Sende bir avazda kurtulursun inşallah hızlı ilerler belki olumlu düşünmeye çalışIlk dogum canim..valla bilmiyorum israrla sordum.. ki sezeryana hic karsi degilim :) persembe gunu sancim 60 kadar cikmisti.acilma yoktu.. o gun karar verdik. 3 gune acilma olmusmudur bilmiyorum.bikac agrim oldu ozellikle bu aksam ama..acilma yoksada denicezmi dedim .evet dedi.
Telaş yapma canim 3 4 kere cati muanesinoldum hersey normal gozukuyordu ama sez dogum yaptim nasip hepsi zamanin geldiginde bebek nasil gelmek istedini kendisi belirliyor canim
Siz korse kullanacakmısınız bana doktor bişey demedi. Bugün Doğum yapalı 6 gün oldu sezeryanla Çarşamba dikişler alınacak belki o zaman söyler. Karnım şiş ve yumuşak bide yürürken sanki iç organlarım hareket ediyor gibi. Yani boş mideye su içersin suyun yürüdükçe oynadığını hissedersin ya aynı o his var. Bugün biraz daha dar atlet giydim sanki daha iyi oldu gibi. Psikolojik mi yoksa billemedim
Hayırlı geceler kızlar.38+4 te çarşamba akşamı saat 10 da normal doğumla kızıma kavuştum şükürler olsun.suni sancı almadım.açılmam on dakikada 2cm den 9-10 cm e çıktı ve beş dk içinde beş altı ıkınmada doğurdum.doktorlar bile şok oldu.allah herkese benimki gibi kolay bir doğum nasip etsin inşallah.4 kilo doğdu kızım maşallah,ikimiz de çok iyiydik hemen emdi sütüm de geldi.ertesi gün hastaneden çıktık evimize geldik binlerce kere şükür.iki gündür evimizdeyiz.kızım o kadar güzelki öpmelere doyamıyorum.maşallah.dua eden herkese teşekkür ederim allah razı olsun.telaştan yazamadım kaç gündür.inşallah herkes iyidir.doğum yapanlara da hayırlı uğurlu olsun.
Kizlar siddetli sanciyla uyandim suyum geldi sanirim bide anlmadm cok ama seffaf bir sivi bacaklarimdan suzuldu 20 dakikadir ara ara geliyor once cisimi tutamiyorum sandim sonra nisan da geldi. Simdi önce 8 sonra 5 dakikada bir sanci girmeye başladı sıklaşmasını bekliyoruz dua edin bize de
Ay insallah.ne kadar dayanabilirim bilmiyorum..Sende bir avazda kurtulursun inşallah hızlı ilerler belki olumlu düşünmeye çalış
Arkadasimin bebisinde vardi canim.surekli kusuyordu..ozel biberonlar oluyor onu kullanmisti bi zaman sonra gecti.simdi 3 yasindaKızlar bebek reflüsu nasıl anlaşılır ilk bebeğinde yaşayan varmıydı bunu
Insallah.artik zaman gecsinde yuzlesmek istiyorum ne yasicaksamGunaydinlaar. ❤❤ Dogum yapan herkese hayirli olsunn ❤❤ @Ytmz F flz_flzdepresif polyanna ❤❤
B bence91 dualarimiz seninle kuzum ❤
edosko kuzum korkma hic kendi sancini tetikleyen bisey suni. Ben suni almadim ama dogumuj baslamasi ve bitmesi 2saatte cok hizli oldugundan cok zor gecti. Gozun korkmasin sanci sancidir
Canım benim bebekte aralıklarla kusmasına devam ediyor yani şöyle en son bu kadar fazla olarak 15 gun önce falan kusmuştu aralarda oldu gene ama miktarı azdı süt kesiği gibiydi, dün akşamdan beri 3 kez yoğun bir şekilde yeniden kusmaya başladı, reflüsü olan bebek sürekli her emmesinden sonra mı kusar acabaArkadasimin bebisinde vardi canim.surekli kusuyordu..ozel biberonlar oluyor onu kullanmisti bi zaman sonra gecti.simdi 3 yasinda
Aynen ben oyle biliyorum.her emdigini kusuyodu oldugu gibi.bana da kusmuslugu var :) ama dr tam teshisi nasil koyuyor bilmiyorum.ne zaman kontrolunuzCanım benim bebekte aralıklarla kusmasına devam ediyor yani şöyle en son bu kadar fazla olarak 15 gun önce falan kusmuştu aralarda oldu gene ama miktarı azdı süt kesiği gibiydi, dün akşamdan beri 3 kez yoğun bir şekilde yeniden kusmaya başladı, reflüsü olan bebek sürekli her emmesinden sonra mı kusar acaba
Salı günü sağlık ocağında aşımız var bi orada danışacağım belirtileri nelerdir falan bi bilgi alayım, ona göre hemen randevu alacağım, araştırdığım kadarıyla bebek yeterli aylık kilosunu alıyorsa kusmasına bi çözım bulmuyorlarmış ne zaman kilo alımı durur veya zayıflarsa bebek o zaman bakılıyormuş, sanırım erken doğan bebeklerde daha çok oluyormuş mide ile yemek borusu arasındaki kapakçık tam gelişmemiş olmasından kaynaklıymışAynen ben oyle biliyorum.her emdigini kusuyodu oldugu gibi.bana da kusmuslugu var :) ama dr tam teshisi nasil koyuyor bilmiyorum.ne zaman kontrolunuz
benimki de doğduğu gunden beri kusuyor hastanede hemşire normal fışkırarak kusmuyorsa fazlasını atıyordur dedi ama hemen hemen her emmeden donra az da olsa kusuyor ben de reflüden şüpheleniyorum inşallsh degildir ama seninki ara ara kusuyorsa reflü degildir canım inşallah ben günde 4 tane zıbın degiştiğim oluyor kusmasından dolayıCanım benim bebekte aralıklarla kusmasına devam ediyor yani şöyle en son bu kadar fazla olarak 15 gun önce falan kusmuştu aralarda oldu gene ama miktarı azdı süt kesiği gibiydi, dün akşamdan beri 3 kez yoğun bir şekilde yeniden kusmaya başladı, reflüsü olan bebek sürekli her emmesinden sonra mı kusar acaba
Anladim canim..degildir insallah reflu..benim bahsettigim bebis normal zamanli dogmustu..Salı günü sağlık ocağında aşımız var bi orada danışacağım belirtileri nelerdir falan bi bilgi alayım, ona göre hemen randevu alacağım, araştırdığım kadarıyla bebek yeterli aylık kilosunu alıyorsa kusmasına bi çözım bulmuyorlarmış ne zaman kilo alımı durur veya zayıflarsa bebek o zaman bakılıyormuş, sanırım erken doğan bebeklerde daha çok oluyormuş mide ile yemek borusu arasındaki kapakçık tam gelişmemiş olmasından kaynaklıymış
Canım aralarda süt kesiği gibi çıkarttıkları oluyor da minik minik onlar, Bugün sabahki çok fazlaydı miktar olarak kucağımdaydı fışkırır gibi kusmadı aslında sanki ağzında biriktirmiş bir ağız dolusundan fazla kustu, bu gece 3 kez kustu, inşaallah reflü olmasınlar ya çok zormuşbenimki de doğduğu gunden beri kusuyor hastanede hemşire normal fışkırarak kusmuyorsa fazlasını atıyordur dedi ama hemen hemen her emmeden donra az da olsa kusuyor ben de reflüden şüpheleniyorum inşallsh degildir ama seninki ara ara kusuyorsa reflü degildir canım inşallah ben günde 4 tane zıbın degiştiğim oluyor kusmasından dolayı
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün meleğinCanım benide eklesene listeye 09.01.2019 da yaptım doğum.normal doğumdur bebekten firsat bulup yazamıyorum
Maşallah kuzuna canım. Dereotu, tahin helvası, su, rezene çayı ve komposto çok tüketiyorum canım. İlk birkaç gün sütüm az gelmişti, şu an sorun yok şükürKızlar şükürler olsun Ömer utku evimize geldi yeni düzene ailecek alışmaya çalışıyoruz
Abimiz ne kadarda büyük destekte surecten etkelnmis anne Ömer hasta olmasın siz tekrar ne olur hastaneye gitmeyin diyor devamlı
Ömer kuzu ise gaz sancısı çekiyor abiside 3-4 ay çekmişti doğum yapan arkadaşlar sizde durum ne gaz sancısı için ne kullanıyorsunuz
Süt arttırıcı neler onerirsiniz anne süt çayı aldım suyu içiyorum bol miktarda
Bende düzene sokmaya başladım gece emismelerini maşallah sizede bir kaç güne iner ödem merak etmeBugun 6.gun dogum yapali. 59 ile hamile kalmistim 76 ile doguma gittim su an 66 kiloyum. Hedef 55 :)) benim odem gitmedi ellerim hala sis alyans olmuyordun gece ilk kez uyudum 2saate bir emzirmeye uyandim cok mutluyum :))
Maşallah yavruna canım sağlıkla büyüsun inşallah meleğinBenim minik kızım da doğduuu bu sabah şükürler olsun sez. oldum 3300 gr. 47 cm. Darısı bekleyenlerin başına
Tebrik ederim canım sağlıkla büyüsün yavrun inşallahKizlar hepinizi alintilayamadim bebegim dogdu ama sezeryan olduk suan ikimizde iyiyiz sadece dikis yerlerim agriyor kizim cok guzel masallah ayni abisi ve bi sorunumuz yok cok sukur sunide cok cektim rabbim kimseyi o yolda koymasin darisi diger arkadaslarimin basina insallah emzitiyorum sutum hemen oldu cok sukur memeyi kavradi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?