2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende aynısını kullandım hatta bu makine ile sütüm geldi yoksa napardım diyorum tabi 10 gun kullandım sadece şimdi kaldırdım
Ben de çalışırken kullanırım diye almıştım bizim cadı memeyi almamakta hala inat edince işimize yaradı iyi ki doğumdan önce alındı :)

Doğum yapan hanımlar napıosunuz nasıl gidiyor annelik bebeğiniz nasıl:) Hatta günün sorusunu soruyorum kilolar ne alemde :)) Ben 81 kg ile doğuma girdim bugün tartıldım 68.5 a düşmüşüm. Hedefim 56. Doğumdan sonra sadece 5 kg vermiştim zaten bunun 4 kilosu bebeğin kilosuydu. İştahım inanılmaz kapalı. Kahvaltıyı sıkı yapıyorum ekmek yemiyorum hamileyken o kadar cok ekmek yedim ki midem bulandı canım istemiyor. Gün içinde süt yapan çaylar yiyecekler örneğin tahinli pekmez gibi şeyler atıştırıyorum. Siz de alıntılayın bu yazımı bakalım kilolar ne alemde :) hafta bi kez kontrol yapalım.

Kızlar merhaba benim sezeryan gunum belli oldu çarşamba olucam. O güne kdar normal dogmazsa alıcam dedi doktor

Bizde perşembeye kdr beklicez perşembeye kdr gelmezse büyük ihtimalle sezeryan olacak

Çatı muayenesi yaptı mı hiç? Dr um bana daha yapmadı 38+4 ve zamanını geçerse sezeryan vs bir şey demedi de haftaya tekrar kontrol var ne olur bakalım hiç sancım vs çıkmıyor
Cnm bana 38 de yapmıştı çatım uygunmuş ama hiç sancı vs çekmiyorum 5 gün kaldı günümün dolmasına biz 39 da konustuk herşeyi perşembe günkü duruma göre karar vericez sende Dr unla görüş bence belirsizlik insanı daha çok yoruyor

Hadi insallah ptesi bi anda oluversin benim gibi. Ptesi benimde kontrolum vardi umudum yoktu pazar gecesi bi anda ,❤
Ay inşallah seninki gibi olur benim de hiç ümidim yok. Dün yabancı forumları da araştırdım ananası çok övüyorlar oturdum bi ananas yedim tek başıma yine tık yok

ocak bebekleri pek bi sorunlu cıktı bizde enfeksiyon ve sarılıktan yatıyoruz hastanede bi 5 gün daha buraliyiz uğrayamadım epeydir Rabbim diğer hasta bebislerede acil şifalar versin çok zor günlerdir uykusuzum
Aaa canım çok geçmiş olsun.

Ben hastaneyi hiç sevmedim. Sürekli odaya birileri geldi hiç rahat edemedim ve uyuyamadim. Bu rahatsizligimi da iletim.

Mesela kapı çalıyor şerbet geliyor, biraz sonra yine kapı şerbeti nasıl buldunuz diyor, biraz sonra birisi daha geliyor yine serbetle ilgili anket yapıyor. Şaka gibi bir gün geçirdim doğumdan sonra.

Sizin nasıldı

gecen hafta tatrtıldıgımda 10 günde 10 kilo gitmişti bu hafta hiç tartılmaya fırsat olmadı bende de aşırı iştah yok cayların yanına bisküvi yiyorum süt olsun diye tahin helva bal vs

Ptesi ben yatis yapiyorum.once suni sanci..olmazsa sezeryan persembe gitmistim bende kontrole acilma yoktu.sonrasindada pek agrim olmadi.
Hadi bakalm inşallah bi avazda kurtulursun beni alttan muayene bile etmedi o kadar sancım yok ki pazartesi çağırdı işte tekrar kontrole belki o zaman biraz sancı çıkarsa pazarlıkla suni verdirtiriz çünkü ağrılrdan hareket de edemiyorum artk

İlk 1 yıla kadar emzirirken veriliyor canım bevek gıdasının çoğunu senden aldığı için 1 yıl sonra dikkatli beslenmeli çünkü o zaman alınıyor

Kızlar iyi akşamlar birşey soracağım. Ben son adet tarihine göre 39+4 hamileyim. Ama doktor başta iki hafta geriden söyleyerek hesapladı. Sonra son adet tarihime göre söyledi bir süre. Tam Doğum iznine ayrılacakken yine iki hafta geriden söyledi haftasını. Ve ona göre izne ayırdı beni. Şu an son adet tarihine göre 39 haftalık. Ama doktorun bana söylediğine göre 37 haftalık. Ben neye göre kendimi hazırlamalıyım ?
en son randevumda bana iki hafta sonra kontrole gel demişti. Salı günü tam iki hafta olacak. kontrolüm var. Bakalım ne diyecek

portakal mandalina muz gaz yapar diyorlsr bix meyve ne yiycez bunlar da gerek siz denediniz mi yapıyor mu gaz?
Portakal mandalina asitli olduğu için mukus yapar kakaya Bağırsakları için ağır gelebilir ama akşamlarıcanım istiyor yarım yiyorum ben muz da kabız yapıyor malesef

Agrin var sancin mi yok..benim agrimda olmuyor.suni sanci ise yaramaz diye direk sezeryan istedim ama.yapmiyor kacta ptsi randevun. Ben 8 de ordayim :)

Senin fark baya cokmus ama..sunu soleyeyim...benim 2 gundu adetle dr hesabi arasindaki fark..dogum.tarihini kendi esas aldigi tarihe gore belirledi.

Senin fark baya cokmus ama..sunu soleyeyim...benim 2 gundu adetle dr hesabi arasindaki fark..dogum.tarihini kendi esas aldigi tarihe gore belirledi.
Yani benim sen büyük ihtimal kendi hesabına göre olacak tabi normal Doğumda ne zaman olur bilinmez ama :/ benim adet geciktirmen 5 gün sonra kan testinde hamile olduğum çıkmıştı. Beta 20 idi. Onunla alakalı olabilir mi acaba geç döllenme falan

bana serbeti getirip gittiler hiç öyle çok giren olmadı hemşireleri bile ihtiyacım olunca cagirdim çok yardimcida oldular hem hemşireler hem doğumdaki ebeler ben memnun kaldim

Bende durumlar vahim. 72 ile basladim 90 ile doğuma girdim eve geldim 85 kiloyum. Sadece 5 kg gitmiş. +13 kg duruyor. İlk hedef 13 den kurtulmak. Sonra da 63 kg olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…