Az kaldı canım sabret. Yarın bir görüş doktorla bakalım ne diyor.
Ayy maşallah canim. Allah bağışlasın. Dördü de oğlan mı doğru mu anladım :) Ben de bu tarihlere kalacağımı hiç düşünmüyordum açıkçası. Şubat annesi mi olacağım yoksa diyorum :)
Evet canım dördü de erkek .Düşününce biraz korkuyorum ama genellikle doğum anina kadarını düşünüyorum. Sonrası Allah Kerim.
Ilki 41.hafta doldu öyle oldu. Ikinci 40. doldurdu. Üçüncü 38 de oldu. Bu da 38i geçmez diyordum 40 dolacak neredeyse ve bebek tombik. 4kiloyu geçerse vs. korkuyorum. Çarşamba perşembe cuma doktorum yok . Çok gerildim. Bir an önce olsa diyorum.
Rabbim kavustursun bi an once ❤❤ aynen psikolojik olarak bende oyleyim.. koruda zekeriya hoca. Medisis de zeynep hocaya iyi diyorkardi bi ona da bakicam yada kim olursa iyi olarak onerilen
Allah razı olsun Biz de hastanede bize atanan çocuk doktorumuzla devam ediyoruz şimdilik ama araştırmadım ben henüz çocuk doktoru.. Bakalım memnun kalacak mıyız kimisi önermiş kimisi memnun kalmamış.. Şimdi de çocuk doktoru derdine düştük
Kızlar iyi akşamlar. Sırt ağrısı çeken var mı. Ben mahvoldum ağrıdan Salı gününe randevu aldım kızımın da kontrolü var aynı gün olsun istedim. Sanırım emzirmekten falan oldu. Dayanamıyorum artık gittikçe daha çok ağrıyor. İlaçda alamıyorum kremde süremiyorum viks gibi. Öner’iniz varımı acaba
İnşallah canım bende yok okararmadan sadece göbek bölgemde tüylenme oldu ve dökülmediler daha bakalım ben ne yapacağım.
Eşim 5 gün izinden sonra işe başladı aynı gün babam zatürre oldu annem gitmek zorunda kaldı iki günde bir gündüzleri uğrayıpbir kaç saat kalıp gidiyor kalan zamanlarda kızımla yalnızız. Akşam üzeri çok bunalıyorum ama. Hatta o kadar tırlattım ki işe gitmek istiyorum. Bugün 14 günlüğüz bide günler geçer de bu bebekler büyürmü düye düşünüyorum
Bi tej bana mi damla vermedi doktor ya zaten sevmedim doktoru degistircektim. İstedim gaz icin damla daha cok kucuk en az 3haftalik olmasi lazim dedi( bugun gunduz 12den beri hic uyumadik daha
Evet canım dördü de erkek .Düşününce biraz korkuyorum ama genellikle doğum anina kadarını düşünüyorum. Sonrası Allah Kerim.
Ilki 41.hafta doldu öyle oldu. Ikinci 40. doldurdu. Üçüncü 38 de oldu. Bu da 38i geçmez diyordum 40 dolacak neredeyse ve bebek tombik. 4kiloyu geçerse vs. korkuyorum. Çarşamba perşembe cuma doktorum yok . Çok gerildim. Bir an önce olsa diyorum.
Benim de iki oğlum olacak inşallah. İlk oğlum 39+3 de oldu. Yani bu hamileliğimde tam bugün. Ben de ikinci daha erken gelir diye düşünmüştüm ama gelmeyecek bu gidişle :)
Durumlarımız benziyo bizim de bebek iri. Ve pzt salı çarşamba doktorumuz izinli. Ama çagırırsan gelirim dedi. Bakalım hayirlisi olsun insallah.
Bi tej bana mi damla vermedi doktor ya zaten sevmedim doktoru degistircektim. İstedim gaz icin damla daha cok kucuk en az 3haftalik olmasi lazim dedi( bugun gunduz 12den beri hic uyumadik daha
Doktora ilk kontrolüne gittiğimizde gaz sorunu yoktu daha. Ama her annenin elinin altında olması lazım diye gaz damlası ve burun damlası yazdı bize. Sonradan çıktı gaz sorunu bizde. Iyi ki yazmis
@Kartanesii8892 canım size hangi çocuk doktoru baktı. Füsun Çelikkol bakmıştı ilk doğumda. Ilk randevusunu da ona verdiler ama ben çok memnun kalamadım nedense soğuk geldi biraz bana.
Benim de iki oğlum olacak inşallah. İlk oğlum 39+3 de oldu. Yani bu hamileliğimde tam bugün. Ben de ikinci daha erken gelir diye düşünmüştüm ama gelmeyecek bu gidişle :)
Durumlarımız benziyo bizim de bebek iri. Ve pzt salı çarşamba doktorumuz izinli. Ama çagırırsan gelirim dedi. Bakalım hayirlisi olsun insallah.
Benim kizimda tam 39+0 haftalikken geldi bugun 39+4 gelen giden yok... Ve bisey anlamadm masallah bebek bugun cok hareketli tam tersi olmasi lazm degilmiydi
Ay bizim de babamız yarın askere gidiyor, kızım 21 gün babayı göremeyecek. İçimde garip bir sıkıntı var bu lohusalık sürecinde yanımda olmayacak oluşundan sanırım. Evdeyken de bebekten pek ilgi gösteremiyorum ama yine de yanımda oturduğunu bilmek iyi geliyodu.. Döndüğünde kızı 1 aylık olmuş olacak inşAllah :) İçim buruk
Spinal yapıldı bana bas agrisi yasamadim ama surekli sade sekersiz nescafe icirdiler. Nerdeyse gunde 4 -5 kere ictim 3 gun boyunca.etkisi var mıdır bilemiyorum.epidural yapılan 2 arkadaşım da 1 ay baş ağrısı çektiklerini söylediler, hıc sorun yaşamayan tanıdıklarım da var.