2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Valla herşeye alisiyor bu bebisler yeterki dogru uygulama yapmak lazim canim
Sen nasilsin gelenin gidenin azaldi mi biraz :)

Valla herşeye alisiyor bu bebisler yeterki dogru uygulama yapmak lazim canim
Sen nasilsin gelenin gidenin azaldi mi biraz :)
evet canım alısıyorlar vallahı oyuzden ablam gb yapmak ıstıyorum. benım ablam bu gb seylere cok dıklat ettı sabırla yaptı rahat süreç gecırdı oyüzden ben de yapaym da ıcım rhat etsın dıyorum. bazen uyumadıgında acaba ayagıma mı alsam dıyorum sonra yokyok sabır dıyorum garıp bısüreçmiş. alya hanım gece en gec 2de uyuyor gunduz 10.11de kalkıyoruz tabı emmeye uyanıyor 3kez fln. gelen gıden azaldı kuzum aniden oluyor bazen o bıraz sinirbozucu ama eşim tatılde o ıyı geldı bize. kırkımız cıkmadan gezdık ya bı ikikez kv. tarafı cagırdı uzaktan akraba da var dıye kıramadım ama dun dedım bıdaha soylersın cagıranlara 3aydan once bebk gezmesıne gıtmıcek dıye cokbozuldu usteledı falan bryere gıdınce çok stres oluyorum kızım aglarsa anneme de soyledım kımse cagırmasın dıye. birazdan alyayı yıkayacagız tuz dokmeye kalkabılır eşime dedım söyle benı germesınler dıyee. sen nasılsınn bebişlerin nasıl kardeşlik nasıl gıdıyorr❣

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar kızım genelde uyuduktan 2,2bucuk saat sonra memeye uyanırdı gece 2de yatırdım ve bıdaha 6da uyandı. genelde hep aynı saatlerde uyanıyor dıye alarm kurmadım ama 4saat çok mu sızce vıcdan yaptım kendıme. dr da büyüdükce uyanma sıklıgı azalıcak demıştı. cok da fazla emdı uyumadan gerçi. sızce abartı mı 4saat aralıksız uyuması acıksa uyanırdı ztn dıyor esım de. 40günlük olduk tam

Kuzum yeterki aglamasin diye ben salladim diger gibi basini geri atiyor cocuk sakinlesmiyordu zaman demekki tek ihtiyacimiz olan sey

Bizim ki de öyle çoğu zaman 3 saat bazen 4 saat aralıkla besliyorum geceleri, acıksa ağlar diyorum uyandırmıyorum uzun uyku surelerine alışsın

Aslinda cok kastigin icin, gelmiyor dendiği icin mi oluyor boyle bilemedim ki canim ya sen yine mucadeleni ver yettigi kadar alsin sütünden cok sıkma kendini saglicakla büyüsün bebegin insallah
Cok takiyorum kafama. Gecen ruyamda gogsumden hortumdan gelir gibi sut geliyordu. Legen tutmustuk altina. Ben de biberon tutuyorum 60 cc yeter ogluma onu alayim diye yalvariyorum. Sanki benden gelmiyo sut. Ruyamda bile takintiliyim

Ben de mamayla buyumusum hic sut icmemeisim. Cocuguma oyle olmasin istedim ama maalesef nasip boyleymis sanirim.

Canım ben kızımı hiç saatle uyandırmıyorum, kendiliğinden acıkınca uyanıyor. Bazen 1 saat bazen 2 bazen 4 saati de bulabiliyor. Gelişimimiz gayet güzel, bebeğin doymasına bağlı oluyor sanırım. Bir sorun olacağını sanmıyorum.

Allah sabir versin gercekten cok zor kipkirmizi oluveriyor cocuk gecse biran once nezamana geciyorki yoksa hep boylemi olacaklar

Gaz sancısı olduğu için dedi doktorum ama benim kızım da arada inliyor.. Ve maalesef çok gazlı Ikınmaktan çocuk doğru dürüst uyku uyuyamıyor o ağladıkça ben de onunla birlikte ağlıyorum
Benimkide çok ıkınıyor özellikle gece sabaha kadar ve dün den beride devamlı bi inleme var ihh ihh diye diye uykusunda mahvoldum ya ondanmidir ki

Benimkide çok ıkınıyor özellikle gece sabaha kadar ve dün den beride devamlı bi inleme var ihh ihh diye diye uykusunda mahvoldum ya ondanmidir ki
Ondandır canım bize doktorumuz öyle söyledi. 15.günden sonra gaz sancıları başlayacak inlemeler, ıkınmalar görülebilir dedi. Ama kızım öyle böyle ıkınmıyor kıpkırmızı oluyor çok üzülüyorum

Maşallah sana ve bebeğine rabbim hep böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin birbirimize

Merhaba arkadaşlar
Bugün aylık kontrolümüz vardı Dr amcanizla
Şükür iyiyiz Dr 1.5 -2 aylık iken kalça çıkığı için kontrole gelmemimizi, 4-6 aylık arası göz muayenesi, 2 ve 4. Aylarda devletin karşılamadığı rota virüsü asisini yaptırmanızı istedi ikinci ay verem aşısi ile aralarında 3-5 gün olsun dedi.
Gaz için relaktaz damla devam, decatabs-D vitamini önerdi bu damlada zararlı maddeler yok dedi eşim baktı öyle gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…