2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben şöyle bişey yaptım hastaneden çıkmadan daha WhatsApp durunuma ayağa kalkamıyorum bakmam gereken iki çocuğum var uzun süre misafir kabul edemiyorum anlayışınız ve tebrikleriniz için teşekkür ederim diye yazdım arayanları da açmadım 10 gün sonra mesajla cevap verdim şuan ısrarla misafir kabul etmiyorum 40ı çıkana dek diyorum herkese 30 yaşındayım çok kırıldım insanlara şimdi kimsenin ne hissettiğini önemsemiyorum canım ben ve ailem için nasıl iyi olacaksa öyle davranıyorum

Ay yok böyle birşey ya benimde eltim geldi çocugu burnunu cekıyordu sadece oksurugu fılan gıtmıs ama olsun yınede grıpmıydi gripti ben direk aldım cocugumu koydum pusetine üstünede tülbent attım kimse alamadı birdaha ordan ilk geldiklerinde eşimin abisi öptü birde çocugu ben direk atlamıştım tabi abi napıyosun öpülürmü ben daha öpmedim bile dedim amcasıyım öperim diye cevap aldım sen düşün o gün bende ağladım eşime söylemedim tabide çok dua ettim ama birşey olmasın diye şimdide evden dışarı cıkmıyorum arada hastane sağlık ocağı başka yok ama üzüldüm ve anlıyorum seni gerçekten

Cnim çok iyi yaptin sen uzuleceginr bırak eş dost kırılsın.zaten mantıklı insanlar olsalar düşünürler daha bi haftalık ameliyat li kadının evinde ne işimiz var.inan bu saat oldu süt getirtmek için rezens çayı içiyorum.

CANIM AZRAMM canım cok uzuldum ya nekadar kotu bır eltın var . Sen kendını yıyıp bıtırcegıne ona soyle o utansın yuzune soyle cık dıye yoksa anlamaz
Eksik olma cnim ya,,Ya misafirim uyarınca bende üstüne uyardım ama dahada yapıştı .illa bağıra çağıra kavga edeceksin ondan sonra anlayacaklar.onuda eşime bıraktım gerçi onda da o performans yok neyse.

Ayy kız hele o kaka lekeleri sarı boya gibi yapıştığı yerden çıkmıyor :)) dün aspirin döktüm zıbınına elimde yıkadım bir tur sonra da makineye attım ancak çıktı
Beyaz sabun da çıkarıyor. Sivi sabun, dus jeli derken evde beyaz sabun yok :) annem soyledi dd aldik. Önce beyaz sabunla citiliyorum ben de sonra makinede cikiyor.

valla canım gerekirse al bebeğini geç yatak odasına, uyutuyorum emziriyorum vs de çıkma, oturup oturup gitsinler. Hatta annenlere gidebilsen bu süreçte o da çok iyi olur

helal valla sana Nirvana bu işte . Elalem ne der diye diye bu hale geldik. Şükür benim çevremde genel olarak herkes hassas davrandı diyebilirim, 5 dk uğradılar anca kapıdan felan. Bi grup geldi habersiz, onda da oğlum uyuyordu çıkartmadım hiç yanlarına . Pazar günü annemlere gidiyorum 1 ay kadar kalırım. İnş orda da sıkıntı yaşamayız

Beyaz sabun da çıkarıyor. Sivi sabun, dus jeli derken evde beyaz sabun yok :) annem soyledi dd aldik. Önce beyaz sabunla citiliyorum ben de sonra makinede cikiyor.
granül sabun kullanıyorum ben bebek kıyacetlerine, belki de ondan leke kalmıyodur

hala dogurmadim cnm ama karnim sertlesmeye basliyor ve alta dogru basinc cogaldi :) ama iyiyim suan sancim yok pek.. dayanilmicak bi sancim olsa hemen gitcem hastahaneye
allah yardımcın olsun canım, bence çok kolay olcak inş. Güzel haberlerini bekliyoruz

Gözün aydın canım güle güle büyüt

allah yardımcın olsun canım, bence çok kolay olcak inş. Güzel haberlerini bekliyoruz[/QUOTE]
Amin cnm insallah, Rabbim herkesi bir nefeste kurtarsin :) S skelebeks

Hepimize Allah kolaylık versin gece gündüz uyumuyoruz ruh halimiz parçalı bulutlu hala laf söz çekiyoruz kaynanam geldi bugün 22 günlük oğlum 4. Kez eli boş geldiği gibi 4 saat koltuğun aynı yerinde oturup yine 7 sülalesini anlatıp bi tas çorba yapmadan gitti 2 çocuğumla yemeksiz bol uykusuz kaldım yine neden geliyor anlamış değilim işe yaramayacaksa evde otursun

Ne güzel canım anlayışlı insan candır biz benim ısrarlarımla memlekete taşındık kimsesiz kalmayalım çocuğumuz aile görsün dedim yıllardır ne eşim ne ben bi hayırlarını gördük nasıl pişman oldum anlatamam 9 ay hamile kaldım bi tas çorba görmedim Alanya da komşularım kendi ailelerimizden hayırlıydı Aralığı bekliyorum tayin döneminde geri dönmeye çalışacağız dua edin nolur

inş gönlünüze göre olur canım

Ben galiba mastit oldum 1.5 saatte bi sağıyorum. Göğsümde acayip sertlik ve ağrı var alev gibi yanıyor. İçi dolu ama çok süt gelmiyor yine de sıka sıka sağdım. Göğüs ucum yanıyor. Çok fena halsizim kemiklerim kırılcak gibi ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…