2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım ben galactiko diye bi damla aldım eczaneden çok önermişler eşime 3 bardak 15 er damladan anne iciyo dün basladim bi sor istersen orda eczanelere

Doktor kontrolümüz vardı . Dr. Bey ağzını kuru buldu. Halbuki yeni emmişti.
Hemşireleriniz 3 saatte bir emzirmemi söylemişti dedim. Ama bugün maaşallahı var saat başı emdi dedim.
3 saat mi dedi şaşırarak. Kendi yetiştirdiği insanlar bana bunu dedi oysa ki.
Ama benim bebeğim 3 saati bekleyemiyor. Annem de bakma onlara emzir kızım deyince verdim memeyi verdim memeyi
Siz ne sıklıkta veriyorsunuz?
Özellikte geceleri ne sıklıkta veriyorsunuz?

Mamayla destekledin mi hiç canım?? İri doğmuş maşallah, bize de öyle dediler ilk zaman yeterli gelmez sütün dediler , ben 2 gün verdim şimdi arttı sütüm, ama uyku sıkıntısı var hep memede

Hastanede ikk gun kala verdiler 15 cc kan şekeri düştüğü icin .
Acıyor canim lansinoh krem ve philips avent göğüs kalkanı kullaniyorum. Onlar biraz toparlıyor yoksa dayanamam. Ama onları da duzenli kullanamıyorum benimki surekli memede olduğu icin pratik olmuyor

Olmadi kizlar kac saat oldu 1 cm acildi 3 cmde kaldik devami gelmiyo suniyi cikartti ebe sabah doktor ne derse ona gore bakacagiz
Niye devam etmedi..dayanamadin mi..yoksa belli sure acilmayinca devam edilmiyor mu
Bu gece hastanedemi kaliyosun simdi

Niye devam etmedi..dayanamadin mi..yoksa belli sure acilmayinca devam edilmiyor mu
Bu gece hastanedemi kaliyosun simdi
doktor dedi ki sancidan ziplaman lazimdi senin ama bende ses bagirti bile yok acilma ilerlemiyo 3 cm kac saatir hastanede kaliyorum canim doktorum dinlensin biraz demis

doktor dedi ki sancidan ziplaman lazimdi senin ama bende ses bagirti bile yok acilma ilerlemiyo 3 cm kac saatir hastanede kaliyorum canim doktorum dinlensin biraz demis
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah kolay olur doğumun. Sıcak tut kendini. Açılmayı hızlandırılmış sıcak bir yerde okumuştum.

Hadi yaa..valla benimde hala sancim yok.ptesiye acilmam olmicak bence.suniyle ne olcak bilmiyorum...
Sabaha kadar vermiceklermi simdi sana.

Canım bizim çocuk doktoru ilk 10 gün 3 saatte bir emzir, sonrasında ağladıkça verirsin dedi. Şu an 11 günlük. Bazen saat başı istiyor, bazen 2 saatte bir. Sanırım bi önceki emzirmemde emdiği süte göre değişiyor. Geceleri 3 saatte bir uyandırıp veriyorum. Bazen yetmiyor 30 cc mama veriyorum

Hadi yaa..valla benimde hala sancim yok.ptesiye acilmam olmicak bence.suniyle ne olcak bilmiyorum...
Sabaha kadar vermiceklermi simdi sana.
yok canim acilma olmayinca kestiler suniyi doktor suniyi aldigina gore bagirman lazimdi dedi ama bende o derece olmadi kismeet sezeryani hic istemiyorum ama

Ben istedikce veriyorum, uyuyorsa karismiyorum. Bazen 3,3 bucuk saat uyuyor, bazen emdikten 1 saat sonra tekrar istiyor. Gunluk kakasini, cisini takip ediyorum guzel yapiyor o yuzden bebegini istegine gore veriyorum :) Ev tipi bebek tartisi alabilirsin ara ara tartarsin kilosuna bakarsin icin rahat olur

Canım benim kız da sürekli emmek istiyor memede uyuyup kalıyor. Geceleri hiç uyumuyor yerine koyduğumda çığlığı basıyor. Ben mama da veriyorum ama sütüm az.
Dr. Emzirme sıklığı ile ilgili bir şey dedi mi size canım. Bizim Dr. Ketum hiç bir şey söylemiyor. Bugün bebeğimin üstünü çıkarıyorlar muayene için . Bir aceleyle hırçınca. Dr. Emzirme sıklığı ne olmalı diyorum. Bişey demiyor . Pazartesi söylerim . Bir bakalım diyor. Yemin ederim adamdan bir nefret ediyorum tarifi yok.
Eşim de iyi doktor. Bizim doktorumuz bu olacak demiyor mu az kaldı avazım çıktığı kadar bağıracam. Yakındır

Çok şükür canım ya . Allah razı olsun . Ne güzel doktorun açıklama yapmış size .

yok canim acilma olmayinca kestiler suniyi doktor suniyi aldigina gore bagirman lazimdi dedi ama bende o derece olmadi kismeet sezeryani hic istemiyorum ama
Ben normal dogumdan daha cok korkuyorum
Sabah dr mu karar vericek durumuna gore.

Canim bende senin gibi 3ncu gunde asiri sut dolmasindan cok agri cektim, oglum gogsume carpti oturup agladim yani cok agriyordu. Ama 3 farkli ebeye sordum hic biri gogsumu pompayla bosaltmayi tavsiye etmedi. Bu sefer daha cok sut uretecek goguslerin, anlik rahatlatir ama kesin bir cozum olmaz sorununu buyutur dediler.ben plastik ucla verdim bir kac gun, cunku cok doldugu icin sadece ucunu aliyordu oda aci veriyordu.farkli emzirme pozisyonlariyla denedim.Gogsun kol kismina gelen tarafi genelde tam bosalmiyordu, bebegi koltuk altina gelecek sekilde tutup emzirdim, bayagi indi suan yumusaklar. Gogusler bebege gore sut uretmeyi ogreniyorlarmis cok akillilar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…