2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Listeye baktimda 28/12/2018 ve 14/01/2019 tarihlerinde en çok bebek doğmuş bu iki günde 10 bebek doğmuş

T tanem-tane20 canım ben dıkısten asagıları aldım o tarafı ellıyemedım 40 mıza temız gırmek ıstedım . Benjm aldıktan sonra ıkı kenar agru yaptı üşütmektende olabılır

Sabahın 5inden beri 10 dakika aralarla emziren biri olarak Bunu ben de çok merak ediyorum. Başıma ağrı girdi artik
Ben de gece 12den 4e kadar emzirdim. 60 cc sağmıştım daha önce onunla doymadı milyon kere daha emdi peşinden. Obur mudur sütüm mü yetmiyor anlayamadım

Kılo alımı nasıl canım MasaAllah ❣
Canım kilosuna en son doğumdan sonraki 5.gün baktırmıştık şu an 15 günlük oldu. Ozaman doktor kilo alımı çok güzel demişti 2 günde 120 gr almıştı. Ama çocuğa yine yetmiyor yine yetmiyor ayıptır söylemesi sanırım sindirimi hızlı sürekli alttan da gaz bırakıyor Formül mama bulunduracağım evde geceleri doymayınca en azından bir ufak vermeyi düşünüyorum. Kardeşim de böyleymiş hiç doymazmış annem sütüm de çoktu ama bebeğe yetmiyordu mama da veriyodum dedi..

MasaAllah cıkarsın da o gazları .bazı bebekler mama sewmez bı dene bakalım

T tanem-tane20 canım ben dıkısten asagıları aldım o tarafı ellıyemedım 40 mıza temız gırmek ıstedım . Benjm aldıktan sonra ıkı kenar agru yaptı üşütmektende olabılır
Korkuyorum almaya jilet kullanmakta istemiyorum hamileyken bile vurmadim simdide istemiyorum agdada urkutuyor baska fikri olanda yok galiba :-(

Gogsundenmi veriyorsun canim sagipmi veriyorsun

Gunaydin biz de bugun 1 haftalik oluyoruz... gobusu 5.gun dustu.topuk kani icin saglik ocagina gidicez bugun hastanede alinmisti ama niye tekrar aliniyorki...
Bide neden gobegi dusune kadar yikamiyomusunuz..biz yikadik.drda yikayin demisti.
Gobegi kuruyup düşmesi icin yikamayin diyorlar kUzum islak kalmamasi lazim masallah cok erken dusmus

Evt bende sordum ayni cevabi aldim :) verdik geldik..
Yikama isinide 2 gunde bir yapiyoduk. Zaten 5.gun dustu gobek cok yikanmis olmadi ama.hemsire her gun yikansin demisti.bazilari gobek dusene kadar yikamiyor filan dedi..

Gogsundenmi veriyorsun canim sagipmi veriyorsun
Göğsümden veriyorum cnm dün bi kereye mahsus sağmıştım dışarda işim vardı ne olur ne olmaz diye ama uyanmadan döndüm süt de geceye kaldı. Ama gece de yetmedi normalde 60 cc yetmesi gerekmiyor mu ya da ben yanlış mı biliyorum

Sagdiginda 60cc mi geldi kac saate bir emziriyorsun bence once emzir sonra pompayla sag icinde belki cocugun cekemedigi sut kalmistir bazen yorulduklari icinde birakiyorlar aglamaya basliyorlar hem gogsun rahatlarhem minik daha cok doyar

Birde emdikten sonra kusuyormu hıckirik tuttugu oluyor mu ??

Kızlar 25 ocakta kızım dünyaya geldi sezeryanla fırsat bulup yazamadım. Bugun 4.günümüz sütüm daha yeni geliyor yetiyormu nasıl anlamam lazım bazen 10-30 dk arası emiyor bazen 5 dk sürmüyor ilk gün hastanede 160 gr vermişti çıkarken aynı idi korkuyorum biraz kilo verimi devam eder diye mama takviyesi arada yapıyorum ama içim hiç rahat değil

Kızlar bebekler tek öğünde kaç cc süt ile doyar?
Ben doktora bunu sordum 20 günlükken gittimizde 50cc süt ister bir öğünde dedi. ( 20 günlük için)
Ama alt mide kapağı gelişmediği için daha fazla da alabilir dedi. Daha fazlasını da kusarlar dedi.
Bugün 1 aylığız 60 cc mamayı çok rahat alıyor bazen 80ccde bitiriyor.
Şu da bir gerçek 60cc anne sütü ile 60cc mama aynı tokluğu vermiyor.
A anneveoglusu canım sizle doğum tarihimiz aynı bir öğünde kaç cc mama alıyor emzirmesiz

Cnm eger bebek kusuyorsa emdikten sonra yetmis ve fazladini cikartiyordur ve kilo kaybi degil ödem atiyor vucudu yuzde ona kadar azalmasi kilonun normal

Aynen sağdım tek göğüsten 60 cc çıktı, bebek ağladıkça emziriyorum bazen saat başı bazen 3 saat oluyor hanımın keyfi nasıl isterse :) ya çok biberon olayına girmek istemiyorum ama 2 ay sonra çalışmaya başlayınca mecbur alışacak biraz meme emsin diye gayret ediyorum. Bazen kusuyor cnm hıçkırık çok oluyor ama doktor normal hıçkırık dedi

Anladım cnm bizim kıza niye yetmiyor anlamıyorum geceleri çok sıkıcı bir hal alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…