2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bebeğinizin yüzüne krem kullanıyor musunuz? Bizimkinin alnı kurudu ya soyuluyo bi de isilik gibi oldu. Mustela'nın kremini kullanıyorum vücuduna, yüze de kullanılıyo mudur acaba aynı krem? Ya da yağından sürsem mi

Kızlar Tera-D3 dvitaminini kullanan var mi 15 günlük olduk biz saglikocagi verdi bugunden başla dedi verdim ama kızım yüzünü ekşitti 2 defada agzini acip dilini disari cikardi yani bi tuhaf oldu vermesek olmuyor mu

Arkadaşlar d vitamini ne kullanıyorsunuz

Saglik ocagi tera D3 verdi ben 3 Gün onu kullandim. Sonra nette bazi yorumlar okuyunca devit daha iyi diye, kenarda devit de vardi. Onun prospektusu ve icerigi ile karsilastrdim. Tera d3 de , devit de icerik bakimindan aynisi. Sadece ilac sirketleri farkli. Eczaci da devitle tera d3 un birbirinin muadili olduğunu ifade etmis o yuzden tera d3 e devam ediyoruz biz.

Bebeğinizi öpen varmı :/
Bizim bebeği başta 2 yaşındaki abisi olmak üzere anane babanne dede amca teyze ben babası sapur supur öpüyoruz. Oğlumu da hiç sakinmadim bunu da sakinmiyorum. Oğlum kolay kolay hasta olmaz. Kızında inşallah bağışıklığı güçlü olur. Tabi anne sütü alıyor onun için rahatım. Mama versem daha dikkatli olmak gerekir.

Bana ebemiz tatli badem yagini onerdi cildindeki soyulmalar icin, mustelayi daha cok poposu icin kullaniyorum

Ben tüm vücuduna hindistan cevizi yağı kullanıyırum. Doktorumuzun önerisidir. Pamuk gibi oluyor.

Bizim de öyle, kakayi normal yapıyor ama yine de gaz sancisi var. Nurse harveys gaz damlası verdi doktor. Akşamları veriyorum ondan sonra başlıyor zart zort
ben de ıkıkez vermıstım canım hı ara bulgur maceramız oldu ben bıle aglıcaktım gazdan bebegım de yapamamıstı verınce baya rahatlamıstu doldurmustu bezlerı:).nurse harveys cok etkılı cıdden. ama sonrasında biogaıa ya gec dedı dr.um

Sağlıkla gelsin meleğin canım gebelik ilk belli olduğunda yazistigimiz sayfada beraberdik doğumu bekledik inşallah beraber bebisleri büyüteceğiz
Evet canım. O grupta da gebeliği en son belli olan bendim burda da mı öyle olacak acaba
Siz kavuştunuz meleklerinize darısı bana ve diğer arkadaslarıma inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…