Ozaman en kısa sürede doktoruna göster bide soy nefes alıp verirken cok kasiliyormu karnı göğüs kafası öylede anlarsın eger varsa bekleme doktora bugünden götür canım inşallah önemli birşey deildir
Benim oğlum da 4 yaşında canım. Aynen söylediğin gibi çok meraklı heyecanlı ve sabırsız. Hatta bugün 'kardeşimi çok özledim artık gelsin' dedi. Ama ben aldanmıyorum açıkçası. Kıskanacağına adım kadar eminim. Sizin bu tecrübeleriniz de aldanmamam gerektigi konusundaki düşüncemi destekliyor
Napalim canım. Ben en çok kendime ona kötü birşey yapmadığımı aksine bir kardeşin çok çok degerli olduğunu hatırlatiyorum. Onlar da bunu henüz farkedemese de ilerde anlayacaklar. Küçükken ne kadar kıskandığını hatirlamayacaklar ama büyüdüklerinde ' iyi ki kardeşim var ' diyeceklerler..
Kızlar Doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuz ya da tek yöntem prezervatif mi? Doğum kontrol hapı kullanamıyoruz onu biliyorum ama aylık iğne mi 3 aylık iğneler mi ne öyle şeyler de varmış ama hiç bilgim yok
Kızlar Doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuz ya da tek yöntem prezervatif mi? Doğum kontrol hapı kullanamıyoruz onu biliyorum ama aylık iğne mi 3 aylık iğneler mi ne öyle şeyler de varmış ama hiç bilgim yok
Bebeği doğmadan anne karnındayken kakasını yapmış arkadaşlar, bunun bi belirtisi var mıydı? Ya da doktorun dediği bişey? Kaç gündür kurcalıyor kafamı net bi yanıt bulamadım.
doğurdum kızlar bende 3760 kg 54 cm normal doğum oldu kesi yapmadı doktor ama biraz yırtığım var dikiş attı onlarda çok ağrımıyor çok güzel bisey Rabbim doguramayanlarada nasip etsin inşallah
Bebeği doğmadan anne karnındayken kakasını yapmış arkadaşlar, bunun bi belirtisi var mıydı? Ya da doktorun dediği bişey? Kaç gündür kurcalıyor kafamı net bi yanıt bulamadım.
1 çocuk hiçbirşey derken haklılarmış cidden küçüğe vakit yok büyükten iliğimizi sömürdü cidden istediğini yapsakta yapmasakta ağlıyor sürekli istiyor ne istediğini bilmiyor yapıyoruz ilgilenmiyor o bitmeden başka şey istiyor bağırarak konuşuyor aman Allahım resmen cinnet sebebi =(
Benim de öyleydi, gerçekten hazır olunca nasip etsin Allah. Hala kafamda soru işaretleri var ama tüp bebekle mümkünmüş istersek. Ama allah bu yavrularıma sağlık versin de bi daha istemem zaten yaşım da müsaade etmez herhalde. Diğerleri arasında hiç sevmesem de bence en temizi prezervatif bu arada.
Benim de öyleydi, gerçekten hazır olunca nasip etsin Allah. Hala kafamda soru işaretleri var ama tüp bebekle mümkünmüş istersek. Ama allah bu yavrularıma sağlık versin de bi daha istemem zaten yaşım da müsaade etmez herhalde. Diğerleri arasında hiç sevmesem de bence en temizi prezervatif bu arada.
Ben yasmin hap kullanmıştım çok da memnun kalmıştım ama şimdi emzirdiğimiz için kullanamıyoruz prezervatife bile tam güvenin yok biliyor musun ondan buluttan nem kapıp hamile kalırım diye aklım gidiyor :)))
1 çocuk hiçbirşey derken haklılarmış cidden küçüğe vakit yok büyükten iliğimizi sömürdü cidden istediğini yapsakta yapmasakta ağlıyor sürekli istiyor ne istediğini bilmiyor yapıyoruz ilgilenmiyor o bitmeden başka şey istiyor bağırarak konuşuyor aman Allahım resmen cinnet sebebi =(
Tüm dikkatler bebeğe yöneliyor mecburen dikkat çekmeye çalısıyor olabilir. Onları da anlamak lazm hakimiyetleri sona eriyor 13 yaşında kuzenıme teyzem kardeşin olsun istermisn diye sorduğunda isterim ama 1 çikolatayı tek başına yemek var birde ikiye bölüp yemek var diye cevap vermişti13 yaşında ki böyle derse 3 yaşındaki napsın
Bu konu benim de kafamı kurcalıyor.prezervatif kullanmayı eşim istemiyor.diger yöntemleri de ben.bugune kadar geri cekilmeyle idare ettik ama doğumdan sonra cok riskli.