2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar doğum yaptım ama bebeğimi çorluya sevk ettiler solunum yetersizliği var diye sebebini bile bilmiyorum. Cok üzgünüm ağlıyorum sürekli sütüm de gelmedi hala.
Canım ya cok üzüldüm. Bu kuveze alınma durumu iç aciti cidden ama sonra geçiyor üzülme , inşallah iyi olacak bebiş ,bizim 6 gün kaldı ilk günler ne kotuydum geçti çok şükür

Çok normal canım neden yapıyorlar bilmiyorum ama büyük oğlumda yapardı küçük oğlumda yapıyor
Kakası kokar özellikle ayaklarını usuturse

Biz cuma cikmistik pazartesi kontrol vardı
Aynı korkular bende de vardı sen bol bol emiş pes etme biberonla dene ama memeyi de ihmal etme

Merak etme bir şey olmayacak artık meleğin seninle
Çok sağol canım ya inşallah öyle olacak ama nasıl bir şok yaşadıysak, bebiş eve geldi yuzum düştü tedirginlikten , gelecek kaygısına düştüm. Biraz zaman geçse daha iyi olcaz inşallah.

Ayy kız yok benimki de öyle arsız diyorum ben bizimkine emziriyorım çok şükür sütüm de var 2 dk sonra emzik veriyorum ağzına bir kapışı var emziği gören 3 gündür emmiyor sanır öyle iştahla emiyor emziği :)) tek bildikleri emme refleksi eşim kucağına aldığında eşimin çenesini falan emmeye çalışıyor :))

Canim sen 1 bebis ve 1 abiyle masallah ne guzel buraya yetisebiliyorsun ❤❤ ben 1 bebisle giremiyorum edemiyorum valla hala tam bi duzene oturtamadim galiba :) uyiyiz biz yeni hayata yeni duzene alisma cabalari ❤❤ siz nasilsiniz ? Ya bugun isitme testi icin randevu aldik da 5saat uykusuz 2 saat ac olsun dediler o nasil olcak ki olmaz ki

Bebegim nezle oldu moralim cok bozuk, daha bir kac gunluk bebek, oglum Ben hastanede kaldigim zaman esimin ailesinin evinde kaldi, orada nezle oldu ve ne kadar engel olmaya calissamda bulasti. Benzer durum yasayan var mi, neler yapabilirim?
Gecmis olsun kuzum.

Bugün 5.. gün cnm baş ağrım hiç olmadı inşallah olmazda . Kahve ve bol sıvı içtim doğumdan sonra belki etki etmiştir

AA biz yaptırdık kuzum aksine uyku zamanına göre alın randevuyu uyusun muayene esnasında dediler

Uykusuzluğu bebek test yapılırken uyusun diye istiyorlar sanırım canım. Bize sadece test esnasında uyuyor olması gerektiğini ve 2 saatlik açlık istediklerini söylediler. Öyle götürdük sorunsuz yapıldı

AA biz yaptırdık kuzum aksine uyku zamanına göre alın randevuyu uyusun muayene esnasında dediler
Muhtemelen uyusun diye bu kadar uykusuz istiolar ama cok geldi bana. Once saglik ocaginda topuk kani alincak zaten nasil utkusuz kalir bilmiyorum

Bencede canim 5saat cok abarti geldi cunku

Kızlar magnezyum kullanıyor musunuz? Benim yine bacak krampları başladı. Doktor doğumdan sonra da kullanabilirsin demişti ama zamanını konuşmamıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…