, bebek baygın olur. Siz kendinize hemen gelemeyince hemen emziremezsiniz. Onun yerine sakinleştirici isteyin. Ama korkacak hiçbir şey yok. Bebeğinize kavuşacağınız ana odaklanınKızlar malum Pazartesi sezeryan ile doğumum gerçekleşecek. Özel hastanede yapacağım. Aklımdaki soru, komple uyutulmak mı, spinalmi, epidural mi. Yardımcı olabilir misiniz. Komple uyutulmak İstemiyorum zorla yaparlar mı ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?