2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay maşallah hayırlı olsun :)
herhangi bir belirti var mıydı öncesinde aniden suyun veya nişanın mı geldi

Hiç belirti yoktu canım çatı muayenesinde doktor 4-5 cm açıklık var dedi suyuda doktor patlattı

1 hafta önce sarı akıntı vardı ama nişan mı emin değilim

Benim kizimda tam 39+0 haftalikken geldi bugun 39+4 gelen giden yok... Ve bisey anlamadm masallah bebek bugun cok hareketli tam tersi olmasi lazm degilmiydi

Kanala girmemiş olabilir canım. Ama doğum esnasında girer bence o doğuma vakit olduğu anlamına gelmiyor. Bende de aynı durumlar.
Amin canım darısı size daha doğmadı dimi
Amin amin canım. Doğmadı daha. Bir haftadır ağrılarım daha hissedilir. Şimdi de öyle gece gece uyutmuyor.

Aynı bizim de çıkarıyor aslında ama çıkaramadığı da var demek ki. Damla veriyorum, yine de mosmor oluyor ıkınırken. White noise açıyoruz biz de beraber ağlıyoruz
Surekli çıkarıyor bzm de. Meme istiyor ac ama gegirmekten memeyi alamıyor çırpınıyor gene de almak icin. En çok ona üzülüyorum ağlıyorum:/

Rahat uyku bile uyuyamio yavrum geğirerek kalkiyo ya en çok da ac olup memeyi kavramak isterken gaz sancısı vurup alamayınca kötü oluyorum

Inan okumadigin sey denemediğim yöntem kalmadi gaz yapan gazi önleyen yiyeceklerle ilgili. Artık alerjisi olabilir dye düşünmeye basladim. Doktora gore daha erken ama bir de inek sutu ürünlerini keserek deneyecegim. Keçi peyniri keçi sutu vs tüketeceğim bakalim nasil olcak

Dün biogaia damla verdim ben doktorunun önerisiyle . Ilac degil kültür içeriyor rahatlatır bagirsaklarini ins

Allah kavustursun canımsağlıkla gitsin gelsin inşallah eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…