Hepimize Allah kolaylık versin gece gündüz uyumuyoruz ruh halimiz parçalı bulutlu hala laf söz çekiyoruz kaynanam geldi bugün 22 günlük oğlum 4. Kez eli boş geldiği gibi 4 saat koltuğun aynı yerinde oturup yine 7 sülalesini anlatıp bi tas çorba yapmadan gitti 2 çocuğumla yemeksiz bol uykusuz kaldım yine neden geliyor anlamış değilim işe yaramayacaksa evde otursun
Bende de var oyle. Gelince kalinca bile sadeve seviyor. Oglene dek kuran okuyo bNa sadece sen bisiler ye dio. Ne bi temizlik toparlama is yardim yok. Ay ben yapardim diyor is yaparken ben. Sonrada anneme hep sen yoruldun eve git bem kalirim dio surekli. Annem bi an bos kalmio temizlik yemek vs diye diye.
15 günlükken baslanıyor. Bu arada sağlık ocağı farklı bi marka d vitamini dağıtıyor onları kullanan varsa kullanmasın ingilterede yasaklanmış ve içeriğinde kanser yapan madde var. Biz trio aldık. Denk gelip okuyan arkadaslar olur diye yazdım
Teşekkürler kızlar ya , sağlık ocağının verdiği var bende bilmiyordum sağlıksız olduğunu , Trio demissiniz iyiyse ondan aldirayim bende bugün vereyim artik, 18 gunluk olduk
Ocak anneti galiba hepsi dogurdu bi ben kaldim 40 hafta olduk ama ne gelen var ne giden bebegim cok sabirli masAllah kizlar acilma olmasi icin ne yapayim?
Bende de var oyle. Gelince kalinca bile sadeve seviyor. Oglene dek kuran okuyo bNa sadece sen bisiler ye dio. Ne bi temizlik toparlama is yardim yok. Ay ben yapardim diyor is yaparken ben. Sonrada anneme hep sen yoruldun eve git bem kalirim dio surekli. Annem bi an bos kalmio temizlik yemek vs diye diye.
Basa gelen cekilir diyorum. Bizim farkli sehir vs gibi imkanimiz da yok. Esimde ailesine cok duskundur zaten.. kendi kendimize stres olmakla kaliyoruz iste
Teşekkürler kızlar ya , sağlık ocağının verdiği var bende bilmiyordum sağlıksız olduğunu , Trio demissiniz iyiyse ondan aldirayim bende bugün vereyim artik, 18 gunluk olduk
Basa gelen cekilir diyorum. Bizim farkli sehir vs gibi imkanimiz da yok. Esimde ailesine cok duskundur zaten.. kendi kendimize stres olmakla kaliyoruz iste
o kadar cok temiz yapmayin alissin bebekler ben ilk cocugumu oyle yapardim.ve hep hasta oldu en ufak mikropla hasta oluyordu.dr bana cokmkizdi fanustami yetistiryorsun bunu demisti.rahat birakin su cocuklari demisti ikinci ve 3 cocugumda onkasar pimpirik yapmiyorum..
Canım benim göğüslerim daha ilk günden itibaren gitmeye başladı. Yavaş yavaş veda ediyorlardı, birinin ucu soyuldu, diğerinden bir parça koptu. Lansinoh da kullanmıştım 38. haftadan itibaren. Hastanede bebe hemşiresi bi krem önerdi bana eczaneden aldık, specta mam phyto. Bir de alabilirsen kalkan al dedi. Aventin göğüs kalkanlarını aldim. Deliklisi yara iyileştirmek için kapanışı süt biriktirmek için hepsi var icinde. 2 günde iyileşti göğüs uçlarım ki kızım memede yaşıyordu resmen ilk hafta. Musade etse belki biraz daha bile çabuk iyilesirdi.
15 günlükken baslanıyor. Bu arada sağlık ocağı farklı bi marka d vitamini dağıtıyor onları kullanan varsa kullanmasın ingilterede yasaklanmış ve içeriğinde kanser yapan madde var. Biz trio aldık. Denk gelip okuyan arkadaslar olur diye yazdım
Ben galiba mastit oldum 1.5 saatte bi sağıyorum. Göğsümde acayip sertlik ve ağrı var alev gibi yanıyor. İçi dolu ama çok süt gelmiyor yine de sıka sıka sağdım. Göğüs ucum yanıyor. Çok fena halsizim kemiklerim kırılcak gibi ağrıyor
Canım beklemeden doktora git genel cerrahiye. Çok önemli tedavi edilmesi. Doktora gidene kadar ateşin varsa önce ateşini düşür. Sonra memene sertlik olan yere sıcak uygulama yap. Sıcak havlu ile ya da duşta sıcak su tutup yukarıdan göğüs ucuna doğru parmak uçlarınla masaj yap. Sıcak uygulamadan sonra hemen sağ o göğsünü. Ben de onunla boğuşuyorum kaç gündür. Antibiyotik içiyorum
Çok sukur canım 4 gün hastane macerası yaşadı yavrum.
Kolatsrumdan mahrum kaldı en çok ona üzüldüm . Cok sukur şu an iyi. Yogunbakimda bebeğimi emzige alıştırmışlar görseniz nasıl emzik istiyor beni öyle iştahlı emmiyo