2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben ince yastık yaptrdım ilk oglumda. Onu kullanacam yastıksız yatarsa kusunca yutar bogulma tehlikesi gecirir. Ben kullandım bir zararını görmedim

Bebekler kustuklarinda kafalarini yana dogru cevirme refleksiyle dogarlar, Cok asiri kusma durumlari icin-reflulu bebekler-yastik kullanimi bebegin kafasinin altina koyulacak sekilde degil, yatagin altina koyulacak sekilde kullanilir yataga egim vermek icin. Yastikta bebeklerde bogulma riski yaratiyor zaten en basta bu sebeple kullanilmamasi soylenir, yenidogan bebeklerin boyun ve omurilik gelisimi icinde yastik zararli. verdigim linki okursaniz daha detayli neden kullanilmamasi gerektigi yaziyor.

Canım üzme kendini iyi olacak inşallah senin güçlü olman lazım bebeğin için

Kizlar suniye baslanildi dualarinizi esirgemeyin suan hala 3 cm insallah acilir

Allah yardımcın olsun canım

Günaydın herkese kızlar sezeryan olan anneler lavman yapılıyor mu sezeryana girmeden

Canımbenim planlı spinaloldu önceki gece 12 den sonra bişey yemedim. Ertesi gün 11.30 da Doğuma girdim bana yapmadılar. Sebebini sormak aklına gelmedi.

Kızlar Doğum yapalı 6 gün oldu. Spinal sezeryanla. Bebeğimde bir sıkıntı yoktu ikimizde odaya çıktık ertesi akşam taburcu olduk. Kızım memeyi güzelce tutuyor. 4. Gün muayeneye götürdük sarılık başlangıçı var dedi kan aldılar sınırda çıktı. Bebeğim doğduktan sonra 4 gün içinde 290 gr kilo vermiş doktor normal değill dedi. Mama verdi günde bir kez 30 cc vereceksin dedi. Fakat bebeğim mamayı direk reddediyor. Hiç içmeden geri çıkartıyor ağzından. Eğer sarılık artarsa hastaneye yatcaz. Zaten ilk bebeğim bişey bilmiyorum. 2 saatte bir ezmiyorum en geç. Bazen 20 dk. Bazen 40 dk emiyor. 2. Memeye geçemiyorum kabul etmiyor. Hangisi ile başlarsa onla bitiriyor. Emerken bıraktıramıyorumda. Dün sağdım bir göğüsümden 30 cc. Diğer göğüsten 20 cc çıktı. 15 er dakikada. Normal gibi geldi sizce nasıl. Bide 4. Gün kendim banyo yaptım göğüslerim dolmaya başladı. Sanırım hepsini bitiremiyor. Göğüslerim baya şişti ayrı var ve vücudumun diğer yerinden daha sıcak. Ne yapmalıyım bu durumda. Yardım lütfen

anladım canım mantıklı benim çocıklar biraz inat o yuzden korkuyorum ama uyku rutini için mantıklı gece cok kalkıyor benimki de

Canım sarılık riski geçene dek 1 saatte emzir süt kanalların dolduğu için göğüslerin sertleşmiş emzirerek yumuşamalarını sağlayabilirsin her 1 saatte diğer göğsünü ver sağarken çıkan süt emerken çıkan sütten az o yüzden sağdığın süt bir ölçü değil eğer bezi çişli ise doyuyor demektir.. İnşallah sorunsuz atlatırsınız

Canım benim bebeğim de 2700 doğdu 2450 ile çıktık hastaneden( 10 gun sonra) normal dediler bize de,sağarak sütünü boşalt siş kalmasın mastite çevirir, bebek her emdikten sonra

Canım çok geçmiş olsun , bizimde enfeksiyon nedeniyle alındı, bu arada çevremde doğum yapan 3 doğum yapan 2 sininde bebisi alındı. Çok zor bir durum cidden. En azından emzirmeye vermeliler. Ben sorunca ancak Dr tamam dedi yoksa gel emzir demediler bile

Canim gogsun agriyacak kadar sismisse sutun vardir. Benim kizimda 230 gram kaybetti dogumdan sonra, ilk 48 saat icin sariligi sinirin biraz uzerindeydi, ben istedigi zaman emzirdim birde bazen 3,3 bucuk saati buluyordu. cok sukur simdi sariligi kalmadi 10ncu gunundeyiz. Sariligin ilaci anne sutudur, sutun yoksa mama ver tabi ama varsa sadece anne sutu cok daha iyi

Canim nasilsin :)
@Ytmz ne yapti acabaa..cok merak ettim.
Bende temizlik yapcam bugun o kadar saglamim
Ben de aynen devam ediyorum dün kontrolde ne sancı çıktı ne bişey :)) pazartesi kontrole gidicem o zamana kadar gelmezse en geç çarşamba suni sancı verecek senin doktorun ne diyor tarih belirlediniz mi

Ben de aynen devam ediyorum dün kontrolde ne sancı çıktı ne bişey :)) pazartesi kontrole gidicem o zamana kadar gelmezse en geç çarşamba suni sancı verecek senin doktorun ne diyor tarih belirlediniz mi
Hadi insallah ptesi bi anda oluversin benim gibi. Ptesi benimde kontrolum vardi umudum yoktu pazar gecesi bi anda ,❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…