2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Maşallah güle güle büyütün

kizlar bebeklerinizin kafasında kabuklanma varmi? kizimda vardı.ama oglumda yok.kayinvalidem kabuksuz cocugun gelisimk iyi olmazmis dedi.

Konak bebeklerin ciltlerinin fazla yag salgilamasi sonucu olusur, genellikle bebekler dogduktan 1 ay sonra cikmaya baslar.Gelisim ile ilgisi yok

oy kuzum canım iyice kurut arada acık bırak hava alsın soguk alır diye korkuyorsan bi battaniye ört üstüne inşalah gecer
Kadın doğum uzmanım baktı bugün . Çok isilik gibi de değil dedi. Mantara benziyor dedi krem önerdi . Sürdüm. Mustela da aldık . Islak mendil kullanma dedi . Evde zaten kullanmıyorum .

Kizlar ya bu sut lekeleri neyle cikiyor bebe programiyla yikadim... hic cikmamis kiyafetlerden.siz napiyosunuz
Ben hem süt hem kaka lekelerini önce biraz prille çitiliyorum yıkamadan öyle bırakıyorm makinede bebek deterjanıyla bile çıkıyor. O an pril yoksa normal çamaşır deterjanıyla çitiliyorum sonra yine yıkanacağı zaman aynı şekilde çıkıyor lekeler

Canim burdaki arkadasimiz sarcoglunun kimyon tarifini soylemisti bana onu verince cikiyor gaz normalde masaj yapiyorum naparsam yapim hicbi sekilde cikmiyor onu verince duyuyorum ciktigini biraz rahatliyor uykuya daliveriyor istersen bi dene
Benim annem de zeytinyağında hafif ısıtıyor kimyonu karnına masaj yaparak sürünce iyi geliyor

Ayy kız hele o kaka lekeleri sarı boya gibi yapıştığı yerden çıkmıyor :)) dün aspirin döktüm zıbınına elimde yıkadım bir tur sonra da makineye attım ancak çıktı

Ayy kız hele o kaka lekeleri sarı boya gibi yapıştığı yerden çıkmıyor :)) dün aspirin döktüm zıbınına elimde yıkadım bir tur sonra da makineye attım ancak çıktı
Evet evet boyanmış gibi :)) ben de mümkün olduğunca leke tazeyken çitiliyorum yoksa daha da zor oluyor çok kirletiyorlar zaten kıyafet yetişmiyor

Arkadaşlar az once oturup ağladım tabi kizimda beni görünce oda ağlamaya başladı.Bu elti milleti derdinden nereye gideceğim bilmiyirum.sırf yardım istememek için sezaryenli olduğum halde yatağa girmedim,çocuklarını alıp gelmesinler diye ama fayda etmedi hatta eltim bana inat yaptı ve hasta grip ateşli çocuğunu evime getirip gelen misafirlerimle saatlerce bana inat ederek oturdu.en son misafirim uyardı çocuk cok hasta bebek hastalanir diye.yine olmadı.ve bu akşam üstü sifayi kaptım.ya bebegimde kaparsa diye diken ustundeyim ve eşime çok kızdım kendi ailem olsa onlara söylerdim gelmemelerini esiminde bu hassasiyeti göstermesini beklerdim.suan sinirden saçımı yolucagim neredeyse

bence onlara da söylemelisin canım, en azından bundan sonra kimse kusura bakmasın çeken benim şeklinde söyleyebilirsin.. sende bol bol vitamin al, meyve tüket. tarhana ve tavuk çorbası iç, muhakkak mske ile gez evde. İnş atlatırsın canım

Kadın doğum uzmanım baktı bugün . Çok isilik gibi de değil dedi. Mantara benziyor dedi krem önerdi . Sürdüm. Mustela da aldık . Islak mendil kullanma dedi . Evde zaten kullanmıyorum .
bezle ilgisi olabilir mi ne kullamıyorsun bi dergiştirmeyi dene istersen inş tez zamanda geçer o kadar minikler insan kıyamıyor bu arada sizinkileri bilmiyorım ama oglum küvozdetken emzirmeye girince gördüm orda markasını hiç duymadığım ıslal mendiller kullanıyorlardo,seninki de ordan kapmış olmasın...

inşa cnim ya sagolasin kızdığım nokta ameliyata gideceğimi bildikleri halde bi gelip görmediler.[aynı apartmanda oturuyoruz) sekerden dolayi hast.yattım yine gelip görmediler.ama bi misafirim olduğunda evime damliyirlar.kaç defa uyardım.cocugun crp testinde enfeksiyon çıktı steril ortamda olması gerekiyir diye ama bana inat eder gibi hasta çocukları başıma doluyirlae.valla kimseye dert yanmak istemiyirum ama azda ameliyatta komaya giriyordum hipoglesimeye girdim.Az önce eşime söyledim.Allah korusun çocuk hasta olursa sırf bu eltilerden kurtulmak için evimi terk edeceğim.zaten sutum yok günlerdir süt getirmeye çalışıyorum.onun psikolojisi bana yetiyor.Cnim kusura bkma ya yazmisimda yazmisim.

kizlar bebeklerinizin kafasında kabuklanma varmi? kizimda vardı.ama oglumda yok.kayinvalidem kabuksuz cocugun gelisimk iyi olmazmis dedi.
Oda yani densizlik yapmış benim oğlumda da yok bence yoktur öyle bişey sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…