Canim herşeyin hayırlısıyok canim acilma olmayinca kestiler suniyi doktor suniyi aldigina gore bagirman lazimdi dedi ama bende o derece olmadi kismeet sezeryani hic istemiyorum ama
Cok gecmis olsun insallah bir an once toparlanir bebeginCanim herşeyin hayırlısı
Benim yaptığım doğum gibi normal yapacaksan bırak sezeryan olsun mis gibi gir tertemiz cik . Bebeğin hayatı da riske girmez dikişlerimden oturamıyorum tuvalete gidemiyorum boydan boya kestiler sanırım . herşeyin en hayırlısını ıste rabbim evladına sağlıkla kavuştursun insallah
Teşekkür ederimKusura bakma cnm dogum yaptini bilmiyordum gozun aydin minik hosgelmis yasinuzun omru hayirli olsun
Bakayim duruma göre o zaman bendeCanim bende senin gibi 3ncu gunde asiri sut dolmasindan cok agri cektim, oglum gogsume carpti oturup agladim yani cok agriyordu. Ama 3 farkli ebeye sordum hic biri gogsumu pompayla bosaltmayi tavsiye etmedi. Bu sefer daha cok sut uretecek goguslerin, anlik rahatlatir ama kesin bir cozum olmaz sorununu buyutur dediler.ben plastik ucla verdim bir kac gun, cunku cok doldugu icin sadece ucunu aliyordu oda aci veriyordu.farkli emzirme pozisyonlariyla denedim.Gogsun kol kismina gelen tarafi genelde tam bosalmiyordu, bebegi koltuk altina gelecek sekilde tutup emzirdim, bayagi indi suan yumusaklar. Gogusler bebege gore sut uretmeyi ogreniyorlarmis cok akillilar:)
Bende sezeryandan cok hayalledim normal dogum olacak dye seviniyordum evt cnmBen normal dogumdan daha cok korkuyorum
Sabah dr mu karar vericek durumuna gore.
insallah canim kolay gecerCanim herşeyin hayırlısı
Benim yaptığım doğum gibi normal yapacaksan bırak sezeryan olsun mis gibi gir tertemiz cik . Bebeğin hayatı da riske girmez dikişlerimden oturamıyorum tuvalete gidemiyorum boydan boya kestiler sanırım . herşeyin en hayırlısını ıste rabbim evladına sağlıkla kavuştursun insallah
Benimlede paylas faturani canim etiket yap bizimkide baya gelecek bosver doktorlar ne anlasin insan 23 derecede donuyor
Biz yaptirdik isitme testini canim herhangi saat uykusuzluk veya aclik denmedi sadece çocuğun uyumasi gerekiyor. Ben emzik verdim agzina. Hareketsiz olmasi gerekior mesela bir ara elini kaldirdi yuzune goturdu iptal oldu bastan basladilar. Sıkıntılı bir test:/Canim sen 1 bebis ve 1 abiyle masallah ne guzel buraya yetisebiliyorsun ❤❤ ben 1 bebisle giremiyorum edemiyorum valla hala tam bi duzene oturtamadim galiba :) uyiyiz biz yeni hayata yeni duzene alisma cabalari ❤❤ siz nasilsiniz ? Ya bugun isitme testi icin randevu aldik da 5saat uykusuz 2 saat ac olsun dediler o nasil olcak kiolmaz ki
Inşallah canımCok gecmis olsun insallah bir an once toparlanir bebegin
Canim maşallah sana ve kuzuna allah analı babalı büyütsün inşallah meleğini tebrik ederim
Kizlar guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim alintilayamadim
Bebegim bugun 38+6 3170 kg dogdu
Ikimizde iyiyiz tabi agrim var bayagi, daha yürütmediler biraz gec alindim ameliyata biri daha varmis.
Minisim emiyor şekerinde bi problem yokmus masallah sutum az da olsa geliyor yetiyormus
Allah geride kalanları kurtarsin
Kizlar ben Salı günü 38+4 te spinal sezeryanle dogum yaptım. Başta hersey çok iyiydi ta ki gece bana bir ağrı kesici yapilana kadar.Andorol diye bir ilacmis felaket baş dönmesi yaptı ve bugune kadar hala baş dönmesi çekiyorum.
Bebeğim iyi çok şükür... bizden haberler bu kadar. Henüz doğum yapmayanlara Allah kurtarsin, doğum yapmışlara hayırlı olsun diyorum... :)
Kızlar ben bugün doğum yaptım.Dün doktordan sonra bayağa bir yürüyüş yaptık akşam hafiften sancım vardı.Gece sıklaştı 5 dak bire düşene kadar evde sancı çektim.Sabah 9.30 gibi hastaneye geldik.Sancılarım çoktu.Duşta pilates topunun üstünde sıcak suyla sancı çektim.ve 12.46 da oğlumu kucağıma aldım.2. Gebeliğim olduğu için sürek sanki biraz daha hızlı ilerledi.Oğlum 3260 gr 52 cm dünyaya geldi.Şu ara emişmekle meşgulüz inşallah sütüm yeterli gelir.Doğum yapacak arkadaşlara Allah yardımcı olsun inşallah siz de tez zamanda kavuşun.
Kızlar doğum yaptım ama bebeğimi çorluya sevk ettiler solunum yetersizliği var diye sebebini bile bilmiyorum. Cok üzgünüm ağlıyorum sürekli sütüm de gelmedi hala.
Merhaba kızlar ben de doğurdum. Bu gece hastanedeyim, kızım da geldi gördü kardeşini ve beni. Okuldaki pedagogla konuşmuştum iki çocuklu arkadaşlara söylediklerini aktarayım belki faydası olur. Tabi kızım 4 yaşında daha küçükler için anlamlı olmayabilir. Öncelikle hiç sen abla/abi oldun, artık büyüdün gibi onu kaygılandıracak, sorumluluk yükleyecek hiç bişey söylemiyoruz. Abartılı tüm sevgi gösterilerinden uzak duruyoruz ama onu ne kadar sevdiğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Rutinlerini olabildiğince devam ettirmeye çalışıyoruz, benimki kreşe gidiyor ordan gelince 1 saat yalnızca ona ayıracağım inşallah önceki gibi. Yatarken kitabını ben okuyacağım önceki gibi bi de annem yanımdayken bebeği bırakıp kreşe ben götüreceğim. Küçüğün ihtiyaçlarını karşılarken büyükten yardım isteyeceğim. Bir de yapabildiğiniz ölçüde misafir kabul etmeyin dedi pedagog alışana kadar. Aklımda kalanlar bunlar ve tüm bunlara rağmen yine de kıskançlık olacak bu duygusunun da normal olduğunu kabul edip sabırla azalmasını bekleyeceğim. Bugün ilk günümüzdü tabi belki de bunları yaparken çok zorlanacağım ama bi kişiye bile bi faydası dokunursa diye yazmak istedim. Allah bu süreçte hepimizin sabrını yavrularımızın da gücünü artırsın.
melaba teyzoslar bizim bugün 40imiz cıktı kelis değilim saçlarım aşırı sari
canım sen de saglıkla büyüt inşallah hayırlı olsun sen de bebiş de ıyısınız inşallahKizlar iyi aksamlar nasilsiniz insallah bir yaramazlik yoktur takip edemiyorum malum bebekten
benimde bugun dogumun 3.günü sütüm bugun tam indi gibi agri cekiyorum bebis tam bosaltmiyor yarin makine almayi düşünüyorum
Dogumunu bekleyenlere hayirli dogumlar diliyorum, bebislerini kucaklarina alanlar saglicakla buyutsunler insallah
Aynen canim ya esim kimligi icin gittiginde 1 ocak yazdirmak istemis ama denetleme oluyor yilbasi ustu diye yazamamislar yoksa yazardik demisler maleseffokula da bir sene gec vericez mecburen . Bende uzuldum kimlikte 31.12.2018 yaziyor resmen
Benimki 20 Aralık doğdu gene 10 günü var :)) ay ben değiştirmek istemezdim he niye Doğum günü yanlış olsun, benim abim de 31 Aralık doğumlu her yılbaşımız onun doğum gününü kutlamakla geçti 40 yaşına girdi bu yılbaşında gene kutladık ya unutmak mümkün değil hala ön planda o çok kıskanmışımdır bak :))
canım ilk zamanlar için 3 saat çok sarılık falan oluyorlar ya ben 2 saatte bir veriyordum ama şimdi 17 günlük olduk artıl ne zaman isterse veriyorum sık acıkıyor zaten sen de 2 saati geçirme istedkçe ver zamanls düzene oturuyorAnneler Cevap verin bana. Bişey sormuştum
Bende uzuldum ama yapicak birseyimiz yokki canim haklisinBenimki de öyle, 31.12.2018
Dediğim gibi, vardır bi hayrı bunun da ama çocuğum sadece bu yüzden ileride sıkıntı yaşarsa çok çok üzülürüm
Ama ne yapalım? Bizim evlatlar kendileri istedi bu tarihte gelmeyi..
3 saat çok uzun bir sure bebek için canım, valla ben neredeyse saat başı emziriyorım geceleri de aynı hemen hemen çünkü zAten uyumuyoruz :))Doktor kontrolümüz vardı . Dr. Bey ağzını kuru buldu. Halbuki yeni emmişti.
Hemşireleriniz 3 saatte bir emzirmemi söylemişti dedim. Ama bugün maaşallahı var saat başı emdi dedim.
3 saat mi dedi şaşırarak. Kendi yetiştirdiği insanlar bana bunu dedi oysa ki.
Ama benim bebeğim 3 saati bekleyemiyor. Annem de bakma onlara emzir kızım deyince verdim memeyi verdim memeyi
Siz ne sıklıkta veriyorsunuz?
Özellikte geceleri ne sıklıkta veriyorsunuz?
Bol su komposto tüket emin ol gelecek ilk gelen süt fazla kıvamlı oluyor benimde zor inmişti sen sürekli sağmaya çalış ve üzülme nolur aksine bebişine şifa olacak o sütler öyle düşünerek sağmaya devam etBi damla sabah gelmişti koyu sarı şimdi o da yok
Hiç yok elektriyle elimle sağıyorum süt uzmani gekdi tarif etti sıktı etti o da çıkaramadı. Sütüm yok inmedi hala. Banyo yaptim gene yok
daha çok streslendim gelmiyo diye
inşallah canım yaa ilk ikisinde hic sorun yasamamistim üzüntüden gitti heralde sütüm
Su kayısı incir zeytinyağı herşeyi denedim ben ama wc ye gidiyorum sanki içim kurumuş yapamıyorum canım yanıyorYa çok sinir bozucu.. var ama gidiyorum yok olmuyor ne yapmak lazım bilemedim
Hemşire bana maksimum 2 saatte bir vereceksin kendisi uyanmazsa uyandırıp vereceksin demişti ne kadar süre dedm en azından 40 ı çıkana kdar dedi. 3 saat çok uzunmuşDoktor kontrolümüz vardı . Dr. Bey ağzını kuru buldu. Halbuki yeni emmişti.
Hemşireleriniz 3 saatte bir emzirmemi söylemişti dedim. Ama bugün maaşallahı var saat başı emdi dedim.
3 saat mi dedi şaşırarak. Kendi yetiştirdiği insanlar bana bunu dedi oysa ki.
Ama benim bebeğim 3 saati bekleyemiyor. Annem de bakma onlara emzir kızım deyince verdim memeyi verdim memeyi
Siz ne sıklıkta veriyorsunuz?
Özellikte geceleri ne sıklıkta veriyorsunuz?
Geçen ay bebek yoktu ve biz de bir hafta evde değildik toplam 3 hafta yandı ve oturma odası ile yatak odası yandı çoğu geceleri de kapattık buna rağmen 230 gelmişti bu ay bende 400 u gözden çıkardım doğalgaz için, elektrik de 200 gelse klimadan dolayı 600 Of ya çok geneOhoh biz salonda oturuyoruz buyukte iki petekli icerisi baya sicak ayni derecede banyo yatakodssi ve mutfak yaniyor bizimki kac gelecek cok merak ediyorum uc dortgunde misafirodasini yaktik normalde 400 geliyordu bu ay zirveye cikariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?