2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yorgunum bıtkınım deyıp sarkının gerısını hatırlamaya calısıyorım cocukların ıkısıde uyanık sofra yerde camasırlar kanepenın uzerınde yapcak ıs cok takatım kalmadı kafam donuyor cok sukur halımıze Allah kımseye muhtac etmesın

Kızlar benim bebeğimin burnu tıkalı değil, hasta da değil ama geceleri hep hır hır hır ses yapıyor.. Küçük oldukları için burunları etli olurmuş ondanmış dedi dktr ama içim rahat etmiyor korkuyorum nefessiz kalır diye

Bende geberiyorum yorgunluktan gündüz 3 te arayıp akşama bebek görmeye geliyoruz diyen misafirlerim oldu ee işten geliyorlar yemek hazırlamasam olmuyor eşim evde değil oturma odası mutfak arasında mekik dokuyarak bebeğe bakmak için ellerimi 40 kez yıkayıp çıksam da 4 çeşit yemek çıkarabildim yemek bulaşıklarını makineye attım makine doldu ama çay bulaşıkları mutfak dağınık bir şekild beni bekliyor bebeğim kucağımda uyudu yerine bırakacağım ve 5 dk sonra uyanacak, uykusuzluktan geberiyorum sabah 8 ile 9.30 arası 1,5 saatlik uykuyla duruyorum, bir daha bebek yaparsam annemlerin oradan ev tutma şartı ile yapacağım sanırım :/

Bebegın senı mı ıstıyorlı acaba yoksa gazı mı var ? Cok zor gercekten canım Allah yardımcımız olsun .. dun habersız bızede geldıler ortalık perısan yemek yıyorduk ayıp oldu ama yapcak bısey yok . Bırkac kısı daha gelcekmıs saolsun kaynanam toparlanamadı demış

Haklısın korkulmayacak gıbı degıl kı bızede dr bısey yok dedı

Çok gazlı benim kız ya anlamadım gitti kendi minnacık aslında çıkarıyorda gaz büyük insan gibi ama yetmiyor demekki hala kıvranıyor o minnacık bedenine bu kadar gaz nasıl sığıyor anlamadım

Çok gazlı benim kız ya anlamadım gitti kendi minnacık aslında çıkarıyorda gaz büyük insan gibi ama yetmiyor demekki hala kıvranıyor o minnacık bedenine bu kadar gaz nasıl sığıyor anlamadım
Saracoglunun kımyon cayını denrdım ben o fayda edıyor bıze cok sukır ama ahrıları oluyor sanırım kıvranıyor

Yarın doktorumla kontrol görüşmem olacak, kendisinden sanırım ilaç gibi birşey isteyeceğim
Duphalac diye bir şurup var onu veriyorlar ama o da anlık günü kurtarıyor işe de yarıyor ben kullandım o gun rahat ediyorsun ama sonra gene 3-4 gun çıkamayıp zorlanmaya başlıyorum, hayatımda ilk defa kabızlık problemi yaşıyorum çok zormuş

Kizlar bebegimi yastikla yatiriyorum gece korkuyorum kusar fln diye siz nasi yatiriyosunuz
Ben reflü yatağı aldım eğimli bir yatak ve minik bir yastığı var bebeğim rahat ediyor o yatakta yatıyorum açıkçası hemde kusmasından korkuyorum

ocak bebekleri pek bi sorunlu cıktı bizde enfeksiyon ve sarılıktan yatıyoruz hastanede bi 5 gün daha buraliyiz uğrayamadım epeydir Rabbim diğer hasta bebislerede acil şifalar versin çok zor günlerdir uykusuzum

Kizlar doguma geldim suniyi kabul ettim bebegimin suyu azalmis dye riske atmadim suan 3 cm acikligim var dua edon sag salim kurtulalim
Canım Bi avazda inş carsamba da bana dedi doktor suni DİE ama benım hiç acılmm yokms senın varmıydı

canım bize de doyur uyut öyle getir dediler, hatta test esnasında uyandı diye testi yapamadılar, tekrar emzirip uyuttum öyle yaptılar

Canım Bi avazda inş carsamba da bana dedi doktor suni DİE ama benım hiç acılmm yokms senın varmıydı
amin cnm 2 cm vardi ama kesti suniyi sabah 7 de tekrar takicak rabbim yardimcim olsun dua edin kizlar acilmam olsunda normal dogurayim fatma ananin eli otunu bile ictim fayda etmedi

S Sevimlipanduf cnm isine karismak istemem beni yanlis anlama sakn, ama sanki senin bebisin bana doymuyormus gibi geldi.. mama vermek istemiyorsan bi sagma makinediyle sag cnm nekdr sut geliyor diye... bikereligine biberonla ver istersen bakalm ozmn uyicakmi

ben ilk kizimda hep gazi var saniyordm ama meger cocuk acmis , doyduktan sonra 3 saat uyanmadi ben zorla uyandirdim kizimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…