2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Uyuyabilirsin umarım, ben bile heyecan yaptım, sen nasıl uyuyacaksın :)

Ay geliyor isteeee :) dualarimiz seninle canim. Kolay bir dogum olur insallahhh.

Sukur erkenden dogurmusum Allah yardmcınuz olsun gercekten zor okadar beklemek sureklınwc alt tarafın agrısu vs
Amiin Aynen bebek ağırlaştıkça bel kalça bacak ağrıları ve vajina çevresi morarmış gibi ağrıyor baskılardan yürüyüş bile zorlaştı artık

Ah he guzel bir bir dogumlar gerçekleşiyor bende hala tık yok hergun bi yerlerim ağrıyor ama gelen giden yok insanlardanda o kadar bunaldımki gören daha doğurmadınmı diyor sanki keyfi tutuyorum orda ne insanlar var ya çok yoruldum hem bedenen hem beynin hayırlısı ile doğursamada herkes kurtulsa

Maşallah ya bir avazda kurtulursun iaanşallah bizlere de dua et olurmu sağlıkla kavuşalım

canım sancın ağırlaşınca mümkün mertebe yürümeye çalış, yada Plates topuna oturup 0 çiz. Kesinlikle daha kolay geçiyor. Yattığın yerde daha ağır oluyor

daha vaktin var canım, milleti hiç kafaya takma. Baksana benimki 40+0 da geldi

Kızlar bide hastanede imkanınız varsa duş alın. Ben evde de alıp geldim, hastanede de sandalye koydular oturarak bi 15-20 dk bekledim suyun altında, sancı geldikçe belime tazyikli sıcak su tuttuk, hem çok rahatlattı hem hızlandırdı açılmayı

edosko canım sen naptın? Bak ne dicem dün kaaaaç kez merdiven indim çıktım, üstüne squat ve çömelme, üstüne sıcak duş. Sabaha doğum başladı. Alakalı olabilir belki dene
Ben ayniyim canim. Hic agrim yok belirti de yok yapiyorum onlari ama.hayirlisi bakalim..persembeye kadar beklicez dedi dr..sonrasi muamma

bende yeni yapmaya başladım
inş çok bekletmeden gelir miniklerimiz

maşallah size :)
darısı biz bekleyenlere olsun inş

hayırlı kolay doğumun olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…