2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Olsun canım artık yaş değil ay hesabı yapılıyor zaten okula vs başlarken

Hanımlar doğum sonrası kabızlık yaşayan var mı? nasıl geçer?
ben hala çekıyorum sezaryen oldum ama nasıl bi bağlantı vsr çözemedim sıvı agırlıklı beslendıgım halde daha yenı duzelmeye basladı ve garıp sancılar gırıyordu kasıgıma da wcde. çözümünü bulamadım anlıcagın cqnm zor durum geçmişolsnn

Bizim oda 23 derece fatura 530 lira geldi
Gerçekten mi zAten minicik evim var bi de 500 lira doğalgaz mı gelecek yaaa diğer odalar 23 derece falandır ama gun içinde oturma odasını artı bir de klima ile destekliyorum sanki soğuk gibi geliyor bana bu durumda hem elektrik hem doğalgaz kombo olacak fatura desene :))

Bize doktorumuz hiç bişey surmeyin dedi ama düştü düşecek gibi dibi baya siyahladi, bana doktorum yıkayabilirsin dedi aslında ama yinede cesaret edemedim zaten mis gibiler ya hiç yıkamasa hiç pislenmezmis gibi :)))

Olsun canım artık yaş değil ay hesabı yapılıyor zaten okula vs başlarken

Ay sorma canım ya, nerelere sorduk asla değiştirmiyorlar, malesef 1 günden 2018’li
Doğumum bir gecede aniden başladı, yoksa 3 Ocak’tı tarihi ama hastaneye sancıyla gittim ve gittiğimde 4 cm açılmam varmış, durduramazdık yani. Eşim de çok üzüldü ama ona da “boşver bizim oğlumuz bu zamanda gelmeyi kendisi istedi” diyorum. Vardır bunda da bi hayır di mi? İnşaallah bi gün bi yerde bi hayrını görür kuzucum

Bende acaba benle ilgili bi sıkıntımı diyordum o garip şeyler bende de oluyo arada hani idrarimi salarken biraksammo birakmasammi gibi ama geciyo

Benimki 20 Aralık doğdu gene 10 günü var :)) ay ben değiştirmek istemezdim he niye Doğum günü yanlış olsun, benim abim de 31 Aralık doğumlu her yılbaşımız onun doğum gününü kutlamakla geçti 40 yaşına girdi bu yılbaşında gene kutladık ya unutmak mümkün değil hala ön planda o çok kıskanmışımdır bak :))

20-23 dedi evet bize de ama ben üşüyorum 23 derecede ya bebek nasıl üşümez anlamadım valla bizde yakıyoruz bayağı bi fatura gelsin merak ediyorum artık :)))
Benimlede paylas faturani canim etiket yap bizimkide baya gelecek bosver doktorlar ne anlasin insan 23 derecede donuyor

Kızlar hem mama hem meme veren var mı bizim gibi ? 15 günlük olduk günde 3 kez 30 cc mama veriyorum. Artık o kadar saat memede kalıyor ki doymuyor diye veriyorum birkaç saat uyuyor süt birikiyor biz de dinleniyoruz.
Siz nasıl yapıyorsunuz 3-4 saat memede kalsa da mama vermiyor musunuz?

Ohoh biz salonda oturuyoruz buyukte iki petekli icerisi baya sicak ayni derecede banyo yatakodssi ve mutfak yaniyor bizimki kac gelecek cok merak ediyorum uc dortgunde misafirodasini yaktik normalde 400 geliyordu bu ay zirveye cikariz

Korkma ozman okadar gelmez bizim ev 3+1 ama okadar sıcakta iyi değil evin nem dengesini kontrol ediyorsunuz dimi kuru olursa ortam hastalıklara davetiye cikar

Benim kızım da ilkokul 1. Sınıfta. O kadar agresif ki anlatamam. Öfke krizleri bitmiyor
Küçük memeden inmiyor büyük ilgi bekliyor mahvoldum şu 15 gunde

Bi damla sabah gelmişti koyu sarı şimdi o da yok
Hiç yok elektriyle elimle sağıyorum süt uzmani gekdi tarif etti sıktı etti o da çıkaramadı. Sütüm yok inmedi hala. Banyo yaptim gene yok
daha çok streslendim gelmiyo diye
Sakın gram sütüm yok falan deme öyle düşünme benim 4. Gün arttı sütüm. Sağa sağa artırdım canını sıkma foşur foşur gelecek inşallah
inşallah canım yaa ilk ikisinde hic sorun yasamamistim üzüntüden gitti heralde sütüm

Kuzum idrar yaparken sonlara geldiginde icinde bi aci agri gibi birsey oluyormu wc gitmeye korkuyorum :-(

Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz insallah bir yaramazlik yoktur takip edemiyorum malum bebekten
benimde bugun dogumun 3.günü sütüm bugun tam indi gibi agri cekiyorum bebis tam bosaltmiyor yarin makine almayi düşünüyorum
Dogumunu bekleyenlere hayirli dogumlar diliyorum, bebislerini kucaklarina alanlar saglicakla buyutsunler insallah

Kusura bakma cnm dogum yaptini bilmiyordum gozun aydin minik hosgelmis yasinuzun omru hayirli olsun

Aynen canim ya esim kimligi icin gittiginde 1 ocak yazdirmak istemis ama denetleme oluyor yilbasi ustu diye yazamamislar yoksa yazardik demisler maleseff okula da bir sene gec vericez mecburen . Bende uzuldum kimlikte 31.12.2018 yaziyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…