2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gazı geçince huzurla uyuyacak canım öyle düşünme
İnşaallah canımm gerçekten uyumasın bak uykusunda değilim uyumasam da olur ama yeter ki ağlamasın huzursuz olmasın sabaha kadar bakışsak da olur, ağlayınca ve sakinleştiremeyince ben bakamıyorum yetemiyorum diye kendimi parçalayasım geliyor

Annelik tam anlamıyla bu canım =( kakalı gazlı sütlü ama minnacık elli ayaklı sevimli
Gerçekten o kokusu sevgisi olmasa derdi çekilmez diyorum bazen :) kızarak kalkıyorum yataktan kucağıma alıp koklayınca öyle kızıyorum ki kendime o daha bebek neden kızıyorsun diye

Benim kızım da 4 yaşında sizi okudukça durumum gözümün önüne geliyor. Yarım gün kreşe falan verseniz herkes için daha iyi olabilir. Arkadaşım ikinci bebek gelince çareyi kreşte buldu.

Ozaman en kısa sürede doktoruna göster bide soy nefes alıp verirken cok kasiliyormu karnı göğüs kafası öylede anlarsın eger varsa bekleme doktora bugünden götür canım inşallah önemli birşey deildir

Kızlar etol kullanan var mı? Benim dr yazmış çok ağrı olunca kullan diye. Şimdi dikiş atılınca aldım bende ama Amerika'da yasaklanmış falan diyor nette, akşam da bebek emzirmeye gidicem bebise zararı olsa Dr yazmadı herhalde

Canım emzirirken göğsünün tamamını ağzına alabiliyor mu sadece ucunu verince gaz olurmuş. Bir de geceleri nette müzikle var yenidoğan için beyaz gürültü vs dinlet rahatlar belki

Benim kızım da 4 yaşında sizi okudukça durumum gözümün önüne geliyor. Yarım gün kreşe falan verseniz herkes için daha iyi olabilir. Arkadaşım ikinci bebek gelince çareyi kreşte buldu.
Gidiyor canım gittiği halde yetiyor tam bebek doğdu kar tatili oldu evdeydi çok

Haklisin canim sikayet degil tabiki..insallah gecerde minikte sende rahat edersiniz daha guzel gecer geceleriniz.

2 3 gun pek fark etmiyor demek...bende hep adete gore hesaplamistim.. 2 gunun lafi olmaz diye
Benim 9 nisan mesela ama dr 11 nisan olarak dosyama kaydetmis . Dedigin gibi uygulamalardada fark ediyor birkac gun
Dr a uyucaz canim.beklicez baska care yok ne derse o

Eklentiler

• 154746872631779460798.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 50
Gidiyor canım gittiği halde yetiyor tam bebek doğdu kar tatili oldu evdeydi çok
Anladım, aslında alışması için doğduğu günlerde büyüğün evde olması daha doğru diyen görüşler de var. Benimki de gidiyor, ona güveniyordum ama bi süre zorluk bekliyor bizi alışana kadar.

Anladım canım bizimki dr bebekle hangimiz ilgileniyorsan illa ondan bisey istiyor bebek acikmis sut istiyor diyoruz ben de acıktık diyor öyle böyle büyüyecekler işte ama biz baya yipranicaz o kesin

Kızlar sürekli takipteyim okuyorum yazılanları ama doğuma hazırlık sureci bitmiyor bitmiyorrr. Geçen hafta evi temizledim güya bugün güzel bir dinlenme günü ilan etmiştim kendime ama yine bitmiyor. Surekli bir iş buluyorum kendime. Bulmasam da oğlum sağolsun iki dk yatmama müsaade etmiyor. O da haklı yavrumla hiç ilgilenemiyorum hareketlerim iyice kısıtlandı.
Bu akşam kontrole gidecegim. Bugün 37+4 haftalık olduk. Bakalim sancılar ne durumda. Alttan muayene eder mi acaba diye düşünüyorum
Doğum yapan bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Anneler tez zamanda toparlansın. Küvezde olan minikler annelerine kavuşsun. Amin..

A anneveoglusu canım siz kavuşmuşsunuz oğluşunla. Cok sevindim. Darısı diğer annelere inşallah.

Ben de 38+0 oldum bugün cuma kontrolümüz var ama 37 de daha çatı muayenesi yapmaz herhangi bir sıkıntın da yoksa

Şuan tüm gazı olan bebekler ağlıyor ve tüm anne babalarbabalar bu durum karşısında çaresiz =(

Gerçekten o kokusu sevgisi olmasa derdi çekilmez diyorum bazen :) kızarak kalkıyorum yataktan kucağıma alıp koklayınca öyle kızıyorum ki kendime o daha bebek neden kızıyorsun diye
Uykusuzluk yapıyor canım insanı böyle

İnşallah kolay atlatırız Allah yardım etsin hepimize

Anladım canım bizimki dr bebekle hangimiz ilgileniyorsan illa ondan bisey istiyor bebek acikmis sut istiyor diyoruz ben de acıktık diyor öyle böyle büyüyecekler işte ama biz baya yipranicaz o kesin
Hemde çok canım hamilelikte hiç kıskanmadı benim kızım çok merakla beklemişti beni çok şaşırttı bu hali

Canım emzirirken göğsünün tamamını ağzına alabiliyor mu sadece ucunu verince gaz olurmuş. Bir de geceleri nette müzikle var yenidoğan için beyaz gürültü vs dinlet rahatlar belki
Silikon meme ucu kullanıyorum canım o ucun tamamını alıyor hava almamasına dikkat ediyorum, dün akşam deneyelim dedik biliyor musun YouTube de kolik bebekleri 5 dk da uyutan sesler vs diye video 1 saat sürüyordu 1 saat boyunca baktı çocuk gozunu kırpmadı aralarda gene kıvrandı emzik falan verip susturduk, videonun yorumları harikaydı 5 dk da çocuğumu uyuttum çok rahat ettik her akşam bu sesle uyuyoruz falan diyenler vardı çok umutlanmıştım ama yok o da fayda etmedi bize :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…