2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende de var oyle. Gelince kalinca bile sadeve seviyor. Oglene dek kuran okuyo bNa sadece sen bisiler ye dio. Ne bi temizlik toparlama is yardim yok. Ay ben yapardim diyor is yaparken ben. Sonrada anneme hep sen yoruldun eve git bem kalirim dio surekli. Annem bi an bos kalmio temizlik yemek vs diye diye.

15 dedi bize doktoru. Sağlık ocaginin verdiğini önermedi yalnız. Başka yazdı.

Canım bizim doktor 15. Gün başlayacaksın dedi

Gunaaydinnn ❤❤❤ D defne1453 15.gunde baslaniyor kuzum
Archpa gecnis olsun hemen sicak dus ve nasaj yap❤
Teşekkürler kızlar ya , sağlık ocağının verdiği var bende bilmiyordum sağlıksız olduğunu , Trio demissiniz iyiyse ondan aldirayim bende bugün vereyim artik, 18 gunluk olduk

Oyle yapim bende.. aklima geldi ama o tarz seler kalinti birakirmi acaba diye supheye dustum
Ben hem bizim hem bebeğin deterjanını sıvı almıştım makinede de zaten en az 3 kere muhakkak durulama yaptırıyorum kalmaz bence

Ocak anneti galiba hepsi dogurdu bi ben kaldim 40 hafta olduk ama ne gelen var ne giden bebegim cok sabirli masAllah kizlar acilma olmasi icin ne yapayim?
Ben de aynı durumdayım doktor bol bol yürü dedi. Iki gündür yürüyorum bakalım ne zaman gelecek bizim bebekler. Erken-doğum olmasın derken geçe kaldık

Napcaz biz bu cahillerle diyorum hep tahammül edemiyorum

Rabbim gönlüne göre versin canım. Tayin için bizde alanya düşünüyoruz :) özellikle ben çok istiyorum inşallah olur..
İnşallah canım Alanya ya o kadar alışmışız ki mahrumiyet bölgesinde yaşıyor gibi sokağa çıkmıyorum ben

Napcaz biz bu cahillerle diyorum hep tahammül edemiyorum
Basa gelen cekilir diyorum. Bizim farkli sehir vs gibi imkanimiz da yok. Esimde ailesine cok duskundur zaten.. kendi kendimize stres olmakla kaliyoruz iste

Basa gelen cekilir diyorum. Bizim farkli sehir vs gibi imkanimiz da yok. Esimde ailesine cok duskundur zaten.. kendi kendimize stres olmakla kaliyoruz iste
Koşarak geldiğim memleketten kaçarak uzaklaşacağım =) o gün bi gelsin

D3 ocean aldık biz

Ben hem bizim hem bebeğin deterjanını sıvı almıştım makinede de zaten en az 3 kere muhakkak durulama yaptırıyorum kalmaz bence
o kadar cok temiz yapmayin alissin bebekler ben ilk cocugumu oyle yapardim.ve hep hasta oldu en ufak mikropla hasta oluyordu.dr bana cokmkizdi fanustami yetistiryorsun bunu demisti.rahat birakin su cocuklari demisti ikinci ve 3 cocugumda onkasar pimpirik yapmiyorum..

Kızlar acill göğüs ucu agrısından emziremiyorum kremler fayda etmedi ağrıdan duramıyorum
Canım benim göğüslerim daha ilk günden itibaren gitmeye başladı. Yavaş yavaş veda ediyorlardı, birinin ucu soyuldu, diğerinden bir parça koptu. Lansinoh da kullanmıştım 38. haftadan itibaren. Hastanede bebe hemşiresi bi krem önerdi bana eczaneden aldık, specta mam phyto. Bir de alabilirsen kalkan al dedi. Aventin göğüs kalkanlarını aldim. Deliklisi yara iyileştirmek için kapanışı süt biriktirmek için hepsi var icinde. 2 günde iyileşti göğüs uçlarım ki kızım memede yaşıyordu resmen ilk hafta. Musade etse belki biraz daha bile çabuk iyilesirdi.

Resmini atar mısın canım kullandığının

Bende bir gece oldm oldum öyle sırtıma vuruyordu ağrısı ateslendim .sürekli o göğsümü emzirp sagdim duş aldım sende öyle yap geçer inşallah

Ağlamaktan mahvoldum dediğin herşeyi yaptım ateş içinfeym ve misafir geliyor düşünebilio musun hüngür hümgür ağlıyorum ve misafir geliyor

Geçmiş olsun canım. Umarım ikiniz de iyisinizdir
Çok sukur canım 4 gün hastane macerası yaşadı yavrum.
Kolatsrumdan mahrum kaldı en çok ona üzüldüm . Cok sukur şu an iyi. Yogunbakimda bebeğimi emzige alıştırmışlar görseniz nasıl emzik istiyor beni öyle iştahlı emmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…