2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
yok canim acilma olmayinca kestiler suniyi doktor suniyi aldigina gore bagirman lazimdi dedi ama bende o derece olmadi kismeet sezeryani hic istemiyorum ama
Canim herşeyin hayırlısı
Benim yaptığım doğum gibi normal yapacaksan bırak sezeryan olsun mis gibi gir tertemiz cik . Bebeğin hayatı da riske girmez dikişlerimden oturamıyorum tuvalete gidemiyorum boydan boya kestiler sanırım . herşeyin en hayırlısını ıste rabbim evladına sağlıkla kavuştursun insallah

Cok gecmis olsun insallah bir an once toparlanir bebegin

Bakayim duruma göre o zaman bende
ilk cocugumda sisti ilk mutlaka rahatlatmam gerekiyordu birkac kere sagarak bas edememistim emdirerek

Ben normal dogumdan daha cok korkuyorum
Sabah dr mu karar vericek durumuna gore.
Bende sezeryandan cok hayalledim normal dogum olacak dye seviniyordum evt cnm
insallah canim kolay gecer

Benimlede paylas faturani canim etiket yap bizimkide baya gelecek bosver doktorlar ne anlasin insan 23 derecede donuyor

Canim ama cok fazla sicak iyi degil bebekler icin. Burada da bize 22 derece olsun dendi yani dunyanin her yerinde pediatrlarin tavsiye ettigi oda sicakligi bu bebekler icin. Daha fazla sicak abös riskini arttiriyor Allah korusun. bence bu konuda doktorlari dinlemek lazim

Biz yaptirdik isitme testini canim herhangi saat uykusuzluk veya aclik denmedi sadece çocuğun uyumasi gerekiyor. Ben emzik verdim agzina. Hareketsiz olmasi gerekior mesela bir ara elini kaldirdi yuzune goturdu iptal oldu bastan basladilar. Sıkıntılı bir test:/

Canim maşallah sana ve kuzuna allah analı babalı büyütsün inşallah meleğini tebrik ederim

Kızlar doğum yaptım ama bebeğimi çorluya sevk ettiler solunum yetersizliği var diye sebebini bile bilmiyorum. Cok üzgünüm ağlıyorum sürekli sütüm de gelmedi hala.

Kızlar hayırlı olsun

melaba teyzoslar bizim bugün 40imiz cıktı kelis değilim saçlarım aşırı sari

Maşallah

canım sen de saglıkla büyüt inşallah hayırlı olsun sen de bebiş de ıyısınız inşallah

Aynen canim ya esim kimligi icin gittiginde 1 ocak yazdirmak istemis ama denetleme oluyor yilbasi ustu diye yazamamislar yoksa yazardik demisler maleseff okula da bir sene gec vericez mecburen . Bende uzuldum kimlikte 31.12.2018 yaziyor resmen

Benimki de öyle, 31.12.2018
Dediğim gibi, vardır bi hayrı bunun da ama çocuğum sadece bu yüzden ileride sıkıntı yaşarsa çok çok üzülürüm
Ama ne yapalım? Bizim evlatlar kendileri istedi bu tarihte gelmeyi..

Yok canım senin daha 10 günü varmış, onu değiştirmeye gerek yok zaten :)
Benimki 1 günden olduğu için canımı sıkıyor

Anneler Cevap verin bana. Bişey sormuştum
canım ilk zamanlar için 3 saat çok sarılık falan oluyorlar ya ben 2 saatte bir veriyordum ama şimdi 17 günlük olduk artıl ne zaman isterse veriyorum sık acıkıyor zaten sen de 2 saati geçirme istedkçe ver zamanls düzene oturuyor

Bende uzuldum ama yapicak birseyimiz yokki canim haklisin

3 saat çok uzun bir sure bebek için canım, valla ben neredeyse saat başı emziriyorım geceleri de aynı hemen hemen çünkü zAten uyumuyoruz :))

Bol su komposto tüket emin ol gelecek ilk gelen süt fazla kıvamlı oluyor benimde zor inmişti sen sürekli sağmaya çalış ve üzülme nolur aksine bebişine şifa olacak o sütler öyle düşünerek sağmaya devam et

Hemşire bana maksimum 2 saatte bir vereceksin kendisi uyanmazsa uyandırıp vereceksin demişti ne kadar süre dedm en azından 40 ı çıkana kdar dedi. 3 saat çok uzunmuş

@Ytmz Allah kolaylık versin. Senin ilk doğum normal miydi . Suyun çok azalsa acil sez yaparlardı. Üzülme rahatlamaya çalış. Stres en sıkıntılı şey. Bol bol hayırlısı olsun diye dua et. Inşallah en güzel şekilde yavruna kavuşursun.

Ohoh biz salonda oturuyoruz buyukte iki petekli icerisi baya sicak ayni derecede banyo yatakodssi ve mutfak yaniyor bizimki kac gelecek cok merak ediyorum uc dortgunde misafirodasini yaktik normalde 400 geliyordu bu ay zirveye cikariz
Geçen ay bebek yoktu ve biz de bir hafta evde değildik toplam 3 hafta yandı ve oturma odası ile yatak odası yandı çoğu geceleri de kapattık buna rağmen 230 gelmişti bu ay bende 400 u gözden çıkardım doğalgaz için, elektrik de 200 gelse klimadan dolayı 600 Of ya çok gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…