2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yani o acidan iyi de... ama sonu sezeryan gorunyo.. agri olmayinca acilmada olmuyo..o yonu kotu
Benim dün gece 3te 6da filan adet ve bel ağrılarım oldu ama yine düzenli değil diye hiç uyandırmadm bile eşimi. Şu anda da ne gelen var ne giden zaten hep yalancı belki tam doğacağı zaman gelir senin sancıların belli olmuyormuş ki hiç

Benim oğlum da kıskanıyor. Bebeği kucağıma aldığımda beşiğe koy diyor. İşimiz zor bizim.

Benim oğlum da kıskanıyor. Bebeği kucağıma aldığımda beşiğe koy diyor. İşimiz zor bizim.
Bizde de kıskançlık var fena sürekli sıkıştırıyor bebeği cani yanacağını düşünmüyor uyarınca hemen küsüyor işimiz zor aşırı da inatlasiyor

Bilmiyorumki. Dr da ole dedi..dogum degisik sekillerde baslar dedi..
En gec ctesi alinacak.. daha beklemicek.
Sen bugun dr a gitmicekmiydin

Bizde de kıskançlık var fena sürekli sıkıştırıyor bebeği cani yanacağını düşünmüyor uyarınca hemen küsüyor işimiz zor aşırı da inatlasiyor
Bizim oğlan da hemen küsüyor. Kendini yere atıyor. Hayırlısıyla bir büyütseydim bebişi :))

Bizim oğlan da hemen küsüyor. Kendini yere atıyor. Hayırlısıyla bir büyütseydim bebişi :))
Inşallah ya kusunce hemen kafayı yere eğiyor odasına gidiyor ona da kıyamıyorum ama bebiş de çok savunmasiz garibim vuruyor falan bazen

Kızlar ben doğurdum.sabah 8de suyum patladı sancı falan yoktu. Su yeşil geldi hemen hastaneye geldik. Içime sıçmış sezeryanla aldilar
Hayirlu olsun kuzum Rabbim anali babali buyutsun insallah ❤❤ benimkide tam cikmaya yakin yapmis takibe aldilar enfeksiyon olcak mi diye

Bayanlar merhaba, biz de doğum yaptık çok şükür. 3450 gr 52 cm. Sütüm var ama bebek emmiyor Biraz sancılarım var ama dayanılmayacak derecede değil. Darısı doğum bekleyenlere
Allah uzun omur versin canim
Kisa surede toparlanirsin insallah

MaşAllah canım Allah analı babalı büyütsün

Bilmiyorumki. Dr da ole dedi..dogum degisik sekillerde baslar dedi..
En gec ctesi alinacak.. daha beklemicek.
Sen bugun dr a gitmicekmiydin
Yok bsebse gidecekti benim randevum cumadan cumaya oluyor inşallah doğururum da artık cumaya kalmam.. cumartesi kaç haftalık kaç gün oluyor senin

Hayırlı olsun canım maşallah Azra’ya sağlıkla büyüsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…