2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynisindan bizde de var. Şimdi kucagimda uyuyor yarirdigim an ağlamaya başlıyor.

Kızlar ben 9ocakta doğum yaptım.normal doğum oldu ama farklı sıkıntılar yasadim,sonra sütüm gelmedi bebek sarilik oldu.girip yazamadım bir türlü . inşallah sizlerde iyisinizdir.annelik ne kadar zormuş sütümün olmayışı beni cokertti ağlıyorum sürekli mama vermek zorunda kaldık bu beni çok üzüyor

Herkese tesekkur ederim kizlar ❤❤ 3.10 da Azram dunyaya geldi ❤ 3620 g dogdu. 2 yada 3 dikisim var. Hastaneye yatisim 11e dogruydu. Acilmam cok hizli ilerledi ebe bile sasirdii o kadar cok siddetli ve sik sanci cekiodum ki dedim bi bak acilmama. Nasil bi ikinma ve baski hissi. Surekli bakmaya gerek yok diyordu ki ben bak deyince bakti sok oldu 6cm olmus 2cm den. Sonra epidural istedim vermedi acilman cok hizli durdurmasin diye. Zaten 1 saat icinde falan dogum.odasindaydim. ❤ darisi kucagina almayi bekleyen arkadaslara olsun insallah ❤ 40+1de dunyaya gelmis oldu kizim.

Canım şükür bak çok hareketli olmanın faydaları çabucak doğdu Azra hayırlı evlat olsun inşallah =) bol sütün olsun annesi

Ayy ne güzel bi haber
Hadi gözün aydın
Inşallah bizim doğumumuz da hizli ilerler.
Güle güle büyüt bebeğini sütun bol olsun canim

Gunaydin kizlarbebekleri uyumayan anneler gecenlerde bi kitapda okudum yazmishki huysuz uyumayan bebekleri uyutmak icin muslugu acin su sesini telefononuza kayd edip bebegin yanina koyun uykulari duzene girecek die,sebebide anne karnindaki seslere benzetiyorlarmish rahatliyorlarmish,sacma gele bilir ama bi deneyin istersiniz bana mantikli geldide

Maşallah çok güzel doğumunuz olmuş, sonrası da böyle su gibi aksın, sağlıkla sürsün.

Aynisindan bizde de var. Şimdi kucagimda uyuyor yarirdigim an ağlamaya başlıyor.
Kızlar bebekler daha çok küçük, 3 ay dolmadan onlardan bi düzen, gece-gündüz beklemek biraz haksızlık değil mi? Kucak istiyorlar çünkü anne karnındaki güveni arıyorlar, henüz herhangi bi alışkanlık kazanacak kadar büyümediler. Uykusuzluğun nasıl zor olduğunu iyi bilirim, kızımda uzun süre uykusuz kaldım ama destek alabilirseniz eşlerden gündüz uyuyabilirseniz bebek uyuyunca zamanla düzelecek inşallah.

Masallah yaa..bak hic kortugun gibi olmadi..bizede dua et.kolayca atlatalim

yok yok canım alıştırmakla alakası yok, ilk geceden perte çıktık :)

oy naşallah canııım, ne güzel kolay olmuş ilk doğumun olmasına rağmen, doktorun bile şaşırmıştır :)

Hoşgelmiş minik azraa allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza

Hadi bakalım minik zamanını biliyormuş hayırlı doğumlar şimdiden

Cok guzel bir dogum olmus, sende savdin sirani:)) Allah anali babali buyutsun canim, hosgeldin uykusuz anneler klubune

Beyaz gürültü programları var canım indirebilirsin tele

Harika bir doğum olmuş darısı biz bekleyenlerin başına boşuna stres yapmayalım onlar akıllı bebeler nasıl gelmek istiyorlarsa öyle geliyorlar.Sağlıkla büyüsün güzel kızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…