- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Masallah sizeeGünaydın hanımlar
Bu gün tam bir aylık olduk şükür bugunumuze aşımız var bu gün
Canin suan bizimde puturtuluye dondu ishal oldugu zaman gunde kackere alt degistiyse mesela 10 kere 10 bezide kaka oluyor ama kakasi pek gozukmuyor kaka renginde ama su dokulmus gibi oluyordu ve asiri karnindan gurultu gurultu ses geliyorduBizde arada sivi arada kati ve puturcukli normal mi ki
Yazik patpatparpat nasil vuruyor
Gozun aydin canim bizimde 9. Gun dusmustu 10.gun bici bici yapmistik gobuse bak islaklik varsa gumus cubukla yakiyorlar o islaklik iyi degilmis bizde ıslaklik vardi cubukla yakip ertesi gun yikamamizi istedilerGünaydin kizlar biz bugun 9 günlük olduk ve göbeğimiz bugün düştü şükür kurtulduk darisi diger bebislerin başina
Kontrolden geldik sancı çıkmadı yine ama dr um haftaya yokmuş gitmeden senin doğumunu ben yaptıracağım dedi çatı muayenesi yaptı 1 cm açıklık varmış kilomuz da 3330 olmuş 3200 kabul edelim dedi bol hurma ye ve ilişki önerdi çatım da müsaitmiş doğuma çarşamba günü erkenden gel sancın yoksa suni başlatırız dedi :) sormayı unuttum Dr doğum deyince de karın aç ya da tok fark ediyor mu normal doğumda
hepimiz aynı durumdayız. Benim de doktor yok birkaç gün oooof suni sancı mı bilmiyorum bugün mü gitsem doktora
Doğum yapan annelerimiz
1-Jane Austen 26/11/2018
2-@ahha
3-Dido44 10/12/2018
4- @Hb0216
5- @cibi35 12/12/2018
6-@cnmsncnm 13/12/2018
7- A aurora_z 13/12/2018
8-Nurkuzusu 13/12/2018
9-Bismilhayrun
10- S Sevimlipanduf 20/12/2018
11- O Otb 21/12/2018
12- @Kartanesii8892 24/12/2018
13-delikiss 26/12/2018
14- A anneveoglusu 28/12/2018
15-mini87 28/12/2018
16-Xeroderma_pig 28/12/2018
17- D Durbidk 28/12/2018
18- S Sim10 28/12/2018
19-Zuhal budak polat 30
Kontrolden geldik sancı çıkmadı yine ama dr um haftaya yokmuş gitmeden senin doğumunu ben yaptıracağım dedi çatı muayenesi yaptı 1 cm açıklık varmış kilomuz da 3330 olmuş 3200 kabul edelim dedi bol hurma ye ve ilişki önerdi çatım da müsaitmiş doğuma çarşamba günü erkenden gel sancın yoksa suni başlatırız dedi :) sormayı unuttum Dr doğum deyince de karın aç ya da tok fark ediyor mu normal doğumda
Canım hastaneye aç gitme sakın.Kontrolden geldik sancı çıkmadı yine ama dr um haftaya yokmuş gitmeden senin doğumunu ben yaptıracağım dedi çatı muayenesi yaptı 1 cm açıklık varmış kilomuz da 3330 olmuş 3200 kabul edelim dedi bol hurma ye ve ilişki önerdi çatım da müsaitmiş doğuma çarşamba günü erkenden gel sancın yoksa suni başlatırız dedi :) sormayı unuttum Dr doğum deyince de karın aç ya da tok fark ediyor mu normal doğumda
Bir hafta öncesi yoktu yarın kontrol. Doktor çarşamba dan sonra yok. Perşembe 40 doluyor. Bilmiyorum hayırlısı olsunSenin açılma var mıydı gün de bitti artık benim inşallah hayırlısı ile doğum yaparız
Sabahın 5inden beri 10 dakika aralarla emziren biri olarak Bunu ben de çok merak ediyorum. Başıma ağrı girdi artikKızlar bebekler tek öğünde kaç cc süt ile doyar?
Canım hastaneye aç gitme sakın.
Ama doğuma yakın yemek yeme . Ben doğuma yakın kebap yemek istedim. Ağır olur o şimdi . Ikınırken kusarsın dedi . Çorba, yoğurt, sütlaç.... Gibi şeyler ye şimdi dedi. Cevizle hurma yemiştim ben de .
Bize de yıkamayın dediler. Annem çok ısrar etti ama ben yikatmadim. Sağlık ocağına sordum ben baze hastalıkların teşhisi için anne sutu almış olması gerekiyor ondan tekrar alıyoruz dedi ama bana saçma geldi. Hiç emmeyen çocuklar var sonucta.Gunaydinbiz de bugun 1 haftalik oluyoruz... gobusu 5.gun dustu.topuk kani icin saglik ocagina gidicez bugun hastanede alinmisti ama niye tekrar aliniyorki...
Bide neden gobegi dusune kadar yikamiyomusunuz..biz yikadik.drda yikayin demisti.
evet canım füsun hanımdı. Ablam orda çalışıyor ya benım dr.la da arası ıyı baya sevımlıydı ama eşim sevmedı benım de füsun hanımı bıdaha gtmem dedı hatta ılk kontrol gunumzde ablam mustafa böncünun odasına da soktu bızı o da kontrol ettı bebegımızı ben onu sevdım ama sımdı Aliümit numanoğlunı tavsıye edıyor ablam bıdaha gerekırse ümit beye gıdecez sanırım@Kartanesii8892 canım size hangi çocuk doktoru baktı. Füsun Çelikkol bakmıştı ilk doğumda. Ilk randevusunu da ona verdiler ama ben çok memnun kalamadım nedense soğuk geldi biraz bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?