2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hayirli olsun kuzumm ❤❤ normal o odemini atmistir. Baslarda benimki de cok kalirdi menede ama simdi 10 15 dk. Bende endiseliyim cok ama gece hafta saglik ocaginda kilo alimini girduk gayet yeterli dedi ebe. Hic mama vermedim ben. İlk 2gun kuvozdeydi o zamsn mama aldi sadece.

Evet cnm genelde bebek doyduktan sonra hickirir mide genisletiyorlar oyuzden endiselenme doyan bebek kusar fazlasini mama verecegini soyledigin icin emdikten sonra sag kalanini mama yerine sut ver diye dedim kuzum

Merhaba canım ben tek bir öğün mama veriyorum 60cc bitiriyor onuda emzirmeye emzirmeden. Sen mama veriyormusun

Siz nasılsınız asiniz oldumu

Merhaba canım ben tek bir öğün mama veriyorum 60cc bitiriyor onuda emzirmeye emzirmeden. Sen mama veriyormusun

Siz nasılsınız asiniz oldumu
İyiyiz canım aşımız yarın bizim. Siz nasılsınız?
Süt var şükür ama geceleri büyük kız kalkmaya başladı ve çok uzun saatler uyanık kalıyor dün gece 4 saatte geri yattı o zaman mama veriyorum. Emzirmeme mümkün değil izin vermiyor. Günde 2 kere veriyorum.
Bazen ben de yorgunluktan artık mama veriyorum. 3 yaş kızım gerçekten çok zorluyor.

Tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün inşallah meleğini

Kilo vermiyor ödem atıyor canım merak etme tekrar o kilo alınıyor

Evet geceleri birşeyler oluyor ve yetmiyor.

Bütün gün doya doya emiyorlar birde tek değiliz ki iki çocukla mesguluz çamaşır as topla ütü yap yemek yap bulaşık Makinesi doldur boşalt Allah'tan akşamları bu işlere esimde yardımcı ama gün boyu kosusuturmaca bizi yorgun bırakıyor
Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum

Senin kızın tam ilgiyi kendine istediği zaman Allah kolaylık versin benim büyük oğlan çocuk catlasa ağlamaktan başına gitmiyor ben seslenmesem sallamaya

Evet cnm genelde bebek doyduktan sonra hickirir mide genisletiyorlar oyuzden endiselenme doyan bebek kusar fazlasini mama verecegini soyledigin icin emdikten sonra sag kalanini mama yerine sut ver diye dedim kuzum
Olabilir cnm mantıklı deneyeyim bir bakalım süt geceye kalıyor mu yoksa oburluğundan mı böyle anlamış olurum :)

Cnm eger bebek kusuyorsa emdikten sonra yetmis ve fazladini cikartiyordur ve kilo kaybi degil ödem atiyor vucudu yuzde ona kadar azalmasi kilonun normal
Cnm çıkarma çok nadir oluyor sık emzirmeye çalısıyorm sütümde yeni geliyor zaten yarın kontrolumuz var bakalım ne dicek dr

Bana Dr ilk gün için 160 gr çok fazla vermiş dedi hatta ertesi gün tekrar kontrol istedi ama o zaman vermemişti çıkardılar hastaneden memeden sonra mama takviyesi yap dedi ama mama yediğinde çok huzursuz oluyor çözemedim henüz olayını yarın belli olucak bakalım

Tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün inşallah meleğini

Kilo vermiyor ödem atıyor canım merak etme tekrar o kilo alınıyor
Sağol cnm çok teşekkür ederim inşallah alır tekrar kilosunu kuzum

Herkese merhaba
Ben de ocak annesi olacagımı ögrendigim andan itibaren sizleri az da olsa takip ediyoruum.uzun sure üyeligimi aktive edemedim yazamadm vs.
Benim de oglum 21ocakta 39+6da doğdu.
Tabi küçük bi ayrıntı benim 4.çocuğum
Hayatmn tatlı süprizi
Dogum yapanlari tebrik ediyorum
Yapacak olanlara kolaylklar diliyoruum..

Merhaba kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl bayagıdır giremiyorum. Bebeğim okdr gazlı ki gece gündüz uyumuyor ne uyku kaldı ne bişey. Birde üstüne hasta oldum. Evimdede değilim annem gidince bizde kv ye geldik çok bunaldım. İlk 20 gn herşey iyiydi şimdi resmen lohusa depresyonuna gircem o dereceyim artık. Sizlerde durum nedir . Bebişler iyidir inşallah

Kızlar oğlum doğunca aptamil 1 almıştık 3 kez kullandık isteyene göndereyim kargoyu ödersiniz kullanan yazsın özelden adresini..

Merhaba kizlar, biz de bugun 1 aylik olduk asimizi yaptirdik kilomuz 4.600 olmus boyumuz da 55 cm ebe gelisimi gayet iyu dedi, saglik ocagindan sonra da kizimla markete gittik biraz dolastik oyle geldik eve ikimize de iyi geldi bence :) bizm en buyuk sorunumuz simdi burnumuz tikali surekli izotonik veriyorum burnuna insallah tez zamanda acilir

Geçmeyen sarılığı olan var mı? Bebeğim 28 günlük oldu, bugün çok bunaldığım için annemle AVM’ye gidelim diye evden çıkmıştık, önce bi kuaföre girelim dedik, orada emekli hemşire bi kadın vardı, bebeğin arabasının örtüsünü açıp uzaktan baktı ve “Sarılığı var di mi?” dedi. Zaten doktoru sarılığı olduğunu söylemişti ama “çok çok düşüktür” demişti. Neyse benim aklıma takıldı gene de, bi de başka bi doktora göstereyim diye bi hastaneye gittik. Doktor “Çok düşüktür ölçsek 3-4 falan çıkar” dedi. Ölçtü ve 8 çıktı. “Bu kadar uzun sürmesinin nedeni anne sütünden. Bu durum 2-3 ay sürebilir korkma, emzirmeye devam et” dedi. Var mı başına böyle bi şey gelen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…