2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Sizde de mi kan uyuşmazlığı yada kan grubu uyuşmazlığı vardı

Biz yarın ilk kontrole gidicez sarılık falan yoktur umarım

İnşallah çok endişeliyim şu an içimden hiç bişey yapmak gelmiyor. Normal doğum diye bu kadar tutturmasaydım belki böyle olmazdı
Hayir oyle dusunme ocak annelerinde bebgi kuvozr girmeyen o kadar az ki, ben sezeryan oldum benim.bebegim de solunum sikntisiyla kuvoze girdi ben de acaba normal olsaydi olmaz miyi dedm ama normal olamadi bebegim kismetimzde bu varmis..

Evet ve geçmeyen türde sarılık. Anne sütünden kaynaklanan sarılık. 3-4 ay sürer dedi doktor. Değeri 8 çıktı. “Bi şey yapmaya gerek yok, emzirmeye devam et böyle” dedi doktor..
Sizde de mi kan uyuşmazlığı yada kan grubu uyuşmazlığı vardı

Biz yarın ilk kontrole gidicez sarılık falan yoktur umarım

Yoo öyle bi şeyimiz yoktu. Bazı bebekler böyle doğar dedi doktor.
Güzel haberler alırsınız İnşaallah.

Cok gecmis olsun buyu risk atlatmssn...Allah korumus resmen

Cok gecmis olsun canim neyseki su an iyisiniz 2nizde cok sukur Rabbime ❤

yok cnm ben henuz dogurmadim :) Yarinda dogurmazsam persembe sabah yatisim yapilcak dogumu baslatcaklar
Benim de perşembe 40 bitiyor ama doktorum 3-4 daha bekleriz dedi. O süreçte de olmazsa ne yapacak bilmiyorum
Ben en sona kalırım bu gidişle. Doktor cumartesiye kadar yok bekler dedi zaten. Şubat a kaldım galiba
Hayırlısı olsun canim. Ocak Şubat farketmez sağlıkla gelsinler. Bakalım kim sonuncu olacak.
İnşallah hayırlısıyla biz de bebekli muhabbete dahil olalım bugün hafif sarı akıntım geldi sümüksü gibi az az gelmeye devam ediyor nişan mı bilemedim
Evet ya biz de o evreye geçelim hayırlısıyla. Senin de doğumun çok kolay ve gönlüne göre olur inşallah canım. Kaçta yapılcak yatışın? Dualarında bizi unutma inşallah
Canım Rabbim seni evlatlarına bağışlamış. Çok üzüldüm okuyunca ama zarar almadan atlatmışsın çok şükür

Helal olsun arkadaşım valla bende kendiliğimi kendim yapıyorum da senin gibi olmam için 40 fırın ekmek yemem lazım maşallah sana

Hayırlı olsun canım gözün aydın olsun inşallah en kısa sürede evinize dönersiniz sağlıcakla

Canım ben kızımı genelde bi adet müslin beze sarıyorum. İçine çıtçıtlı badi üstünede bir kat uzun kollu ve alt giydiriyorum 1 adette çorap.evim 24 derece doktor yeterli bu giydirmen çok üst üste giydirme dedi

Benim oğlanın yüzünü sardı isilik mi mama veriyorum o dokundu bilmiyorum doktora götürdüm alerji olmuş dedi krem verdi çok üzülüyorum ama bebeğin yüzunu her gordugum deEki Görüntüle 2229828

Canım geçmiş olsun. Maşallah çok tatlı

Nasıl kaçıyor akciğer e su anlamıyorum birde normal doğumda olmaz denir. Yeni geldim hast.berbat haldeyim bebeğimi o halde görmek kahretti beni kaç gün kalacağıda belli değil atlatır değilmi yavrum

Atlatır canım üzme kendini bebeğinıi ve kendini düşün tabbim yardımcın olsun şifa versin

Canım çok geçmiş oldun inşallah iyi sonuçlar alırsın

Canım çok geçmiş olsun ciddi kötü geçmiş allah çocuklarına ailene bağışlamış. Allah’dan iyi toparladın maşallah sana

İyi akşamlar kızlar. Bugün kontrolümüz vardı 1 hafta önce 2950 olan kilomuz şimdi 3150 doktor iyi dedi. Sarılığı devam ediyor. Gündüz 2 saatte bir gece3 saatte bir emzir dedi haftaya yine kontrol var. Göğüs kısmında 4 adet kırmızılık vardı doktor yumuşatıcı kullanma güzelce ütüle dedi. Geçen haftadan beri puset yüzünden sırtım ağrıyordu bugün bende doktora gittim MR çekildim omurgada disk kayması olmuş. İki krem bide minoset verdi 3 gün kullan olmazsa iğneye başlıcaz dedi. Ama iğnede süte zararlıymış. Yere bişey koyarken alırken dikkat edin benim gibi olmayın.

Şimdiye kadar hiç sıkılmamıştım evde. Doğumun gecikmesi vs içim çok daraldı bugün. Akışına bırakamıyorum. Karnım çooooook büyük . ayakta oturarak vakit geçiremiyorum. Gece de uyku yok. Yani beklemekten sıkıldım.

Bebeğimin sol gözünde çapak geçmiyor. Çapaktan kapanıyor açamıyor gözünü. Sütümden damlattım sürekli ıslak pamukla siliyorum ama geçmedi. Böyle olan var mı aranızda. Korkuyorum enfeksiyon mu ki acaba

Sütünün faydası olur biraz da ılık çay koy gözüne

Evet ya biz de o evreye geçelim hayırlısıyla. Senin de doğumun çok kolay ve gönlüne göre olur inşallah canım. Kaçta yapılcak yatışın? Dualarında bizi unutma inşallah

Sabah ilk muayene benim olacak inşallah 8.30 a aldım öncesinde nst olacak açılma da devam ediyodur inşallah 1cm di dün dua ederim tabi ki

Kalan cayla sıl canım

Benim oğlanın yüzünü sardı isilik mi mama veriyorum o dokundu bilmiyorum doktora götürdüm alerji olmuş dedi krem verdi çok üzülüyorum ama bebeğin yüzunu her gordugum deEki Görüntüle 2229828
Bizimki bu kadar yaygın değil tek çenede var Dr gidince göstereyim bakalım ne diyecek
Sizede geçmiş olsun canım

bizim cnm çay demiyle sil ılık olsun goz kanallari yeni acildi icin oluyor masaj yap gozune

Ayy cok uzuldum rabbim evlatlarina bagislamis seni cok gecmis olsun canim

Allah korumuş canım...

Rabbim seni evlatlarına bağışlamış canım paşalarınla saglıklı mutlu uzun bir ömrünüz olsun inşallah

Çok şükür geçti gitti. Sonrasında toparladın mı tamamen. Kontrole gitmişsindir.
Rabbim bir daha sıkıntı vermesin

Tekrar cok gecmis.olsun canim

Cok gecmis olsun buyu risk atlatmssn...Allah korumus resmen

Cok gecmis olsun canim neyseki su an iyisiniz 2nizde cok sukur Rabbime ❤

Allah razı olsun arkadaşlar

Rabbim hepimizi cocuklarimiza bağışlasın

göz yası kanalları tıkalı yada dar plunca oluyor bizimde öyle bugün göz muayenesi vardı damla verdi ve masaj yapmamı önerdi ,yesilimsiye döndüyse akıntı enfeksiyon da oluyor damlayla gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…