2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın, devit 3 , d vitaminine ne zaman başlıyoruz ?
Bizim doktor birşey demedi .15 günlük veya 30 günlükten sonra hatırlıyorum bende.

Günaydın, devit 3 , d vitaminine ne zaman başlıyoruz ?
Bizim doktor birşey demedi .15 günlük veya 30 günlükten sonra hatırlıyorum bende.
15 günlükken baslanıyor. Bu arada sağlık ocağı farklı bi marka d vitamini dağıtıyor onları kullanan varsa kullanmasın ingilterede yasaklanmış ve içeriğinde kanser yapan madde var. Biz trio aldık. Denk gelip okuyan arkadaslar olur diye yazdım

Kızlar acill göğüs ucu agrısından emziremiyorum kremler fayda etmedi ağrıdan duramıyorum

Canım kantesti yaptılar Doğumdan 4 gün sonra değeri 11 çıkmıştı, Salı günü tekrar kontrole gittik yine kan aldılar 13 çıktı. Eğer çisinde pembelik yada koyu sarılık görürsen getir dedi. Ufff cahillik ufff,

Canım öncelikle 30 CC mama hazirla uyursan ayağını sık uyandır ver almazsa sutunle doymuştur

Almazsa bir sonraki emismede mama veririsin canım

Anladım canım deneyeceğim allah razzı olsun

İnsanların anlayışsızı da kötü okuyor arkadaşım sıkıntı stres yapma sütün zarar görmesin.

Oyle yapim bende.. aklima geldi ama o tarz seler kalinti birakirmi acaba diye supheye dustum

Sicak dus al. Dusta masaj yap.. sonra sag canim. Bana iyi geldi

Tera-D3 mü canım? Bana da verdiler ama kullanmadım daha. Doktorun yazdığı Devit 3'ü kullanıyoruz

Canım beklemeden doktora git genel cerrahiye. Çok önemli tedavi edilmesi. Doktora gidene kadar ateşin varsa önce ateşini düşür. Sonra memene sertlik olan yere sıcak uygulama yap. Sıcak havlu ile ya da duşta sıcak su tutup yukarıdan göğüs ucuna doğru parmak uçlarınla masaj yap. Sıcak uygulamadan sonra hemen sağ o göğsünü. Ben de onunla boğuşuyorum kaç gündür. Antibiyotik içiyorum

Canim biri geldiginde sana bu eltin veya komsun hemen yatak odana geciversen. Ben artik ayip mayip dusunmuyorum soyle bi uzaktan gosterip, ben emzireyim saati geldi diyip saklaniyorum odaya

Canim biri geldiginde sana bu eltin veya komsun hemen yatak odana geciversen. Ben artik ayip mayip dusunmuyorum soyle bi uzaktan gosterip, ben emzireyim saati geldi diyip saklaniyorum odaya
Valla bemde oyleyim ama yakinlardan kacis olmuo dun esimin abisi yine ve yine geldi opuyo cocugu hep esime soyledim o daha is yerindeydi. Ben anne babama kiziyorum yaklastirmiyorum sende konus yaklasmasin die. Esim rizeli zaten biraz daha farkliyiz aikesel yapidan kendim soyleyemiyorum malum. Kv ile hep bi catisma icindeyiz zaten

Rabbim gönlüne göre versin canım. Tayin için bizde alanya düşünüyoruz :) özellikle ben çok istiyorum inşallah olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…