Kızlar doğum yaptım ama bebeğimi çorluya sevk ettiler solunum yetersizliği var diye sebebini bile bilmiyorum. Cok üzgünüm ağlıyorum sürekli sütüm de gelmedi hala.
Canım ya cok üzüldüm. Bu kuveze alınma durumu iç aciti cidden ama sonra geçiyor üzülme , inşallah iyi olacak bebiş ,bizim 6 gün kaldı ilk günler ne kotuydum geçti çok şükür
Tecrubeli anne bende bir soru sorayim sana cocuk uyurken inliyor dun doktora goturduk saglik durumu iyi dedi ben tabi gozu akıyor agzi acik yatiyor burnundan nefes alamiyor gobegi dustu orayi gumusle yaktilar vs sagligi iyi dedi inliyor demeyi unuttum normalmi uyurken boyle inlemesi ses cikarmasi geceleri yapiyor surekli ve kakasi arkadasinda dedi gibi sulu ve kokuyor kucucuk bebegin kakasi bukadar kokarmi
eger mideniz bulanmicaksa bu siteye girip cesitli bebek kakalarini gorebilirsiniz iciniz rahat eder normalmi degilmi diye :) Ilk dogumumda, kizimda, bana faydasi dokunmustu
Çok sağol canım ya inşallah öyle olacak ama nasıl bir şok yaşadıysak, bebiş eve geldi yuzum düştü tedirginlikten , gelecek kaygısına düştüm. Biraz zaman geçse daha iyi olcaz inşallah.
Bizimkiler kuvezde kaldı ya o yüzden herhalde . Süt alıyorlar çok şükür de reddedilmek de üzüyor. Dün emzirdim iki gogsumu de , aa güzel doydu kuzum dedim. Esimde biberonda sagilmis süt vardı. Onu bir tuttu öylesine, bebiş vakum yapar gibi yapıştı, yuttu 80 cc lik sütü , beni öylesine kullanıyormuş meğer
Ayy kız yok benimki de öyle arsız diyorum ben bizimkine emziriyorım çok şükür sütüm de var 2 dk sonra emzik veriyorum ağzına bir kapışı var emziği gören 3 gündür emmiyor sanır öyle iştahla emiyor emziği :)) tek bildikleri emme refleksi eşim kucağına aldığında eşimin çenesini falan emmeye çalışıyor :))
Canim sen 1 bebis ve 1 abiyle masallah ne guzel buraya yetisebiliyorsun ❤❤ ben 1 bebisle giremiyorum edemiyorum valla hala tam bi duzene oturtamadim galiba :) uyiyiz biz yeni hayata yeni duzene alisma cabalari ❤❤ siz nasilsiniz ? Ya bugun isitme testi icin randevu aldik da 5saat uykusuz 2 saat ac olsun dediler o nasil olcak ki olmaz ki
Bebegim nezle oldu moralim cok bozuk, daha bir kac gunluk bebek, oglum Ben hastanede kaldigim zaman esimin ailesinin evinde kaldi, orada nezle oldu ve ne kadar engel olmaya calissamda bulasti. Benzer durum yasayan var mi, neler yapabilirim?
Allah bağışlasın canım güle güle büyüt bebişini inşallah Evet normal doğumda spinal kullanmıyorlar epidural sadece ama bana sipinalde esas baş ağrısı daha çok olur dediler ağrın oldu mu senin
Canim sen 1 bebis ve 1 abiyle masallah ne guzel buraya yetisebiliyorsun ❤❤ ben 1 bebisle giremiyorum edemiyorum valla hala tam bi duzene oturtamadim galiba :) uyiyiz biz yeni hayata yeni duzene alisma cabalari ❤❤ siz nasilsiniz ? Ya bugun isitme testi icin randevu aldik da 5saat uykusuz 2 saat ac olsun dediler o nasil olcak ki olmaz ki
Uykusuzluğu bebek test yapılırken uyusun diye istiyorlar sanırım canım. Bize sadece test esnasında uyuyor olması gerektiğini ve 2 saatlik açlık istediklerini söylediler. Öyle götürdük sorunsuz yapıldı
Uykusuzluğu bebek test yapılırken uyusun diye istiyorlar sanırım canım. Bize sadece test esnasında uyuyor olması gerektiğini ve 2 saatlik açlık istediklerini söylediler. Öyle götürdük sorunsuz yapıldı