2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sağolasın canım ya . Benim bebisde de kanında enfeksiyon çıktı ve enfeksiyona bağlı sarılık varmis. Bir hafta yatış verdi doktor
Amin İnşallah darısı tüm bekleyene
KuZum cok uzuldum gesmis olsun rabbim sifa versin kavusun biran once birbiirinize sagliginiza

Hemde çok canım hamilelikte hiç kıskanmadı benim kızım çok merakla beklemişti beni çok şaşırttı bu hali
Benim oğlum da 4 yaşında canım. Aynen söylediğin gibi çok meraklı heyecanlı ve sabırsız. Hatta bugün 'kardeşimi çok özledim artık gelsin' dedi. Ama ben aldanmıyorum açıkçası. Kıskanacağına adım kadar eminim. Sizin bu tecrübeleriniz de aldanmamam gerektigi konusundaki düşüncemi destekliyor
Napalim canım. Ben en çok kendime ona kötü birşey yapmadığımı aksine bir kardeşin çok çok degerli olduğunu hatırlatiyorum. Onlar da bunu henüz farkedemese de ilerde anlayacaklar. Küçükken ne kadar kıskandığını hatirlamayacaklar ama büyüdüklerinde ' iyi ki kardeşim var ' diyeceklerler..

Kızlar ben doğurdum.sabah 8de suyum patladı sancı falan yoktu. Su yeşil geldi hemen hastaneye geldik. Içime sıçmış sezeryanla aldilar

Bayanlar merhaba, biz de doğum yaptık çok şükür. 3450 gr 52 cm. Sütüm var ama bebek emmiyor Biraz sancılarım var ama dayanılmayacak derecede değil. Darısı doğum bekleyenlere

doğurdum kızlar bende 3760 kg 54 cm normal doğum oldu kesi yapmadı doktor ama biraz yırtığım var dikiş attı onlarda çok ağrımıyor çok güzel bisey Rabbim doguramayanlarada nasip etsin inşallah
Kizlar gecmis olsun,güle güle büyütün bebeginizi insallah

Ben bişeyi merak ediyorum bu düzensiz kasılmaların da bi anlamı varmı yani 3 -4 saat sürekli oldu sonra doğum sancısına dönebilir mi bu

Kızlar sabah çok yoğun sarımsı akıntı geldi,şimdi de afedersiniz çok fena ishalim gitti.bi de sabahtan beri aşırı koku hassasiyeti başladı (hamileliğim boyunca hiç yaşamadım).karnım da sert bugün sabahtan beri,normalde gündüz yumuşak olur gece sertleşirdi.sizce bunlar doğum belirtisi olabilir mi acaba???

Benimde bir kaç gündür hafif mide bulantım oluyor. Ve wc ye çıkma sıklığım arttı ishal gibi olmasada. Bende doğumun yaklaşmasına bağlıyorum ama bakalım hayırlısı artık

Olabilir canim... dakkasi duserse druna haber verirsin
Aslında cumartesi günü 4 saat sürdü böyle hatta bana göre 5 dk ya bir geliyo gibiydi gece hastaneye gittik düzensiz kasılmalar dedi bi düşük bi yüksekmiş açıklık da 1.5 cm dedi zaten vardı o . İstersen yatıralım istersen eve git şiddetlenince düzenli olunca gel dedi eve gelmiştim uyumuşum geçmiş şimdi gene oldu belim ağrıyo karnım taş gibi oluyo ama düzensiz arka arkaya gene boşuna gitmek istemiyorum hastaneye

Bana dr duzenli olunca gel demisti.. 10 dk da bir.. ya da 5 dk bir.
15 dk 5 dk 10 dk..bole oluyosa duzensizdir demisti..
Sende takip et canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…