2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar dilerim. Grubunuzu tesadüfen gördüm. 15 aylık bir kızım var. İlk günler çok karmaşık oluyor insan. Hormonlar yüzünden 40 gün ağlamıştım. Ağlamaktan çekinmeyin, hatta size iyi gelecek :)

Canım sen üzüldükçe sütün etkilenir...biliyorum kolay değil ama en azindan kafanı biraz dağıtmaya çalış...
Bebisini neden kuvoze almislardi?
Hızlı nefes alıp veriyor diye. Çekilmesi var dediler bu duruma . Bir kaç güne alacağım hissediyorum. Onlar gün vermiyor ama

Canım çok sevindim eve dönmenize. İnşallah bu kez gaz sancısı çekmeden büyür Ömerin. Tereyağ bal, muzlu süt, tahin pekmez ve anne çayı ben de süt yaptı. Bolca kaynar içiyorum o da çok etkili.

Yok canım Herkeste öyle olmuyor. Ben 2 cm açılmıştım. Ağrılar 5 dk. Da bir oluyordu . Kısa bir süre sonra 3dk sonra 2 dk. Düştü. Doktorum Açılman az, şimdi epidural yaparsak yarını bulur doğum . Biraz daha açılman gerekiyor dedi. Dayanamadım. Epidural yapıldı, o esnada 3 cm. Olmuşum topu topu. Sonra 2 saat sonra doğurdum. Herkes şokkk. Doktorum kasların çok güçlü onun için öyle oldu dedi. Eee yıllarca spor yapmanın faydası ve bol zikir çekmenin kabulü

Çok geçmiş olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah

Kızlar göbek kordonu düşürken bebek huysuzlanıyor mı? Kızım bu gece hiç durmadı baktım göbek kordonu sarkmış bi kaç güne düşcek galşba

A anneveoglusu çok sevindim. Canımmm. Allah ayırmasın bir daha. Al koynuna öpp kokla, hiç birşey yapma . Onu izle saatlerce... .
Ben öyle yapacam. Kuzum orada sevgisiz kaldı . Onu ne kadar sevsem koklasam az gelecek gibi.
Kaç gün kaldı yavrun hastanede?

Niye kullanmadın canım, bende oda sıcaklığında tutuyorum 4 hafta kullanım ömrü varmış oda sıcaklığında zaten 4 haftaya da biter diye düşündüm
İçinde ne oldugu bellı degıl hıc olmassa kımyon cayı verdım mı ne oldugunu bılıyorum dıyerekten vermedım ne bılım bzdolabunda durcagını hayırlısı arruk ne dıyım kı

Hızlı nefes alıp veriyor diye. Çekilmesi var dediler bu duruma . Bir kaç güne alacağım hissediyorum. Onlar gün vermiyor ama
Geçmiş olsun cnm. Bildiğim bir sey değilmiş.ilk defa duydum hatta... en kisa surede kavustursun sizi Rabbim.

Ilk dogumsa cok sanslisin o zaman:)

Ben duydum yaptırmayı düşünüyordum ama acilmam üç saat içinde 1 cm den 8 cm e çıkınca gerek kalmadı :)

Kizlar bebişim enfeksiyon nedeniyle kuvoze alınmıştı. Cumadan beri. Dün gidip emzirdim. Maşallah memeyi hemen aldı. Ama gözleri sapsarı olmuş, bakışları öyle donuklasmisti ki. Memeyi emerken bile yavaş yavaş emiyordu, o eski gücü yoktu. Kuvoze vermeden önce böyle değildi, bakışları çok hareketliydi emerken istekliydi. Aslinda çok da iyiydi kuzum sadece vücudunda kızarıklıklar vardı ,kuvezde bir tek parça hafiflemisti yine de bir gün içinde böyle kötü gördüm onu , içim yaniyor, ağlayıp duruyorum. Kendimi uzmemeye calisiyordum ama öyle görünce, başka birşey düşünemez oldum
Allah'ım tez şifa versin annesinden ayrı olan bebeklere

Canımm sarılıktan öyle guçsuzleşmiştir seni emdikçe kendine gelecek kuzun nolur üzülme bak sen hemen ertesi gün emzirmeye gittin ben bebeğim doğunca 7 gun hiç dokunamadım bile bırak emzirmeyi, kuvozde kıyafet de giydirmiyorlar ya insana çok minik geliyorlar , sen bol bol gece gündüz sütünü sağmaya bak canım benim en çok senin sütüne ihtiyacı var şimdi antibiyotik etkisi gibi düşün, suresin tamamlasın çıkacak haftaya senin yanında olacak merak etme sen

A anneveoglusu gözüm aydın canım çok sevindim Rabbim bir daha hiç ayırmasın gaz sancısı için ben de rezene kimyon falan tüketiyorum henüz bebise bisey vermedim inşallah kısa sürer gazlı dönemler biz de gazliyiz
Doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler kuzucuklar S Sss33301 canim ya msjların içimi acıttı benim.oglum da 2.5 gün sarılık için yattı anne icinncok zor ama orda nice sağlık sorunu yaşayan bebekleri görünce insan şükür ediyor bir an once kavusursunuz insallah
D defne1453 bebeğin halsiz güçsüz demissin benim oğlum da ordayken iyiydi ortalığı yıkıyordu ama eve geldik o bebek gitti sürekli uyuyan emmeyem bi bebek gelincik üzüldüm niye böyle oldu noldu diye meğer yorgunmus yavrum ertesi gün yavaş yavaş kendine geldi seninki de toparlanır inşallah sen güçlü ol

Canım cevabın için teşekkür ederim allah razı olsun . Bide kaç saat ameliyathanede kalıyoruz toplamda canım

Cevabın için teşekkür ederim canım valla cahil olunca böyle oluyor hiç bişry bilmiyorum ‍ bende en azından hastaneye biraz bilgili gideyim istedim

Teşekkür ederim canım . Allah razı olsun . Evet ne durumda olan bebekler var, haklısın . Görüyor ve şükrediyorum. Allah bütün bebekleri korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…