Yani aslinda doktorun toplamda yapacağı işlem 15-20 dk falan. Seni daha erken alırlar ama hazirlamak için. Anestezi uzmani anesteziyi verdikten sonra dr gelir işini yapar ve gider. Yani herşey ardi ardina yapilirsa yarim saati geçmez.
Bende bende :)) dun gece karnima bi agri bi kramp girdi biraz sevincektim tam ki bi anda yine istifra ettim. Mideme dokunmus bisey yine ondan olduguny fark ettim yarin kacta randevun benimde yarin
Bacaklarımda ağrı var. Sürekli masaj istiyorum .
Göğsümde nohut & mercimek büyüklüğünde bir şey hissettim Normal mi bunlar arkadaslar .
3 günü doldurdum ama kanamam yoğun hala. Hasta bezi kullanıyorum hala . Normal pede geçemedim. Bunlar normal mi? Yarın konrtolüm de var . Önden size sorayım dedim . Hepinizden Allah razı olsun
Sırf siz doğurun diye acele etmiştim =) şükür sabah sabah sevindim 86 kilolayla gitmiştim doğuma 10 gün oldu 76 yım bugün kaldı 20 kilo =) oğlumun gazı başladı ver Allah bağırıyor kızımda 40 günlükken bitmişti inşallah oğlumun da kısa sürer haricinde iyiyim memeler fazla veya az süt üretmeyi bıraktı artık yeterince süt üretiyor Allah razı olsun avent göğüs kalkanından yara olmadan atlattık.. Tek problem kızımın kıskançlığı alışmasını bekliyorum.. Sende doğursan da süt muhabbeti yapsak =)
Bacaklarımda ağrı var. Sürekli masaj istiyorum .
Göğsümde nohut & mercimek büyüklüğünde bir şey hissettim Normal mi bunlar arkadaslar .
3 günü doldurdum ama kanamam yoğun hala. Hasta bezi kullanıyorum hala . Normal pede geçemedim. Bunlar normal mi? Yarın konrtolüm de var . Önden size sorayım dedim . Hepinizden Allah razı olsun
Canım kan ve ödem gidiyor ya bacakların hatta vücudun ondan ağrıyor.. Benim ilkinde kanamam çok olmuştu ama bu sefer olmadı regl gibi oldu 5.Gün kesildi.. Çokta normal azda normal canım..göğsün sızlıyor mu canım süt birikmiştir ondandır o şişlik
Bende meraktayim :)) soyle bir anda geliverse cok mutlu olcam yoksa benim sonum belli :) neyseki senin daha 1haftan var. Bakalim yarin yine ayni seylerle gelirim doktordan :))
Sırf siz doğurun diye acele etmiştim =) şükür sabah sabah sevindim 86 kilolayla gitmiştim doğuma 10 gün oldu 76 yım bugün kaldı 20 kilo =) oğlumun gazı başladı ver Allah bağırıyor kızımda 40 günlükken bitmişti inşallah oğlumun da kısa sürer haricinde iyiyim memeler fazla veya az süt üretmeyi bıraktı artık yeterince süt üretiyor Allah razı olsun avent göğüs kalkanından yara olmadan atlattık.. Tek problem kızımın kıskançlığı alışmasını bekliyorum.. Sende doğursan da süt muhabbeti yapsak =)
İnsallah gaz da biter de rahatlarsin iyice. Ooh ne guzel kilolarda gitmis baya baya. Hatirliyorum senin kizi :)) ee baslarda olcak illa ki insallah insallah bilsen ne kadar isterim :))
Canımm sarılıktan öyle guçsuzleşmiştir seni emdikçe kendine gelecek kuzun nolur üzülme bak sen hemen ertesi gün emzirmeye gittin ben bebeğim doğunca 7 gun hiç dokunamadım bile bırak emzirmeyi, kuvozde kıyafet de giydirmiyorlar ya insana çok minik geliyorlar , sen bol bol gece gündüz sütünü sağmaya bak canım benim en çok senin sütüne ihtiyacı var şimdi antibiyotik etkisi gibi düşün, suresin tamamlasın çıkacak haftaya senin yanında olacak merak etme sen
İnşallah canım benim, öyle daha zor tabi çok şükür kucaklayabildim kuzumu , inşallah emmeye devam eder , yoksa nasıl olurum bilemedim. Sürekli süt sağma modundayim bende inşallah şifa olur kuzusa
Ya kizlar benim surekli aglayasim geliyor. Esim yardim ediyor ameliyatliyim diye ona uzulup aciyip agliyorum. Bebek az emiyor sarilik olcak diye agliyorum, cok emiyor niye uyumuyor diye agliyorum, cirkinim diye agliyorum, resmen sakat gibi oldum diye agliyorum mantiken dusundugumde sacmalama diyorum kendime ama gozyaslarim genelde akiyor
Ben hamilelik boyunca öyleydim hala öyleyim :)) doğurunca hemen geçecek mi bilmiyorum ama hormonların dengesizliğinden kaynaklanıyor hepsi düzene girdiği zaman rahatliycaz bence.. ben tv deki thy reklamına ağladığımı biliyorum eşim baya dalga geçmişti düşününce çok saçma ben buna niye ağladım ki diyor insan ama elinde değil tutamıyorsun kendini
Gunaydin
Dun gezdim ettim hic rahatsiz olmadi yawrucagim..hala oynasiyor yukarlarda... dun kuzenlerimde daha durur bu gobegin yukarda diyolar bide kucuk buluyolar karnimi :) aslinda 11 kiloda aldim ama.belli olmuyor galiba.herkesler dalga gecti.yaza dogurursun yaz cocugu olur diye