2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim de 40+0 kanala girmedi. Ama doktora sordum suni sancıyı. Riskli olur dedi o yüzden kanala girmediği için sezaryen yapalım dedi cumartesi. Sizinle doğumumuz aynı gün.
Bilmiyorum ki benim doktorum geçen hafta da suni önermişti daha önce bi arkadaşımda 40 da suniyle aynı doktorda doğurdu suyu gelip kordon sarkması her gebede olabilir bence o zaman zaten sezeryana alırlar önce suni denemek mantıklı geliyo o yüzden

Allah yardimciniz olsun Rabbim sifa versin insallah bi sorun cikmaz

Ya bu bebekler neden kanala girmiyor kac gundur agrim var bulantim var asiri terleme halsizlik cocukta basiyor asagiya akintida artti ama bisey yok.yarin doktora gidicem yoksa enfeksiyon filan mi var bende diye sabrim doldu tasti sezeryan istemekten korkuyorum

En son kontrole ne zaman girmiştin canım ay bende de bi terleme oluyor kanala indi mi inmedi mi bilmiyorum cuma kontrol var bakalım akıntı son zamanlar artması normalmiş diye biliyorum benim de arttı yine de günümüz var buradaki doğum yapanları okuyunca heyecanlanıyorum sıra bana da gelecek diye

Riske atmıyor bazı Dr lar bakalım bnm Dr um ne diyecek su suni sancı olayını her Dr kendine göre uyguluyor snrm bazı drlsr açılma hiç yoksa risk almıyor bazıları alıyor hiç anlamıyorum neye göre karar veriyorlar[/QUOTE]

Ben de anlamadım. Suni sancıyı verirsem bebek hala yukarıda olduğu için kordon sarkabilir dedi. Riske atmıyor bu yüzden

Evet ama bi de aşağı yine inmezse boşuna sancı çekmiş olucam sonunda sezaryen olursa

Benim de girmedi kanala hala. Girmezse sezaryen olur dedi mi doktorunuz?

Gecen hafta gitmistim hatta ebe alttan bakinca en fazla bi haftaya olur demisti ama bisey yok.uc gundur kendimi hic iyi hisstemiyorum bakalim yarin ne diyecek

Benim de girmedi kanala hala. Girmezse sezaryen olur dedi mi doktorunuz?
Ben zaten ssvd dusunuyorum onun icin bu kadar zorluyorum kendimi ben vaz gecmeden bebek gelseydi.su uc gundur ciddi yoruldum uyku yok bulanti basladi istah yok agrida cok ama duzenli degil biran once olsun istiyorum artik cok gerildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…