2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
  1. Kızlar merhaba,
    Alakasız birsey belki ama tecrübelisiniz diye yazmak istedim ne olur bilen biri birşey soylesin.
    6+5 günlük hamileyim. Gecen hafta perşembe kesemizi gördük çok şükür.
    4 Şubatta kalp atışı için gideceğiz inşallah.
    Ben bir kimyasal gebelik yaşadığım için değerlerim artacak mi diye tahlil yaptırırken cok stres yapmıştım kesemizi görünce rahatladım biraz da olsa bu sebeple stresten bademciklerim şişecekken fark edip ıhlamur zencefil falan yapıp şişmeyi birazcik engelledim cok şükür ki.
    Ama hissediyorum çok hafif bir batma var hala bademcigimde.
    Sürekli dinleniyorum bol su iciyorum.
    Hamileliğin başı ve henüz kalp atışı duymadığım ici cok endiseliyim bebeğime zararı olur mu acaba diye.
    Bilen biri yardımcı olabilir mi lütfen.

Zaten evi sürekli temizlemiyorum alışsın diye, lekeler için titiz yıkıyorum çamaşırları :) bir de tabi toza mikroba alışsın da kimyasala alışmasın diye çok duruluyorum

Merkez, eser okulunun yakınında evim. yenicami tarafinda. doktorumuz da aynıydı galiba daha önce yazmıştın diye hatırlıyorum, yanlış hatırlamıyorsam tabi. Sedat umur :)
a evet canım sedat beyyy dün hastanedeydım ayakustu konustuk hatta vallahı doktoru bıle özledık :)

Oy maşallah yaa kurban olunur bunlara

Bebeğinizi öpen varmı :/

Ben öpüyorum :)

Cnim rezene çayını nasıl demliyorsun?bide süt ypiyormu gercekten

Canım 1 bardak sıcak suya 1 tatlı kaşığı koyuyorum üzerini kapatıyorum 10 dk sonra 1 kaşık balla içiyorum. İki gündür sabah akşam 2 tane kuru inciri bir bardak suya koyup sabah akşam inciri yiyorum suyunu da iç dediler onu içemedim bide günde 2 tane falan hurma yiyorum. Ama inan ki hangisi fayda etti bilmiyorum göğüslerim hafif de olsa dolmaya başladı sızladığını hissediyorum. Çok şükür. Hımm bide iki gündür üzüm hoşafı içiyorum. Sende dene vazgeçme gelir inşallah sütümüz bolca

Bebisli hayat nasil gidiyor canim :)
Alışmaya çalışıyoruz hala :)) bugün 7. Günümüz ama hem sanki dün doğmuş gibi hem de ezelden beri berabermişiz ondan öncesi hiç olmamış gibi hissediyorum :) uyurken özlüyorum miniği sende ne var ne yok nasıl gidiyor :)

Maşallah maşallah annesi çok tatlı kuzu rabbim şansını da güzel eylesin

Soyle haftada 1 gun bi deliksiz uyusak bi guncuk gece molasi da mi yok bu annelik isinin :) bugun migrenimde tuttu basim gozum uykusuzluk iyice mahvetti bugun beni

Çok geçmiş olsun uykusuzluk beni de vurdu sabah eşime verdim oğlanı geçtim yattim çok iyi geldi

Valla canım ben face e bile koydum hemen, nazari değecek olanın hıc görmeden de değiyor. Bak ben öncülük yapayım sana :)

Maşallah maşallah yavruna Allah'ım korusun esirgesin minigini rabbim şansını da güzel eylesin

Hanımlar bugün kontrol vardı çatı muayenesi yapıldı 4 -5 cm açıklık varmış gece yatışım olucak inş

Sancım yok ama doktor da sordu ağrı sancı yok mu diye hayırlısı ile dua edin bana

Rabbim kolaylık versin hayırlı haberlerini bekliyoruz

Ayyy nanaklara bak sen masallah kuzum ya Allah nazarlardan kotu gozlerden saklasin hepimizinkiniiii

Devit için cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Devletin verdiğinin içinde paraben varmış. Artık onu kullanmayacağım araştırıyorum farklı marka kullananlar içeriğine baktılar mi acaba yazdığınız markaları arastiracagim

Cnim rezene çayını nasıl demliyorsun?bide süt ypiyormu gercekten

Kullan canım bana yararı oldu kaynar suyun içine atıp 10 dk bekliyorum içiyorum

Canım gitmedim doktora daha iyiydim bi saat önce ama yine başladı ateş ve diğer göğsüme de sıçradı

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…