2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar elim ayağımda ödem var. Perşembe temizlikçi geldi bende durmadım yorgunluktandir dedim hâlâ geçmedi. Son hafta sizdede oldu mu geçme ihtimali var mı?

Suyu az mı içiyorsun canım benim sadece sabah kalktığımda el ve ayak şişkinliği oluyor ama bir saate eski haline dönüyor

Geçmiş olsun yavruna canım
Bizde de gaz sancısı var kuzum genel olarak iyi şükür
Bizde mamayı azalttık anne sütünü artırınca gaz başladı. Bazen hiç susmuyor ben ağlıyorum o ağlıyor :) Süt çoğaldığına göre artık yeme içmeye dikkat etmeliyim sanırım. Bu arada biz çok az da olsa kimyonlu su veriyoruz rahatlatıyor

Serum veriliyor
O yüzden süt istenmedi
Emziremedim yarın emzirsin denmiş inşallah yarına kadar sütüm gelir yaa

Kızlar süt sağma makinası alıcaz ne marka alalım en iyi suut çıkaracak hangisi hiç süt çıkmıyo yaa
Canım ben baby plus çiftli elektrikli kullanıyorum göğsümü yara etmedi çok şükür. Bir bebek kadar güçlü çekimi yok ama göğsümü sıkıyorum çok güzel sağıyor. Bir de şunu söyleyim baby plus mamajoo ile aynı ürün yanılıp şaşırıp mamajo almayın fiyatı baby plustan yüksek. Hatta baby plusın kutusunu açın biberon şişesinin üstünde mamajoo yazıyor

Bende aynısını kullandım hatta bu makine ile sütüm geldi yoksa napardım diyorum tabi 10 gun kullandım sadece şimdi kaldırdım

Kızlar dün ablamla konuşuyorduk telefonda saat öğlen 1.30 falandı ve ben daha kahvaltı hazırlıyordum kendime, tek başımayım uyan bebeğin altınj temizle karnını doyur gazını çıkar üstünü değiştir biraz oynayıp sonra uyuyunca kendime ve eve bakabiliyorum zAten sabah uyuyoruz 8 den önce uyumadık hiç, bana kızdı sen böyle yaparsan asla sütun yetmez 2 ye kadar bişiy yemeden duramaz emziren kadın yiyeceksin bebek ağlasa da sen yiyeceksin bebek kakalı da kalsa 5 dk bekleyecek sen yiyeceksin falan diye genel olarak 1 civarında kahvaltı edip 4 gibi rezene kimyon çaylarımı bisküvi kek ile yiyip sonra 6 da eşim geliyor o bebekle ilgilenirken ben yemek hazırlıyorum yememiz 7.30 falan oluyor, sütüm var diyorum şimdi 1 aylık bebeğe herkesin sütü yeter 3-4 aylık olduğunda yetmez diye tutturdu, cidden sütüm olsun diye saat başı yemek mi yiyeceğim ki yaza kadar 5 kilo verme hedefim varken

Canım ben homini gırtlak yiyorum ki hemde kilo veriyorum emzirirken zaten çok kalori yakıyoruz verirsin fazlasıyla 5 kiloyu sen yeter ki beslen bebeğin senin yediğini yiyor ablan haklı

portakal mandalina muz gaz yapar diyorlsr bix meyve ne yiycez bunlar da gerek siz denediniz mi yapıyor mu gaz?

portakal mandalina muz gaz yapar diyorlsr bix meyve ne yiycez bunlar da gerek siz denediniz mi yapıyor mu gaz?
Ben sadece armut yedim bi kaç defa, kuru meyveler tüketiyorum kayısı incir üzüm falan

Canım ben homini gırtlak yiyorum ki hemde kilo veriyorum emzirirken zaten çok kalori yakıyoruz verirsin fazlasıyla 5 kiloyu sen yeter ki beslen bebeğin senin yediğini yiyor ablan haklı
9 kilo gitti Doğum sonrası, zaten 10 kilo almıştım toplamda, çok sıvı tüketiyorum 3 litre sadece su içtiğim rezene ve kimyon çaylarıyla 4 litre sıvı alıyorum günlük, ya hamilelikte kilo almayıp emzirirken alanlar varmış, biraz daha düzenli yiyeyim bakalım :/

Pamuk Panda 290 gram vermesı cok normal benım bebegımde bu aralarda verdı ve 2 dokturda normal dedı

Canım benim bebeğim de 2700 doğdu 2450 ile çıktık hastaneden( 10 gun sonra) normal dediler bize de,sağarak sütünü boşalt siş kalmasın mastite çevirir, bebek her emdikten sonra

Canım bebekler doğum kilosunun %10nu veriler bu normal
Sutunu arttirmalisin bol su iç rezene çayı anne çayları var onlardan al tüket canım

Kızlar allah razı olsun. Doktor çok korkuttu beni. Bide sütüm geliyordur demi nasıl anlamam gerek doyduğunu.3 yudum emiyor sonra duruyor bidaha emiyor. Böyle böyle gidiyor. Normal mi yutkunma olayını anlayamadım zaten. Duruncaya yutkunuyor

Haklısın canım ya, anneyle temas mümkünse sağlanmalı çok dikkat etmiyor gibiler. Benimle aynı durumu yaşayan iki anneye emme izni bile verilmedi, bebekler bir hafta anne sefkatinden uzakta gecirdiler, çok üzücü bir durum. Her saniyemiz bile çok kıymetli onlarla.

Canım çenesi yoruluyor ki bebeklerin hep öyle tabi biraz buyuduğunde daha iyi olacak ama başta 3 kere emip uyuyordu benimki hele

Canım bize hastanede hemşire bilgi verdi. Her istediğinde emzir annesi dedi. Doktora da ememiyor uykuya kalıyor dedim. Emme refleksi güçlü emzirmeye devam dedi. Her istediğinde emziriyorum ben de. Bir gece hiç mama vermedim. Sürekli emzirdim. Sabah bezini kontrol ettim çok az çiş yapmıştı. Ben de herhalde doymuyor diye mama takviyesi yapıyorum.

Çatı muayenesi yaptı mı hiç? Dr um bana daha yapmadı 38+4 ve zamanını geçerse sezeryan vs bir şey demedi de haftaya tekrar kontrol var ne olur bakalım hiç sancım vs çıkmıyor
37.haftada çatı muayenesi yapmıstı ama çatı yapımı cokta begenmedi orta dedi. Benim çarşamba 39+4 oluyor fazla bile dedi. Doktorunuzla görüsün dogum nasıl olucak kaça kadar bekliyceksiniz diye

Merhaba güzel anneler
@Ytmz hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

CANIM AZRAMM doğum oldumu canım merak ediyorum seni
Evet cnim,dün 2.5 da doğuma girdim.biraz zorlu bi doğum oldu ama hamd olsun ki şuan ikimizde iyiyiz.su tum hiç yok mama veriyorum.şükürler olsun bu gunumuze❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…