2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geride kalan arkadslarim dualarim sizinle ❤❤ pat diye olabiliyormus demek. Evet cok hizli oldu benimko doktorlar ebeler bile sasirdi bugun gunduz dogum baslar biter diye dusunuyorlardi :) biraz zorlamadi desem yalan olur. 53cm 3620g geldi kizim. Yalniz kuvoze aldilar solunumunda sikinti olabilir diye simdi onu bekliyorum sikinti var mi yok mu kuvozde kalicak mi kalmiycak mo bakalim. Hayirlisi. ❤ efrahuzeyfe hayirli dogumun olsun canim ❤❤

Benim ilk oglumda öyledi 40gun gunduz cok gızrl uyurdu gdce burnumuzdan getirirfi. Aglamaktan bitap dıdup yatardı sonra gecti uyku dorunu ve gaz sorunu olmadı hiç

Bizim ilk burnumuz tıkandı ama yenidogan da burun tıkanıklığı olağan diye önemsemedi dr ogün 4 5 defa hapşırdı ertesi gün balgamli bi öksürük başladı 3 4 defa hemen dr gittim yatış yapıldı balgamli öksürük hapşırık burun tıkanıklığı oldu belirtiler inşallah senin bebeğinin birseyi yoktur canım bu arada burnu tikanincada hırıltısı olur bebişin enjektorle serum fizyolojik sıkıp aspiratörler temizle düzeleceğini görürsün canım

Beyaz gurultu neki kuzum?ben daha doguramayanlardanim 40+0
Elektrik süpürgesi çamaşır malinası sesi saç kurutma makinası gibi seslere benziyor karnımızın içinde durduğu süredeki sesler onların programı canım

Valla canım istersen kendini parcala 40gun o gaz sancısı ve uykusuzluk olcak. Sonra geviyo. Ama bebekte alerji varsa 3aydan fazla suruyo

bzde oyle dyruz insallah

tesekkur ederim canim

Ya bu kucağına alıştırma diyenlere sinir oluyorum o benim bebeğim bir daha o zamanları gelmeyecek ister kucakta ister beşikte büyür. İşin tuhafı karışanlar da annelik yapanlar

Ay maşallah canım rahat olmuş doğumun darısı başımıza :) Allah analı babalı büyütsün inşallah hoşgelmiş Azra

Ya bu kucağına alıştırma diyenlere sinir oluyorum o benim bebeğim bir daha o zamanları gelmeyecek ister kucakta ister beşikte büyür. İşin tuhafı karışanlar da annelik yapanlar
Ya evet seviyorum bebeğimin kucağımda olmasını bi de erken doğdu kuvozde kaldı derken hep kucağımda yanımda yatsın istedim sanki doyamayacağım ona gibi, başta kucakta olmak bebeğimi rahatlatıyordu şimdi kucakta olmak da rahatlatmıyor kalkıp gezdirmemi istiyor gece yarısı tur atıyoruz evin içinde :))

Kızlar ben doğurdum.sabah 8de suyum patladı sancı falan yoktu. Su yeşil geldi hemen hastaneye geldik. Içime sıçmış sezeryanla aldilar
Aaaa supriz :) sorun yok dimi...
Gozun aydin canim dogumun nasil oldugu onemli degil.saglikli olun yeter..kilosu filan nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…