2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet canım dördü de erkek .Düşününce biraz korkuyorum ama genellikle doğum anina kadarını düşünüyorum. Sonrası Allah Kerim.
Ilki 41.hafta doldu öyle oldu. Ikinci 40. doldurdu. Üçüncü 38 de oldu. Bu da 38i geçmez diyordum 40 dolacak neredeyse ve bebek tombik. 4kiloyu geçerse vs. korkuyorum. Çarşamba perşembe cuma doktorum yok . Çok gerildim. Bir an önce olsa diyorum.

Rabbim kavustursun bi an once ❤❤ aynen psikolojik olarak bende oyleyim.. koruda zekeriya hoca. Medisis de zeynep hocaya iyi diyorkardi bi ona da bakicam yada kim olursa iyi olarak onerilen
Allah razı olsun Biz de hastanede bize atanan çocuk doktorumuzla devam ediyoruz şimdilik ama araştırmadım ben henüz çocuk doktoru.. Bakalım memnun kalacak mıyız kimisi önermiş kimisi memnun kalmamış.. Şimdi de çocuk doktoru derdine düştük

Emzirme yastığı çok iyi oluyır canım üstüne eğiliyorsun geçmiş olsun

Amin canım Allah razı olsun

Bi tej bana mi damla vermedi doktor ya zaten sevmedim doktoru degistircektim. İstedim gaz icin damla daha cok kucuk en az 3haftalik olmasi lazim dedi( bugun gunduz 12den beri hic uyumadik daha
metsil vermisti bizde almadik oglumda ise yaramadi nurse harveys kullaniyofuk bizede vermedi doktor nurse harveys aldik eczaneden 1 cay kasigi veriyoruz cok rahatiz tavsiye ederim

Benim de iki oğlum olacak inşallah. İlk oğlum 39+3 de oldu. Yani bu hamileliğimde tam bugün. Ben de ikinci daha erken gelir diye düşünmüştüm ama gelmeyecek bu gidişle :)
Durumlarımız benziyo bizim de bebek iri. Ve pzt salı çarşamba doktorumuz izinli. Ama çagırırsan gelirim dedi. Bakalım hayirlisi olsun insallah.

Canm ben de 20 ocakta doğum yaptım beni unutmuşsun :)

Bi tej bana mi damla vermedi doktor ya zaten sevmedim doktoru degistircektim. İstedim gaz icin damla daha cok kucuk en az 3haftalik olmasi lazim dedi( bugun gunduz 12den beri hic uyumadik daha
Doktora ilk kontrolüne gittiğimizde gaz sorunu yoktu daha. Ama her annenin elinin altında olması lazım diye gaz damlası ve burun damlası yazdı bize. Sonradan çıktı gaz sorunu bizde. Iyi ki yazmis

Spinal Sezeryandemi baş ğrısı oluyor epıdureldemi birde heyecan korku oluyormu ameliyat esnasında

Benim kizimda tam 39+0 haftalikken geldi bugun 39+4 gelen giden yok... Ve bisey anlamadm masallah bebek bugun cok hareketli tam tersi olmasi lazm degilmiydi

bize de vermedi canım daha çok küçük dedi
Gerekirse ben biogaia alıcam

allah kavuştursun canım

Spinal Sezeryandemi baş ğrısı oluyor epıdureldemi birde heyecan korku oluyormu ameliyat esnasında
Spinal yapıldı bana bas agrisi yasamadim ama surekli sade sekersiz nescafe icirdiler. Nerdeyse gunde 4 -5 kere ictim 3 gun boyunca.etkisi var mıdır bilemiyorum.epidural yapılan 2 arkadaşım da 1 ay baş ağrısı çektiklerini söylediler, hıc sorun yaşamayan tanıdıklarım da var.

Cocugun sureklı emerken kavga edıyordu memeyle karnı da tok emzık tutuyırum agzına belkı uyur . Memeyle kavga eden emzıkle neden kavga eymez kı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…