2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Götürdüm canım doktor iyi dedi serum fizyolojik ile devam edin diyor. Şuan iyi ama bebek bu belli olmaz dedi bronşit vs içib

Küçüğü korumak zor oluyor canım çok savunmasız büyük hurharca sıkıştırmak istiyor hepimiz kolay atlatalım inşallah

Kızlar Doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuz ya da tek yöntem prezervatif mi? Doğum kontrol hapı kullanamıyoruz onu biliyorum ama aylık iğne mi 3 aylık iğneler mi ne öyle şeyler de varmış ama hiç bilgim yok

Ben spiral dusunuyorum saglik ocaginda ucretsiz takiliyor diye duydum

Bebeği doğmadan anne karnındayken kakasını yapmış arkadaşlar, bunun bi belirtisi var mıydı? Ya da doktorun dediği bişey? Kaç gündür kurcalıyor kafamı net bi yanıt bulamadım.

Bebeği doğmadan anne karnındayken kakasını yapmış arkadaşlar, bunun bi belirtisi var mıydı? Ya da doktorun dediği bişey? Kaç gündür kurcalıyor kafamı net bi yanıt bulamadım.
Canım tam bilmiyorum ama eğer bebek kakasını yaparsa karnımızda bizim idrarımızın rengi yeşilimsi oluyormuş böyle bişiy duymuştum

Bunlar bir yerden tanidik geliyor...aynısı bizde de var

2. Bebeğim olsaydı bende bağlatırdım herhalde, 2. Bebek için 4-5 yıl beklemek istiyorum kazara falan olmamalı en korktuğum şey
Benim de öyleydi, gerçekten hazır olunca nasip etsin Allah. Hala kafamda soru işaretleri var ama tüp bebekle mümkünmüş istersek. Ama allah bu yavrularıma sağlık versin de bi daha istemem zaten yaşım da müsaade etmez herhalde. Diğerleri arasında hiç sevmesem de bence en temizi prezervatif bu arada.

Ben yasmin hap kullanmıştım çok da memnun kalmıştım ama şimdi emzirdiğimiz için kullanamıyoruz prezervatife bile tam güvenin yok biliyor musun ondan buluttan nem kapıp hamile kalırım diye aklım gidiyor :)))

Kızım 3 yaşında biz de aynı durumdayız. Hiç yapmadığı şeyleri yapıyor. Geçen yemekte bütün tabağını yere döktü.

Kızım 3 yaşında biz de aynı durumdayız. Hiç yapmadığı şeyleri yapıyor. Geçen yemekte bütün tabağını yere döktü.
Tüm dikkatler bebeğe yöneliyor mecburen dikkat çekmeye çalısıyor olabilir. Onları da anlamak lazm hakimiyetleri sona eriyor 13 yaşında kuzenıme teyzem kardeşin olsun istermisn diye sorduğunda isterim ama 1 çikolatayı tek başına yemek var birde ikiye bölüp yemek var diye cevap vermişti13 yaşında ki böyle derse 3 yaşındaki napsın

Bu konu benim de kafamı kurcalıyor.prezervatif kullanmayı eşim istemiyor.diger yöntemleri de ben.bugune kadar geri cekilmeyle idare ettik ama doğumdan sonra cok riskli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…