Ben gittim gecen marketeee :)) arabayla :) bizim cevremizde hicbisi yok insaat ve evler sadece iice bunaliorum '( gorumcem tokami goturdu tokam yok arabayla avm ye gtmrm lazimBende nolur beni şoka götür diyorum eşime 100 metre şok =)
Çok ağlayan bi bebişim var feci gazli. Hem alttan hem üstten çıkarıyor devamlı yavrum. Ağlayarak uyanıyor gaz atakları geçince dünyanın en tatlı bebegi ama hep zoru var :/ yediklerime cok dikkat ediyorum usutmemeye calisiyorum neden böyle oldu anlamadim. Doktorumuz bi sorun gormuyo damla verdi cok sıkışırsan cok zoru olursa kullan dedi. Gıda alerjisi mi var acaba vs aklima gelen her seyi sordum doktora ama bunun icin cok erken diyot bugun 17 günlüguz. Velhasıl sebepsiz ağlama krizleriyle gaz ataklariyla gecen 24 saatlik döngü arasinda anca birkac saat uyuyor o da memede fon makinesi sesi açarak /
eve geldikten sonra 4. Gun hem eşim işe gitmek zorunda kaldı hem ablam evine gitti ben kaldım bi başıma ağlamaya başladım eşimi işe gönderince sabah napcam şimdi ben falan diye :))Bir de yarin esim ise basliyor ve annem de ptesi gelmiim dedi... 18 Gün sonra ilk defa yalniz kalacagiz bebegimle. Iki uc saatlik yalniz kalmalar yasadik tabi ama bir degisik hissettim kendimi. Var mi aranizda yalniz kalmaya baslayan:)
Evet ya aslında olay o gazını çıkarıyor kakasını yapıyor ama rahatlamayacağım bildiğim için o bile beni mutlu etmiyor çocuk daha ne yapacak bi sürü çıkarıyor ama oh be deyip bi sakin kalayım bi boncuk boncuk bakayım rahatladım demiyorÇok ağlayan bi bebişim var feci gazli. Hem alttan hem üstten çıkarıyor devamlı yavrum. Ağlayarak uyanıyor gaz atakları geçince dünyanın en tatlı bebegi ama hep zoru var :/ yediklerime cok dikkat ediyorum usutmemeye calisiyorum neden böyle oldu anlamadim. Doktorumuz bi sorun gormuyo damla verdi cok sıkışırsan cok zoru olursa kullan dedi. Gıda alerjisi mi var acaba vs aklima gelen her seyi sordum doktora ama bunun icin cok erken diyot bugun 17 günlüguz. Velhasıl sebepsiz ağlama krizleriyle gaz ataklariyla gecen 24 saatlik döngü arasinda anca birkac saat uyuyor o da memede fon makinesi sesi açarak /
Allah kolaylık versin canım yalnız değilsin. Ben sanah ve akşam 2kez kimyon çayı içiyorum biraz fayda ettiÇok ağlayan bi bebişim var feci gazli. Hem alttan hem üstten çıkarıyor devamlı yavrum. Ağlayarak uyanıyor gaz atakları geçince dünyanın en tatlı bebegi ama hep zoru var :/ yediklerime cok dikkat ediyorum usutmemeye calisiyorum neden böyle oldu anlamadim. Doktorumuz bi sorun gormuyo damla verdi cok sıkışırsan cok zoru olursa kullan dedi. Gıda alerjisi mi var acaba vs aklima gelen her seyi sordum doktora ama bunun icin cok erken diyot bugun 17 günlüguz. Velhasıl sebepsiz ağlama krizleriyle gaz ataklariyla gecen 24 saatlik döngü arasinda anca birkac saat uyuyor o da memede fon makinesi sesi açarak /
4. Gun muuu susayim ben o zamaneve geldikten sonra 4. Gun hem eşim işe gitmek zorunda kaldı hem ablam evine gitti ben kaldım bi başıma ağlamaya başladım eşimi işe gönderince sabah napcam şimdi ben falan diye :))
Aynı bizim de çıkarıyor aslında ama çıkaramadığı da var demek ki. Damla veriyorum, yine de mosmor oluyor ıkınırken. White noise açıyoruz biz de beraber ağlıyoruzÇok ağlayan bi bebişim var feci gazli. Hem alttan hem üstten çıkarıyor devamlı yavrum. Ağlayarak uyanıyor gaz atakları geçince dünyanın en tatlı bebegi ama hep zoru var :/ yediklerime cok dikkat ediyorum usutmemeye calisiyorum neden böyle oldu anlamadim. Doktorumuz bi sorun gormuyo damla verdi cok sıkışırsan cok zoru olursa kullan dedi. Gıda alerjisi mi var acaba vs aklima gelen her seyi sordum doktora ama bunun icin cok erken diyot bugun 17 günlüguz. Velhasıl sebepsiz ağlama krizleriyle gaz ataklariyla gecen 24 saatlik döngü arasinda anca birkac saat uyuyor o da memede fon makinesi sesi açarak /
40 gündür sağlık ocağı ve hastane dışında evden çıkmadım artık annemlerw gidiyorum 1 hafta sürer 40 uçurmamız4. Gun muuu susayim ben o zaman
Çok teşekkrler canim amin, 25 ocakta doğum yaptimGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah ne zaman doğum oldu listeye ekleyecegim
Gozunaydin canim:)) ❤40 gündür sağlık ocağı ve hastane dışında evden çıkmadım artık annemlerw gidiyorum 1 hafta sürer 40 uçurmamızeşim de şehir dışına çıkıyor dönüşte bizi alacak bir hafta sonra dört duvardan sonra insan yüzü göreceğim bi kaç tane :))
Canım yanlış hatırlamıyorsam Ankara’da ikamet ediyordun. Hangi çocuk doktoruna gidiyosun şu an?Bi tej bana mi damla vermedi doktor ya zaten sevmedim doktoru degistircektim. İstedim gaz icin damla daha cok kucuk en az 3haftalik olmasi lazim dedi( bugun gunduz 12den beri hic uyumadik daha
Az kaldı canım sabret. Yarın bir görüş doktorla bakalım ne diyor.Az önce nst ve muayene oldum hiç bişey yok oysaki dünden beri katı kıvamlı akıntı geliyor sonuç için doktoru aradı hemşire yarın sabah aç karnına gelsin demiş Sezeryanamı alacak acaba geldim geleli ağlıyorum sinirlerim bozuldu iyicene beklesem mi ne yapsam neden başlamıyor anlamadım gitti ne yapıyım ben ya bir yanım çok yoruldun ol kurtul diyor bir yanım biraz daha bekle diyor of of
Ayy maşallah canim. Allah bağışlasın. Dördü de oğlan mı doğru mu anladım :) Ben de bu tarihlere kalacağımı hiç düşünmüyordum açıkçası. Şubat annesi mi olacağım yoksa diyorum :)Dördüncü oğlum olacak. O yüzden bu kadar gecikmesine anlam veremiyorum
ateşim yok canım, sancı çok. Sabah sağdım , çok sıcak bi duş aldım, sonra da sık sık emzirdim. Azaldı ama tam geçmedi.. yarına artarsa sağlık ocağına gideyim diyodum, bakmazlar mı ki?
Rabbim kavustursun bi an once ❤❤ aynen psikolojik olarak bende oyleyim.. koruda zekeriya hoca. Medisis de zeynep hocaya iyi diyorkardi bi ona da bakicam yada kim olursa iyi olarak onerilenAy bizim de babamız yarın askere gidiyor, kızım 21 gün babayı göremeyecek. İçimde garip bir sıkıntı var bu lohusalık sürecinde yanımda olmayacak oluşundan sanırım. Evdeyken de bebekten pek ilgi gösteremiyorum ama yine de yanımda oturduğunu bilmek iyi geliyodu.. Döndüğünde kızı 1 aylık olmuş olacak inşAllah :) İçim buruk
Aynen canım bugün banyoda elimle sıyırdım o kararmalar azaldı inşallah bir an önce gider
Bir de yarin esim ise basliyor ve annem de ptesi gelmiim dedi... 18 Gün sonra ilk defa yalniz kalacagiz bebegimle. Iki uc saatlik yalniz kalmalar yasadik tabi ama bir degisik hissettim kendimi. Var mi aranizda yalniz kalmaya baslayan:)
Ay bizim de babamız yarın askere gidiyor, kızım 21 gün babayı göremeyecek. İçimde garip bir sıkıntı var bu lohusalık sürecinde yanımda olmayacak oluşundan sanırım. Evdeyken de bebekten pek ilgi gösteremiyorum ama yine de yanımda oturduğunu bilmek iyi geliyodu.. Döndüğünde kızı 1 aylık olmuş olacak inşAllah :) İçim buruk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?