2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bence anne baba disinda kimse kucağa almamali kuvezde canım benimde enfeksiyon nedeniyle inşallah bu hafta çıkış yapilacak

Kizlaaaaar çok heyecanlıyım.nasipse yarın geliyor prensesim.doktorumla konuştum.yarin sabah gel yatisini yapalım doğumu başlatalım dedi.cok stres oldum.yarina kadar nasıl duracam bilmiyorum.bana dua edin nolur.
Allah yardımcın olsun canım sağlıka kavuş inşallah bebişine sezeryan mı senin yoksa suni ile mi başlatıcaklar

Bende bsebse nin mesajindan sonra oyle dusundum, 40+1 de dogmus bir bebek, boyu kilosu cok iyi, sirf kakasini doguma yakin yapti diye solunum sikintisi olabilir diye kuvoze almislar, cok sasirdim. Solunumunda sikinti ya vardir ya da yoktur, olabilir diye bir seyi ilk defa duydum bunun tespiti yeni dogmus bir bebekte cok zor olmamali. Keza doguma yakin kaka yapan bebegin kakasini yeme durumuda olamaz, sirf para icin yapiyorlar bence de. Allah hepinize sabir versin, yani insallah para icindir demek istiyorum her ne kadar kotu bir durumda olsa para icin almalari! En azindan sagliklilar diye dusunmek istiyorum.

Sezeryan mı olcak cnm suni için mi yatıracak doktorun

Allah yardımcın olsun canım sağlıka kavuş inşallah bebişine sezeryan mı senin yoksa suni ile mi başlatıcaklar

Amin inşallah.once normal doğumu deneyecez.suni sancı verecekler.acilma olmazsa o zaman sezeryan.insallah gerek kalmaz sezeryana.yoksa hem sancı çekip hem sezeryan olmuş olcam.

Canım benim çok geçmiş olsun , Allah şifa versin . Grubumuzda çoğumuz böyle sinandik. İnşallah tez zamana saglikla kavus bebisine.bir bilgi verdiler mi ne kadar kalacak
Allah razı olsun canım benim, solunum hızı yüksekmiş normal değere gelince vereceklermiş emzirmeme de izin vermiyorlar tıkanmasın diye,serumla besliyormış umarım tez zamanda çıkar Allah kimseyi evladından ayırmasın aynı durumdaki tüm bebeklere acil şifalar versin herkes yavrusuna kavuşsun saglıkla

Selam kızlar. 40+0 dayım. Bugün kontrolde hala bebek kanala inmemişti. Doktor cumartesi 19.01 e sezaryen yapalım dedi. Beklemeyelim kakasını yapabilir dedi. Normal doğum istiyordum ama. Benim gibi olan oldu mu? Haftaya da bekliyim mi bilemedim.

Kuzum burun aspiratorunden bahsediyorsun dimi peki herhangi birsey sıkmaya gerk varmi buruna ?? Yoksa direk yerlestirip mi cekiyoruz
evet evet adı aklıma gelmedı o an. dırekt burna yerlestırıp cekıyorum ben bırsey surmye gerek yok tıkanıklıgı cekıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…