Kizlar ben hastaneye geldim yatisim yapildi. Su an 2cm acilmamm var. Duzenli sancilarim cikti. Zaten sanci gelip gidiyor saatlerdir o agri sandigim sey sanciymis. Buyuk ihtimal sabaha dek olmaz doktor simdi uyuyabildigin kadar uyu yarin zor bi gun seni bejliyor dedi. Dua edin lutfen. O gelen de biraz suyummus
bsebse
ay hadi geliyor bi bebiş daha ne guzel gününü bekliyormuş baksana su diye gelen sey sulu ve biraz yapışkanlımıydıki benden de geliyor biseyler silindikçe acaba mı dedim
Ya o muamma kısmı yüzünden uyku tutmuyor beni. Suni sancı mi verecek, açılmayı başlatmak için alttan zorlayacak mi, fitil verip yumuşatacak mi, suyu mu patlatacak, sezeryanla mi alacak. Bu dr niye daha net olmuyor ki duruma gore diyor. Hangi durumda ne? Al iste uyuyamiyorum
Ya o muamma kısmı yüzünden uyku tutmuyor beni. Suni sancı mi verecek, açılmayı başlatmak için alttan zorlayacak mi, fitil verip yumuşatacak mi, suyu mu patlatacak, sezeryanla mi alacak. Bu dr niye daha net olmuyor ki duruma gore diyor. Hangi durumda ne? Al iste uyuyamiyorum
Kızlar iyi geceler. 38 haftalık hamileyim.
Karnımın alt kısmı ve belim akşamdan beri ağrıyor. Çok şiddetli değil ama yeni regl olmuş gibi Ağrı yapıyor. Sizce bu bir belirti midir? Merak ettim?
Karnımın alt kısmı ve belim akşamdan beri ağrıyor. Çok şiddetli değil ama yeni regl olmuş gibi Ağrı yapıyor. Sizce bu bir belirti midir? Merak ettim?
Kızlar ya kızım geceleri asla uyumuyor bas bas bağırıyor kucakta uyuyor ama yerine koyunca 3 dk içinde uyanıp gene bağırmaya başlıyor, gaz damlası da kullanıyoruz, gündüzlerimizde sıkıntımız yok en azından uyanık olsa da gündüz böyle bağırması ağlaması olmuyor napcaz bilmiyoruz eşimle nöbetleşe bakmaya çalışıyoruz geceleri
Gecmis olsun canim... bizdede ablam esim filan hasta.. cocuklarda cabuk kapiyo..hatta dr domuz gribi yine var demis..dikkat etmek lazim..sizinki farkli biseyde..hastalik yaygin bu ara
Demin annemle konuştum da uyu artık kendini korkutacaksın dusunurken diyor. Dedim bilmemek mutluluktur olayını yaşıyorum. Suni sancı çok kotu diyorlar ama bilmediğim için aman ne kadar kötü olabilir ki sonucta bebek ciktigi an bitecek diyorum korkmuyorum hıc :) ikincide korkarim belki. birinciyi becerdim de ikinciyi dusunuyorum ben sicak dusumu da aldim yine hadi bakalım :)
Kızlar ya kızım geceleri asla uyumuyor bas bas bağırıyor kucakta uyuyor ama yerine koyunca 3 dk içinde uyanıp gene bağırmaya başlıyor, gaz damlası da kullanıyoruz, gündüzlerimizde sıkıntımız yok en azından uyanık olsa da gündüz böyle bağırması ağlaması olmuyor napcaz bilmiyoruz eşimle nöbetleşe bakmaya çalışıyoruz geceleri
Demin annemle konuştum da uyu artık kendini korkutacaksın dusunurken diyor. Dedim bilmemek mutluluktur olayını yaşıyorum. Suni sancı çok kotu diyorlar ama bilmediğim için aman ne kadar kötü olabilir ki sonucta bebek ciktigi an bitecek diyorum korkmuyorum hıc :) ikincide korkarim belki. birinciyi becerdim de ikinciyi dusunuyorum ben sicak dusumu da aldim yine hadi bakalım :)
Çok geçmiş olsun canım, inş kardeşi gelmeden toparlar
Başlamış olabilir canım, yada bebek kanala giriyordur
ilk çocuğumdan en korktuğum şey uykusuz gecelerdi, bgn ilk geceden bu da başladı şuna kucağımda uyuyor yerine koyduğumuz an uyanıyor
Hadi bana kucağa alıştırdın diyorlar da seninki ilk günden nasıl alıştı demekki olacağından ya dimi, benimki de oyle kucağımda uyuyor Yatakta uyumuyor, valla son 10 gündür hiç geceleri uyumadım bas bas bağırıyor istersen alma kucağına :))
Uyu kuzum uyu sonra nasılsa sabahlayacaksın bak benden demesi :)) ayy yok yok sabahlama inşaallah huzurlu uykuları olan bebeğin olsun ben benimkini bekliyorum ben çekiyorum sen çekme :))) ama sen gene de uyu bak ben hamileyken gündüz 12 ye kadar uyurdum şimdi şey diyorum keşke 2 ye kadar uyusaymışım :)))
Geçmiş olsun canım . benim oğlumda ateşlendi. Doğum üzeri kurtulamayacağız herhalde bu hastalıklardan. Millet büyüklere kızıyor da çocuklar doğum bebek oooooo düşünmek bile istemiyorum
Allah şifalar versin