2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Ben kizimida oglumuda 2 gunlukken dus aldirdim,ikisininde 1 haftalikken kordonu dustu hic sorun olmuyor, sadec iyice kurulamalisin.Birde Kulak cubuguna biraz alkol damlatip kordonun kenarlarini silersen daha hizli duser.

Bugün itibariyle 24 günlük oldu benim oglan ve bem artik daha fazla dayanamayip çıktım gezmelere. Oglumu da aldik deniz havasi aldik biraz. 40 ı cikmadan gezilmez diye onca laf ettiler ama ciktik valla :)
İyi yapmissiniz bugun hava burda da guzeldi :) ama ben kizimsiz ciktim hos ona ana kucagi almaya gittim:)))

Ben kizimida oglumuda 2 gunlukken dus aldirdim,ikisininde 1 haftalikken kordonu dustu hic sorun olmuyor, sadec iyice kurulamalisin.Birde Kulak cubuguna biraz alkol damlatip kordonun kenarlarini silersen daha hizli duser.
Bize babusol diye bi temizleme solüsyonu yazdılar onunla temizliyorduk sabah akşam alkol içerikli sanırım ama yarın yıkayacağız düşse de düşmese kokmaya başladı artk göbeği kıyamıyorum

Kızlar ben bir memeden emzirirken öbürü de sızlamaya başladı. Kas ağrısı gibi sızlıyor aynı anda. Bu normal mi böyle bi şey yaşayan var mı aranızda
Cok nadir bana da oluyor canim birini emerken oburunun ucu sizliyor gibi oluyor basta bi sonra kayboluyor

Çıkılır canım Neden çıkılmasın. Havalar soğuk ya ondan korkuyoruz.
Bir hst. Ye bir de e-bebeğe gitmişliğimiz var. Yeter
Biz de hastaneye gitmistik ama gezmek icin hic cikmamistik. Çocuk uyumaktan anlamadi da anne olarak ben gercekten rahatladim:)

Bizim burasi da sicakti bayagi. Arabasini cikardik artik. Bayagi da korunakliymis joie muze lx almistik biz. Kat kat kiyafet, ustune montu, battaniyesi bi de arabanin her tarafini kapattik. Ruzgar almamis oldugunu ümit ediyorum

İyi yapmissiniz bugun hava burda da guzeldi :) ama ben kizimsiz ciktim hos ona ana kucagi almaya gittim:)))
Süt sagip fln mi birakiyorsun canim mama mi veriyorlar yoksa prensesi birakmissin ya. Ben de birakip cikma olayina cesaret edemiyorum da ogreneyim diye soruyoru.m)

Bize babusol diye bi temizleme solüsyonu yazdılar onunla temizliyorduk sabah akşam alkol içerikli sanırım ama yarın yıkayacağız düşse de düşmese kokmaya başladı artk göbeği kıyamıyorum

Ay bende sana kiyamam merak etme bisey olmaz yazik yavruya dus alsin rahatlasin :) Ben elimle iyice kordonuda temizliyordum ama kendi kafama gore yapmadim tabi, 2sinide hastanede ebelerle beraber yikadik onlarin tavsiyesiyle.

Ay bende sana kiyamam merak etme bisey olmaz yazik yavruya dus alsin rahatlasin :) Ben elimle iyice kordonuda temizliyordum ama kendi kafama gore yapmadim tabi, 2sinide hastanede ebelerle beraber yikadik onlarin tavsiyesiyle.
:))) evet ya bide kordonun klipsi de duruyor o da rahatsız ediyordur muhtemelen o yüzden düşsün istiyorum bir an önce.. internette ıslanınca daha geç düşer diyorlardı ama sizde öyle olmamış içim rahatladı şimdi :)

Yani canım ne güzel önlem almışsınız Bizim de her yeri korumalı bacak kısmında da korunmasıvar Ben de çıkmak istiyorum Ya esım kırmaz benı zaten ıyıce bır sararım kızcımı ailemle İlk gezım olsun ne güzel Sana da iyi gelmiştir manevi açıdan. pekı bebegın uyudu mu arabada canm

Gözün aydın canım güle güle büyüt

Kızlar ben bir memeden emzirirken öbürü de sızlamaya başladı. Kas ağrısı gibi sızlıyor aynı anda. Bu normal mi böyle bi şey yaşayan var mı aranızda
Diğer göğsün süt üretiyor canım
30 günlük bugün oğlum gezdik biz bugün 20 günlükken kar yağarken yürüyüş yapmıştık çıkıyoruz biz

Evet canım benim en başından beri oluyor önce bır karıncalanmayla baslıyor Bir yandan süt akıyor Kalkan kullanıyorum bir bakmışım Kalkan sütle dolmuş szlıyorsa bir yandan süt akıyordur rdikkat ettin mi hiç . Oksitosin salgısı sayesinde gerçekleşiyormuş bu.. Ben de geçenlerde araştırmıştım mesela anne bebeğini özlediği zamanda bu hormon salgılanır kendiliğinden akarmış uyurken de bu yüzden de olabilir süt lerimizin akması Dün gece kızım 4 saat uyanmynca bir uyandım her yerim ıslanmış Kalkan'dan bile akmış

Evet evet sizdigi oluyor :) gecen aksam babaannesi bekledi bizimkini bi saat esimle alisveris yuruyus filan yaptik eve gelmeye yakin sizlamaya basladi, eve girince artti. Özlemden miymiş demek ki şimdi taşlar yerine oturdu

Evet canim cok sukur uyudu. Ben emzik de almistim yanima aglarsa arabada diye ama sallanmasi sebebiyle anne karni hissi mi oldu noldu bilemedim emzige gerek olmadi. Senin kuzun benimkinden buyuk daha rahat bir gezi olur insallah 3 kisilik cekirdek ailenizee:))

Süt sagip fln mi birakiyorsun canim mama mi veriyorlar yoksa prensesi birakmissin ya. Ben de birakip cikma olayina cesaret edemiyorum da ogreneyim diye soruyoru.m)
Zaten 2bucuk saate donuyorim :) sut sagiyorum ama emzirmem biter bitmez cikiorum evden :) hic mama vermedim ben doyuyo mu bilmiyorim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…