2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım gelmiyor gelmiyor derken bak geliyor kuzu inşallah çok kolay bir doğum olur sağlıkla kızını kucağına alirsin

bsebse ay hadi geliyor bi bebiş daha ne guzel gününü bekliyormuş baksana su diye gelen sey sulu ve biraz yapışkanlımıydıki benden de geliyor biseyler silindikçe acaba mı dedim

Ben ayniyim canim. Hic agrim yok belirti de yok yapiyorum onlari ama.hayirlisi bakalim..persembeye kadar beklicez dedi dr..sonrasi muamma
Ya o muamma kısmı yüzünden uyku tutmuyor beni. Suni sancı mi verecek, açılmayı başlatmak için alttan zorlayacak mi, fitil verip yumuşatacak mi, suyu mu patlatacak, sezeryanla mi alacak. Bu dr niye daha net olmuyor ki duruma gore diyor. Hangi durumda ne? Al iste uyuyamiyorum

Bende aynen uyuyamiyorum aslinda stresli degilim ama... źaman gelsin bi sekilde ciksin istiyor artik insan :)

Ah kizlar hastaneden geliyorum kendim icin demeyi cok isterdim ama oglumu goturduk kulagim agriyo agzim agriyo dedi kustu acile goturduk uyutuyorum simdi enfekaiyon varmis bogazda ve kulakta antibiyotik yazdi

Kızlar iyi geceler. 38 haftalık hamileyim.
Karnımın alt kısmı ve belim akşamdan beri ağrıyor. Çok şiddetli değil ama yeni regl olmuş gibi Ağrı yapıyor. Sizce bu bir belirti midir? Merak ettim?

Karnımın alt kısmı ve belim akşamdan beri ağrıyor. Çok şiddetli değil ama yeni regl olmuş gibi Ağrı yapıyor. Sizce bu bir belirti midir? Merak ettim?
agrinin suresi duzenliyse dklarin dogrudur, ama lekelenme olmadiysa bi sorun yoktur bnce bebek kanala yerlesiyo yada vucut doguma hazirliyodur kendini

Kızlar ya kızım geceleri asla uyumuyor bas bas bağırıyor kucakta uyuyor ama yerine koyunca 3 dk içinde uyanıp gene bağırmaya başlıyor, gaz damlası da kullanıyoruz, gündüzlerimizde sıkıntımız yok en azından uyanık olsa da gündüz böyle bağırması ağlaması olmuyor napcaz bilmiyoruz eşimle nöbetleşe bakmaya çalışıyoruz geceleri

agrinin suresi duzenliyse dklarin dogrudur, ama lekelenme olmadiysa bi sorun yoktur bnce bebek kanala yerlesiyo yada vucut doguma hazirliyodur kendini
Yani son bir saattir devam ediyor ama herhangi bir lekelenme durumu olmadı. Sabaha kadar uyumam artık .

Ah kizlar hastaneden geliyorum kendim icin demeyi cok isterdim ama oglumu goturduk kulagim agriyo agzim agriyo dedi kustu acile goturduk uyutuyorum simdi enfekaiyon varmis bogazda ve kulakta antibiyotik yazdi
Gecmis olsun canim... bizdede ablam esim filan hasta.. cocuklarda cabuk kapiyo..hatta dr domuz gribi yine var demis..dikkat etmek lazim..sizinki farkli biseyde..hastalik yaygin bu ara

Bende aynen uyuyamiyorum aslinda stresli degilim ama... źaman gelsin bi sekilde ciksin istiyor artik insan :)
Demin annemle konuştum da uyu artık kendini korkutacaksın dusunurken diyor. Dedim bilmemek mutluluktur olayını yaşıyorum. Suni sancı çok kotu diyorlar ama bilmediğim için aman ne kadar kötü olabilir ki sonucta bebek ciktigi an bitecek diyorum korkmuyorum hıc :) ikincide korkarim belki. birinciyi becerdim de ikinciyi dusunuyorum ben sicak dusumu da aldim yine hadi bakalım :)

Yani son bir saattir devam ediyor ama herhangi bir lekelenme durumu olmadı. Sabaha kadar uyumam artık .
O bende son 1.5 aydir var. Yalanci sanci dedi doktorum.duzenli değilse normal.surekliyse de normal. Doğum sancısını anlamanın imkanı yokmuş zaten :)

Çok geçmiş olsun canım, inş kardeşi gelmeden toparlar
Başlamış olabilir canım, yada bebek kanala giriyordur
ilk çocuğumdan en korktuğum şey uykusuz gecelerdi, bgn ilk geceden bu da başladı şuna kucağımda uyuyor yerine koyduğumuz an uyanıyor

O bende son 1.5 aydir var. Yalanci sanci dedi doktorum.duzenli değilse normal.surekliyse de normal. Doğum sancısını anlamanın imkanı yokmuş zaten :)
Bi kaç saattir var bakalım. Yani şu an hiç hazır hissetmiyorum doğurmaya zaten. Allahım sen yardım et.

Uyursun simdi :)) bende temizlikten sonra aldim.. adete gore takvimim doldu drun takvime gore 2 gun kaldi... nasil uyku tutsun beni

Hadi bana kucağa alıştırdın diyorlar da seninki ilk günden nasıl alıştı demekki olacağından ya dimi, benimki de oyle kucağımda uyuyor Yatakta uyumuyor, valla son 10 gündür hiç geceleri uyumadım bas bas bağırıyor istersen alma kucağına :))

Uyursun simdi :)) bende temizlikten sonra aldim.. adete gore takvimim doldu drun takvime gore 2 gun kaldi... nasil uyku tutsun beni
Uyu kuzum uyu sonra nasılsa sabahlayacaksın bak benden demesi :)) ayy yok yok sabahlama inşaallah huzurlu uykuları olan bebeğin olsun ben benimkini bekliyorum ben çekiyorum sen çekme :))) ama sen gene de uyu bak ben hamileyken gündüz 12 ye kadar uyurdum şimdi şey diyorum keşke 2 ye kadar uyusaymışım :)))

Geçmiş olsun canım . benim oğlumda ateşlendi. Doğum üzeri kurtulamayacağız herhalde bu hastalıklardan. Millet büyüklere kızıyor da çocuklar doğum bebek oooooo düşünmek bile istemiyorum
Allah şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…