- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Normal canım benim de çok şişmişti doğum sonrası bol su iç atılıyor vücuttan şişliklerHanımlar doğumdan sonra ayakları hala şiş, ve hatta daha da şiş olan var mı? Bugün 5.günümüze gireceğiz ayaklarım hamilelikte olduğundan daha şiş sanki gerildiler iyice
Anladım canım çok sağolNormal canım benim de çok şişmişti doğum sonrası bol su iç atılıyor vücuttan şişlikler
Canım atladığım oluyor eskisi gibi bakamiyorum forumalistede yokum galiba 14 yaomistim dogumu sutum gelemedi bir turlu ..arrti tup baglatma yaptrdim ikinvi bir agri sanci cekiyorum
Kızlar doğum yaptım ama bebeğimi çorluya sevk ettiler solunum yetersizliği var diye sebebini bile bilmiyorum. Cok üzgünüm ağlıyorum sürekli sütüm de gelmedi hala.
Benim de 19.01 listedeydim ama silmişsin canım sanırım.
Allah razı olsun canım 22 günlük olduk çok şükürCanımm doğumun olmuş hayırlı olsun sağlıkla büyüsün evladın inşallah
Ben artık hiç bakamıyorum takip etmem zaten imkansız bebeklerim çok gazlı ne gecem var ne gündüzüm büyüğünde istekleri oluyor haliyle kaç parçaya bölünmüş haldeyim şükür bugünümüze :)
Canım bir ikiz annesi daha olacaktıKızlar grupta benden başka ikiz bebeği olan var mı
Inşallah canim yaaCanım analı babalı büyüsün inşallah meleğin
Benim kuzumda ben doğum yaptım ertesi gün sabah başka hastaneye bebek yoğun bakım ünitesine gönderildi hislerini çok iyi anlıyorum zor ama ağlamak çözüm değil toplanan gerek kendini sana ihtiyacı var minigin sütüne kokuna
Taburcu olunca sende gidersin minigin yanına.
Sen nerde oturuyordun ben 2011-2018 yılları arasında tekirdagda oturuyordum Çorlunun imkanları iyi meleğin sağlıkla sana geri gelecek inşallah
Birde acisi yokmu insanin sirtindan cikiyor gercekten bukadar acicagini tahmin bile edemezdim allah kolaylik versin hepimizeOf of ne zormuş işin emzirme kısmıbenimkinin çenesi baya güçlü güzel vakumluyor ucu çıkarınca içinde hep süt kalmış oluyor ama silikon uçla da nereye kadar gider bilmem tak çıkar zor oluyor sürekli yıkamak temiz tutmak zorundayım vs vs..
Buyuk bi ihtimalle kuzum magnezyum eksikliginden oluyor bu 1ay falan surdu dogumdan sonra hicbirsey kalmadi korkma geciyorAy evet tam olarak bu durumdayım. Böyle ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Siz bunları yaşadıktan ne kadar sonra doğum yaptınız ve doğumdan hemen sonra geçti mi ?
Canım listenin son halini bazen bulamıyorum sayfalar arasında kopyala yapıyorum ama telde ama bazen yapıştır yaptığımda liste gelmiyor anlayacağın silmiyorum son halini korumakta zorlanıyorum
Ekledim listeye uyarıda bulunan arkadaşlari guncelliyorum
Rabbim hayırlısı ile kucagina almayı nasip etsin inşallah
Ah sorma uyku neydi unuttuk biz :))Anladım canım çok sağolBebekli anneler olaraktan bu saatte ayaktayız.. Ah annelik :))
biz en büyük hatayı yaptık galiba. Sürekli abi oldu benim aslanım modundaydık, o da seviniyo gibiydi. Dün patladı çocuk en son, kararımı değiştirdim abi olmıcam, yemek yemicem hep bebek kalıcam felan dedi. Çok yüklendik galiba birdenMerhaba kızlar ben de doğurdum. Bu gece hastanedeyim, kızım da geldi gördü kardeşini ve beni. Okuldaki pedagogla konuşmuştum iki çocuklu arkadaşlara söylediklerini aktarayım belki faydası olur. Tabi kızım 4 yaşında daha küçükler için anlamlı olmayabilir. Öncelikle hiç sen abla/abi oldun, artık büyüdün gibi onu kaygılandıracak, sorumluluk yükleyecek hiç bişey söylemiyoruz. Abartılı tüm sevgi gösterilerinden uzak duruyoruz ama onu ne kadar sevdiğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Rutinlerini olabildiğince devam ettirmeye çalışıyoruz, benimki kreşe gidiyor ordan gelince 1 saat yalnızca ona ayıracağım inşallah önceki gibi. Yatarken kitabını ben okuyacağım önceki gibi bi de annem yanımdayken bebeği bırakıp kreşe ben götüreceğim. Küçüğün ihtiyaçlarını karşılarken büyükten yardım isteyeceğim. Bir de yapabildiğiniz ölçüde misafir kabul etmeyin dedi pedagog alışana kadar. Aklımda kalanlar bunlar ve tüm bunlara rağmen yine de kıskançlık olacak bu duygusunun da normal olduğunu kabul edip sabırla azalmasını bekleyeceğim. Bugün ilk günümüzdü tabi belki de bunları yaparken çok zorlanacağım ama bi kişiye bile bi faydası dokunursa diye yazmak istedim. Allah bu süreçte hepimizin sabrını yavrularımızın da gücünü artırsın.
Ayy oyle miymis icimi rahatlattin canim benkm sagol yarin doktora gdyorum suyuna bakacak risk gorurse yani ben diycem suni ver diyeYa ben banu çiftçinin videosunda izlemiştim kadın diyor ki suni verildiğinde aslında normalde sancınız gelseydi ne kadar acı çekecekseniz sunide de o kadar çekeceksiniz ekstra bi ağrısı yok suni sancının. Çünkü zaten aynı hormonun yapay halini veriyorlarmış kasılmaları başlatmak için..
hmm rabbim kavustursun canimBenim haberim var canım kakasini yapmış hızlı nefes alıp veriyo dedi doktor. Ben luleburgazdayim burda yoğun bakim unitesi olmadığı için mecburen çorluya sevk oldu
Yasadiklarin gercekten cok zor biz tek sen iki dogum yapmisin canim ikisininde acisini cektin ama hersey unutuluyor allaha sukur saglikla bebegin dunyaya geldi cok korkuyordum sezdan ameliyathaneye geldik esimle vedalasamadik sanki mal kaciriyorlar esimde gelsin dedim basucumda dursun izinvermediler alel acele ameliyat odasina aldilar bi hakkini helal et dahi diyemedim tepemde ışık ustume yesil yesil birsey ortuyorlar dudaklarim ucukladi o korkudan daha yeni yeni geciyor nasil korktuysam allahim kimseyi dusurmesin o ortama biz guzel sey icin yattik tek Dogumda hayirla gorelim yeterkiValla üstünden atamadım daha sezeryan olmamı öyle soyleyim gündüz 11 den gece 12 ye kadar 5 cm açılmışken bide saat 8 den sonra aniden nst de kalp atışları düşmeye başladı bekledik takip ettik baktık olcak gibi değil açılma da ılerlemiyo acil sez ekibi toplandı işte kordon dolanmis ondan kalp atışı düşmüş birde başıda aşağı basmıyormuş 9 dan 12 ye kadar ağlaya ağlaya geçti yani sez olcam diye okadar geldim oralara kadar fln filan bebiş sağlıklı çok şükür önemli olan o :) valla dediğin tan bir kısır dongu bizde aynı şeyleri yaşıyoruz butun gün uyuyup sabaha kadar nöbet dikiliyoruz
Tecrubeli anne bende bir soru sorayim sana cocuk uyurken inliyor dun doktora goturduk saglik durumu iyi dedi ben tabi gozu akıyor agzi acik yatiyor burnundan nefes alamiyor gobegi dustu orayi gumusle yaktilar vs sagligi iyi dedi inliyor demeyi unuttum normalmi uyurken boyle inlemesi ses cikarmasi geceleri yapiyor surekli ve kakasi arkadasinda dedi gibi sulu ve kokuyor kucucuk bebegin kakasi bukadar kokarmiGünaydın hanımlar
Bebekli anneler için gün epeyi önce başladı :)))
I ISIK27 benim oglanda gürültü ve gazı ile birlikte açık sarı ve sulu kaka yapıyor normal canım
@CANIM AZRAM doğum olacak mı bu gün hayırlısı ile kucağına al inşallah paşanı
Dido44 cibi35 nerelerdesiniz bebisler nasıl
edosko bugün en g c yarin doğum haberini bekliyorum
bsebse Archpa nasilsiniz bebisler nasıl
D defne1453 Bebişin geldimi eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?