2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Monovitte varmi cnm

Evet bence kisinin vucuduyla alakali, bana 3 kez falan bastirdilar cok acidi ama temizlensin diye birsey demedim...bakalim ne zaman bitecek
Ben dayanamadım hemşireler yapmazsak ayağa kalkınca birden kanaman olabilir dediler bende kabul ettim o acıdan iyidir diye düşündüm...

Biz iyiyiz cok şükür alismaya çalışıyoruz kizim gazli uykusu dengesiz bir bakıyorsun uyuyor bir bakıyorsun nöbet tutturuyor abiside oyle sikinti yaratmadi simdilik kiskanclik konusunda masallah
Kizin artik guzel doyarsa kalkma saat araligi uzar kaldirma sakin uyku duzenini bozma ac kalmaz korkma uyanirsa emdirirsin

bız de 1ayda 1.300kg almısız canım şükür kızım da tosunlasmaya basladı boyu da uzun babası 188 ona cektı sanırım 3aylık kıyaftler oluyor yaa:) masallah size de gece uykusu var sanrm anladıgım kadaryla sizde de:)

Oh maşAllah güzel kızına, bizim kıza 3 aylık olmuyor henüz :) Kaç cm doğdu canım? Gece uykumuz gaz durumuna göre değişiyor, gazı çok ise uyumuyor onun haricinde gazı yoksa çok uslu hiç ağlamaz yatırırım uyur.. Ama işte ah şu gaz yok mu mahvoluyor çocuğum

51cmdi canım 55olmuştu en son 2hafta once bilmiyorum bana mı oyle kıyaftler denk geldı cogu oluyor ama ılk haftalarda uzamasıhızlı olur dıyorlar 38haftalık dogmustu kızım. bızım de oyle gazlar cıkınca uyuyor onceden 11dı uyku saatı sımdı gaz gelınce 2ye aksadı ama sonrasında uyuyor her anımıza şükür ya saglıkları yerınde olsun da hep ❤

Oh maşAllah maşAllah baya uzamış, biz de 52 cm doğduk bir daha hiç ölçülmedi boyumuz :) Bakalım 1 aylık olunca kontrolde neler diyecek doktorumuz. 3 aylık olana kadar gaz ile mücadele edeceğiz galiba, ben dün biogaia damla aldım kuzenimin önerisiyle ona başlamayı düşünüyorum çünkü bazen çok kıvranıyor

Ne güzel bana hastane 410 tl ek ücret çıkardı
Çüş deseydin dogum yaptığın hastane cagirmadi mi taburcu olurken su gün gelin yaptırın diye
Benim dogun yaptigim hastaneden persembe taburcu oldum pazartesi cocuj dr kontrole cagrildi onun oncesinde isitme testinide yaptilar ne ondan ne dr a para vermedik

kullan canım duzenlı kullan bız de gazı olunca vermıstık bırıkı kez meger o bagırsak duzenleyıcıymıs duzenlı verılmelıymıs gaz olmasa da. bız de jurse harveys dı dr.umuzu degıstırdk bu bıtınce biogaıaya gecıcez 1ay olunca bır bakmıssın kocaman olmus :)

tamam canım dpgru dıyorsun aç olsa asla duramaz zaten oburkendısı her bebiş gb:) çok sevındım daha da baglandıkca daha rahat olur sızın ıcın şu ılk ayları atlatsak cevremdekılere soruyorum genelı 4.aydan sonra daha rahat evre olıyor dıyor anlıcak vs etraftakilerı

Çağırdılar sözde, sadece sarılığına ve kilosuna baktı gönderdi. İşitme testini ister burda yaptırın ister başka yerde dediler. Hayır bi de doğum ücreti olarak 8 bin tl ödedik ayıptır ya

İnşallah bağırsak tembelliği yapmaz biraz da çekiniyorum kullanmaya

Benim karnima bastirmadilar yok denecek kadar az geldi kanama bence bunyeyle alakali adetkende cok az gelirdi benim

Tam sömürücülermiş ya o kadar para al bir de ekstradan ona al bizde 1600 verdik icinde o da vardi

Arkadaşlar 1 ayı dolunca yapılacak muayeneleri ücretli sanıyordum.
Ben de sorayım yarın hst. Bu muayeneleri ücretli mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…