2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Katrina Ben oglumda 6 ay boyunca karbonhidrat, tatli, sut urunleri ve bir cok tahil gidasini tuketmedim. Et turlerini haslayarak yaninda yine haslanmis bulgurla besleniyordum. 0 baharatla. Kahvaltida sebzeli omletle. Buna ragmen inanilmaz gazli bir bebekti, cok uykusuz kaldim, ozellikle geceleri uyumazdi. Simdi ikinci bebegim ve Ben hic dikkat etmedim cunku zaten ne yersem yiyeyim gazi olacak diye dusundum.kizimda 17 gunluk, Her bebek gibi oda gazli ama oglumdan farki gazini cok rahat cikartabiliyor. Ve oglumdan daha fazla gazli degil ben her seyi tukettigim halde. Bebeklerin sindirimleriyle alakali saniyorum, kimi bebek cok rahat sindiriyor, kimi zorlaniyor.
Emzirme danismanlarida yedigimiz besinlerin gazinin bizim vucudumuzda kaldigini soyluyor. Instagramda emzirenanne sayfasini incelemeni oneririm.

Bir de yarin esim ise basliyor ve annem de ptesi gelmiim dedi... 18 Gün sonra ilk defa yalniz kalacagiz bebegimle. Iki uc saatlik yalniz kalmalar yasadik tabi ama bir degisik hissettim kendimi. Var mi aranizda yalniz kalmaya baslayan:)
eve geldikten sonra 4. Gun hem eşim işe gitmek zorunda kaldı hem ablam evine gitti ben kaldım bi başıma ağlamaya başladım eşimi işe gönderince sabah napcam şimdi ben falan diye :))

Evet ya aslında olay o gazını çıkarıyor kakasını yapıyor ama rahatlamayacağım bildiğim için o bile beni mutlu etmiyor çocuk daha ne yapacak bi sürü çıkarıyor ama oh be deyip bi sakin kalayım bi boncuk boncuk bakayım rahatladım demiyor

Allah kolaylık versin canım yalnız değilsin. Ben sanah ve akşam 2kez kimyon çayı içiyorum biraz fayda etti

Aynı bizim de çıkarıyor aslında ama çıkaramadığı da var demek ki. Damla veriyorum, yine de mosmor oluyor ıkınırken. White noise açıyoruz biz de beraber ağlıyoruz

4. Gun muuu susayim ben o zaman
40 gündür sağlık ocağı ve hastane dışında evden çıkmadım artık annemlerw gidiyorum 1 hafta sürer 40 uçurmamız eşim de şehir dışına çıkıyor dönüşte bizi alacak bir hafta sonra dört duvardan sonra insan yüzü göreceğim bi kaç tane :))

Bi tej bana mi damla vermedi doktor ya zaten sevmedim doktoru degistircektim. İstedim gaz icin damla daha cok kucuk en az 3haftalik olmasi lazim dedi( bugun gunduz 12den beri hic uyumadik daha

Gozunaydin canim:)) ❤

Ay bizim de babamız yarın askere gidiyor, kızım 21 gün babayı göremeyecek. İçimde garip bir sıkıntı var bu lohusalık sürecinde yanımda olmayacak oluşundan sanırım. Evdeyken de bebekten pek ilgi gösteremiyorum ama yine de yanımda oturduğunu bilmek iyi geliyodu.. Döndüğünde kızı 1 aylık olmuş olacak inşAllah :) İçim buruk

Bi tej bana mi damla vermedi doktor ya zaten sevmedim doktoru degistircektim. İstedim gaz icin damla daha cok kucuk en az 3haftalik olmasi lazim dedi( bugun gunduz 12den beri hic uyumadik daha
Canım yanlış hatırlamıyorsam Ankara’da ikamet ediyordun. Hangi çocuk doktoruna gidiyosun şu an?

Az kaldı canım sabret. Yarın bir görüş doktorla bakalım ne diyor.
Dördüncü oğlum olacak. O yüzden bu kadar gecikmesine anlam veremiyorum
Ayy maşallah canim. Allah bağışlasın. Dördü de oğlan mı doğru mu anladım :) Ben de bu tarihlere kalacağımı hiç düşünmüyordum açıkçası. Şubat annesi mi olacağım yoksa diyorum :)

ateşim yok canım, sancı çok. Sabah sağdım , çok sıcak bi duş aldım, sonra da sık sık emzirdim. Azaldı ama tam geçmedi.. yarına artarsa sağlık ocağına gideyim diyodum, bakmazlar mı ki?

Bakarlar canım sanırım. Ateş yoksa emzirdikten sonra da sağ birkaç gün. Bana doktor bebek tam boşaltamıyodur dedi. O yüzden emzirdikten sonra sağmak iyi gelirmiş

Kızlar benim oğlum iki gündür çok huzursuz hiç uymuyor. yorgunluktan bittim

Rabbim kavustursun bi an once ❤❤ aynen psikolojik olarak bende oyleyim.. koruda zekeriya hoca. Medisis de zeynep hocaya iyi diyorkardi bi ona da bakicam yada kim olursa iyi olarak onerilen

Aynen canım bugün banyoda elimle sıyırdım o kararmalar azaldı inşallah bir an önce gider

İnşallah canım bende yok okararmadan sadece göbek bölgemde tüylenme oldu ve dökülmediler daha bakalım ben ne yapacağım.

Bir de yarin esim ise basliyor ve annem de ptesi gelmiim dedi... 18 Gün sonra ilk defa yalniz kalacagiz bebegimle. Iki uc saatlik yalniz kalmalar yasadik tabi ama bir degisik hissettim kendimi. Var mi aranizda yalniz kalmaya baslayan:)

Eşim 5 gün izinden sonra işe başladı aynı gün babam zatürre oldu annem gitmek zorunda kaldı iki günde bir gündüzleri uğrayıpbir kaç saat kalıp gidiyor kalan zamanlarda kızımla yalnızız. Akşam üzeri çok bunalıyorum ama. Hatta o kadar tırlattım ki işe gitmek istiyorum. Bugün 14 günlüğüz bide günler geçer de bu bebekler büyürmü düye düşünüyorum

Allah kavuştursun canım

Kızlar iyi akşamlar. Sırt ağrısı çeken var mı. Ben mahvoldum ağrıdan Salı gününe randevu aldım kızımın da kontrolü var aynı gün olsun istedim. Sanırım emzirmekten falan oldu. Dayanamıyorum artık gittikçe daha çok ağrıyor. İlaçda alamıyorum kremde süremiyorum viks gibi. Öner’iniz varımı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…