Ptesi ben yatis yapiyorum.once suni sanci..olmazsa sezeryanBen de aynen devam ediyorum dün kontrolde ne sancı çıktı ne bişey :)) pazartesi kontrole gidicem o zamana kadar gelmezse en geç çarşamba suni sancı vereceksenin doktorun ne diyor tarih belirlediniz mi
Hayırlısı olsun hakkinda insallahKızlar merhaba benim sezeryan gunum belli oldu çarşamba olucam. O güne kdar normal dogmazsa alıcam dedi doktor
Aynen canım Rabbim insafsız merhametsiz doktorlardan korusun. Ben kavga dövüş alicam ama eşim musade etmiyor ki uzak da olunca götürmedi bile bugün. O kadar çaresiz hissediyorum ki.firuzeew çeken bilir tatlım . Geçmiş olsun . Üzülme demeyeceğim, üzüleceksin. Hatta kahrolacak, kendini suçlayıp duracaksın.
Bol bol dua canım ve yüksek doz sabır.
Biz 7.nci günde kavga dövüş çıktık adeta oradan . Hala bebeğim orada gibi geliyor biliyor musun? Gitsem, orada görecekmişim gibi geliyor . Sürekli bakıyorum burada mı diye . Hastaneden de doktorundan da ölesiye nefret ediyorum ki . Kontrolleri için gidiyoruz mecbur. Pazartesi son. Bir daha oraya da o doktora da düşürmesin muhtaç etmesin allah bizi. Bir daha doğum yapsam başka hastanede yaparım net!
Yaa bu gerçekten beni şüpheye düşürdüCanım çok geçmiş olsun , bizimde enfeksiyon nedeniyle alındı, bu arada çevremde doğum yapan 3 doğum yapan 2 sininde bebisi alındı. Çok zor bir durum cidden. En azından emzirmeye vermeliler. Ben sorunca ancak Dr tamam dedi yoksa gel emzir demediler bile
Geçmiş olsun yavruna canımCanım bizim kızın biraz burun akıntısı var onun dışında çok şükür iyiyiz yarın doktora gideceğiz. Bu aralar daha az uyut oldu gözler fıldır fıldır açık uyumamak için direnen gözlerle bizi izlemeceler. Sen naptın ömerin nasıl?
Canım eğer iki gogsunu vemene rağmen yavrun aç gibi araniyirsa meme için o zaman tabiki mama verKızlar hem mama hem meme veren var mı bizim gibi ? 15 günlük olduk günde 3 kez 30 cc mama veriyorum. Artık o kadar saat memede kalıyor ki doymuyor diye veriyorum birkaç saat uyuyor süt birikiyor biz de dinleniyoruz.
Siz nasıl yapıyorsunuz 3-4 saat memede kalsa da mama vermiyor musunuz?
Doktor kontrolümüz vardı . Dr. Bey ağzını kuru buldu. Halbuki yeni emmişti.
Hemşireleriniz 3 saatte bir emzirmemi söylemişti dedim. Ama bugün maaşallahı var saat başı emdi dedim.
3 saat mi dedi şaşırarak. Kendi yetiştirdiği insanlar bana bunu dedi oysa ki.
Ama benim bebeğim 3 saati bekleyemiyor. Annem de bakma onlara emzir kızım deyince verdim memeyi verdim memeyi
Siz ne sıklıkta veriyorsunuz?
Özellikte geceleri ne sıklıkta veriyorsunuz?
İçine sinmiyorsa Dr değiştir derimDr. Emzirme sıklığı ile ilgili bir şey dedi mi size canım. Bizim Dr. Ketum hiç bir şey söylemiyor. Bugün bebeğimin üstünü çıkarıyorlar muayene için . Bir aceleyle hırçınca. Dr. Emzirme sıklığı ne olmalı diyorum. Bişey demiyor . Pazartesi söylerim . Bir bakalım diyor. Yemin ederim adamdan bir nefret ediyorum tarifi yok.
Eşim de iyi doktor. Bizim doktorumuz bu olacak demiyor mu az kaldı avazım çıktığı kadar bağıracam. Yakındır
Amin çok geçmiş olsun canım bizde o süreçten geçtik tez zamanda sağlıkla gelsin yavrun inşallahocak bebekleri pek bi sorunlu cıktı bizde enfeksiyon ve sarılıktan yatıyoruz hastanede bi 5 gün daha buraliyiz uğrayamadım epeydir Rabbim diğer hasta bebislerede acil şifalar versin çok zor günlerdir uykusuzum
Kızlar yaa benim bebeğim 38 artı 5 te 3 kilo 90 gram 51 cm ile doğdu. Bana göre bebeğin hiç bir sıkıntısı yok nefes alım hızı 30 50 arası nabzı 135 140 doğarken kakasini yapmış ve akciğerleri temizlensin diye tutuyorlar. Ama bu bebek bir kere bana verilip emzir bakalım denilmedi.
Ve serum ile besleniyor doğduğundan beri.
Gerçekten bu süreç çok yıpratıcı ve sabir istiyor.
Bebeğim gözlerini ilk defa açtığı yabancı bir dünyada annesinin kokusundan uzak ne derece adapte olacak hayata.
Acaba bu yeni doğanların küvez e konulması ile ilgili bir bit yeniği mı var
Kızlar Doğum yapalı 6 gün oldu. Spinal sezeryanla. Bebeğimde bir sıkıntı yoktu ikimizde odaya çıktık ertesi akşam taburcu olduk. Kızım memeyi güzelce tutuyor. 4. Gün muayeneye götürdük sarılık başlangıçı var dedi kan aldılar sınırda çıktı. Bebeğim doğduktan sonra 4 gün içinde 290 gr kilo vermiş doktor normal değill dedi. Mama verdi günde bir kez 30 cc vereceksin dedi. Fakat bebeğim mamayı direk reddediyor. Hiç içmeden geri çıkartıyor ağzından. Eğer sarılık artarsa hastaneye yatcaz. Zaten ilk bebeğim bişey bilmiyorum. 2 saatte bir ezmiyorum en geç. Bazen 20 dk. Bazen 40 dk emiyor. 2. Memeye geçemiyorum kabul etmiyor. Hangisi ile başlarsa onla bitiriyor. Emerken bıraktıramıyorumda. Dün sağdım bir göğüsümden 30 cc. Diğer göğüsten 20 cc çıktı. 15 er dakikada. Normal gibi geldi sizce nasıl. Bide 4. Gün kendim banyo yaptım göğüslerim dolmaya başladı. Sanırım hepsini bitiremiyor. Göğüslerim baya şişti ayrı var ve vücudumun diğer yerinden daha sıcak. Ne yapmalıyım bu durumda. Yardım lütfen
Canim sen 1 bebis ve 1 abiyle masallah ne guzel buraya yetisebiliyorsun ❤❤ ben 1 bebisle giremiyorum edemiyorum valla hala tam bi duzene oturtamadim galiba :) uyiyiz biz yeni hayata yeni duzene alisma cabalari ❤❤ siz nasilsiniz ? Ya bugun isitme testi icin randevu aldik da 5saat uykusuz 2 saat ac olsun dediler o nasil olcak kiolmaz ki
Kızlar merhaba benim sezeryan gunum belli oldu çarşamba olucam. O güne kdar normal dogmazsa alıcam dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?