2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
doğurdum kızlar bende 3760 kg 54 cm normal doğum oldu kesi yapmadı doktor ama biraz yırtığım var dikiş attı onlarda çok ağrımıyor çok güzel bisey Rabbim doguramayanlarada nasip etsin inşallah
masallah canim gozunaydin dunde sen diyordun doguramadim diye biranda oluveriyor allah anali babali buyutsun ben ne zaman doguracam ayin ortasinda doguracaklardan kimse kalmadi bir ben kaldim

Doğuran doğurana maşallah size.
bsebse hayırlı olsun canım sağlıcakla büyüt.
efrahuzeyfe maşallah güzel olmuş doğumlarınız. Güle güle büyütün bebeklerinizi .
Birini de kaçırdım galiba çocuk hasta benim de her yerim ağrıyor. Çok takip edemiyorum. Normal doğumlar çoğaldı grupta. Doğurana da doğuramayanlara da kolay gelsin

Canım silikon meme ucu almıştım yanıma tedbir amaçlı, göğüs ucu biraz ufak kaldığı için ememiyor ancak silikon ucu takınca güzel çekiyor.. Ama sütüm ilk etapta vardı şimdi az az geliyor anlamadım Çok sağol bu arada

Aaaa supriz :) sorun yok dimi...
Gozun aydin canim dogumun nasil oldugu onemli degil.saglikli olun yeter..kilosu filan nasil
2800 48 cm. Eğer suyum gelmese çok kotu olurdu. Sancim yoktu çünkü hıc. Yeşil görünce anladım ben kakasini yaptığını. Sağlıklı olsun da buna da katlanacaz artik. 14te getirdiler. Hemen sütüm geldi, hemen de kaptı memeyi :)

İlk gelen ağız sütü canım asıl süt şimdi gelecek oldukça emzir 2 memeyi de değiştir değiştir emzir gelecek inan

Iste benimki de sat 10 nisan ama senden sonra dogurcam gibi gorunuyor :)) benim doktorun hesabiyla seninki 18 oluyor yumurtlamayi isin icine karistirmazsak

İlk gelen ağız sütü canım asıl süt şimdi gelecek oldukça emzir 2 memeyi de değiştir değiştir emzir gelecek inan
Sürekli emzirmeye çalışıyoruz ama kesildi bi anda sanki inşAllah gelir üzülüyoruz çok

doğurdum kızlar bende 3760 kg 54 cm normal doğum oldu kesi yapmadı doktor ama biraz yırtığım var dikiş attı onlarda çok ağrımıyor çok güzel bisey Rabbim doguramayanlarada nasip etsin inşallah
Masallah canim boyu uzunmus )
Hayirli uzun omurlu olsun . Sana da cok gecmis olsun.

Benimde hic sancim yok..insallah bende kolayca dogururum.. acilma yoksa persembe direk sezeryan alin dicem...
Ne guzel sutunde gelmis hemen..masallah size :)

Iste benimki de sat 10 nisan ama senden sonra dogurcam gibi gorunuyor :)) benim doktorun hesabiyla seninki 18 oluyor yumurtlamayi isin icine karistirmazsak
Bilmiyorumki neye gore hesapliyolar
Sirayla dogurcaz..icimizde kalamazlar ya
Ama bende hic dogurcak hava yok .. elisi basladim simdi.. zaman geciyor en azindan oyalaniyorum.izne ayrilali 3 hafta olcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…