2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Eşimin ne annanesi olmuş ne babaannesi, çok kopuk aile bağları içerisinde büyümüş. O yüzden benim akrabalarıma çok düşkün. Biz de memlekete gidince annanem tek olduğu için onun yanında kalıyoruz o yüzden kendini de ona karşı mahçup hissetti ve Ankara’ya dönerken illa onu da getirdi.. İşte koskoca kadına da sen git nasıl denir bilmiyorum. Zaten alınmaya müsait kalbini de kırmak istemiyorum en nihayetinde yaşlı Allahtan sabır diliyorum ne yapayım

Z zet193 F Fobia kızlar aile hekimliğine sordum. Bebek aşılarında sorun yok gelin yapacağız dediler. Acaba bazı aile hekimliklerinin elinde kalmadı da yenileri mi gönderilmiyo sözleşme yenilenene kadar

Kızlar ben yarin hastaneye doktora gidicem kontrole bebegimi evde birakcam anneme. sütümü ayarladim buzdolabinda ne ile verse annem sütümü sizce?

Bende carsamba gidecem kontrole o zaman ultrasyonla bakar soyler cnm herhalde sana da yazarim. Yarin ebeye sorarsan cvbi bana yazar misin cnm
Canım ben doktora gittim ultrasonla baktı rahim temiz iyi temizlenmiş o yüzden kanaman az olmuş diyor

Canim benimde yarin kv gelio. Ayni sehirdeyiz ama gelip sevmiolar hergun annemin gitmeisni beklio gelmek kalmak icin. Hergun annen yorulmustur gitmio mu dio. Kendisi yasca buyuk ki annem ayagina cayini yemegini goturur. Ben de dedim bugun annem burda is icin kalio hergun yemek camasir bulasik temizlik yapip bebege yardim ediyor dedim bilerek. Ben o kadar yapamam yatarim otururum sen yalniz kalma dio. Olay ben degilim gelip yatsin bebek sevsin burfa. O gelsin diye annem gidiyor annem varken gelmiyo anlamadim cunku. Bana da ekstra is. Hergun temuzlik yemek bebek vs. Gercekten insanlar dusuncesiz. Gel sabahtan aksama sev kal 12saat burda ama yatili gelme. Yada yatili gel ama annem de kalsin ben ne yapicam simdi. Ona mi eve mi bebege mi bakayim yani. Zaten bi salonum var orda yatiliyo vs esi falan abiside gelse e emzirioriz vs ben ufacik yatak odama mahkum olcam of of..

Kizlar 1ayda bebegin ort kac kilo almasi lazim ? Ay bide yuzu gozu sivilce doldu kizimin 3 4 taneyle baslayip gun be gun artii su an tum yuzunde cok fena kendiliginsen gecer deniliyor ama yok mu bi cozumu

Sağol canım bilgilendirme için. Bak ben buna çok kızıyorum işte. Araştırmasam onun dediğine göre hareket etsem çocuğum zamanında aşı olamayacak. Halbuki dese bizim elimizde yok diye ben de ona göre hareket ederim.

Benimki de parmağını çocuğun ağız kenarına götürüyor çocuk da tabi hemen emme hareketi yapıyor bu çocuk aç baksana mama mi yapsan diyor
Benim kizda surekli araniyor.gazida olsa agzini aciyo.altida pis olsa agzini aciyor..sutum cok yetmiyor demiyorda (annem) surekli emzir emzir diyor bende kiziyorm her agladiginda ac degildir ya diyorum.

siringayla gogus ucu buyutmeyi ablamada yapmisti dogumda hemsireler ise yaramisti

Benim kizda surekli araniyor.gazida olsa agzini aciyo.altida pis olsa agzini aciyor..sutum cok yetmiyor demiyorda (annem) surekli emzir emzir diyor bende kiziyorm her agladiginda ac degildir ya diyorum.
bin maşallah profil resmine:)

Yok ya cümlen çok hoşuma gitti
Biraz daha gitsin kilolar öyle alırım ben. Zaten bir yere çıkmıyorum. Mevlüt için kızıma set yaptırıyorum . Kendime de bir elbise alsam kafi
Seti nerde yaptiriyosun canim.bende 40 i cikinca yapicamda..bakmaya bir turlu firsatim olmadi..henuz 15 gunluguz gerci

kızlar 2 gündür biraz ekşisi domatesi boll salata yedim bugün oglum pişik olmuş ama hafif de dışkısı sulu gibi ondan olabilir mi?
ne yiyecegimi şaşırdım valla
Ben cok eksi yiyorum pisikle baglantisi olurmuki..bizde bisey olmadi bu arada..

Ben gunde 1 yada 2 kez sagiyorum duruma gore..cocuk doyduktan sonra.. ziyan oluyor cunku akiyor hep..
Azaldigini dusunmuyorum canim.

Aynen katılıyorum .. ben süt olayını pek kafaya takmıyorum, 2. Bebeğim zaten şükür onun da rahatlığı var. Bebeğim çok ağlıyor uyumuyor, bunu gören duyan herkes acaba sütün yetmiyor mu diyor. Nazar olcak diye çok anlatmak da istemiyorum . Dün biri 5 kere söyledi doymuyomu ki felan, sonunda dedim ki ağzını çekince yüzüne fışkırıyor cuk cuk ses geliyor emerken dedim, kadın demesin mi aman kızım söyleme nazar olur :))) e zorla söyletiyorsunuz napim. Kendi babam bile dün sütün mü az ki dedi torun ağladıkça kıyamıyor, mama yaptım yanında verdim , oğlum almadı, ha tmm tokmuş dedi. İnsanları tatmin etmek çok zor... kafaya takmadıkça, çok su içtikçe ve en önemlisi uyudukça sütümüz olur Allah’ın izni ile

Kizlar 1ayda bebegin ort kac kilo almasi lazim ? Ay bide yuzu gozu sivilce doldu kizimin 3 4 taneyle baslayip gun be gun artii su an tum yuzunde cok fena kendiliginsen gecer deniliyor ama yok mu bi cozumu
Canim bizim bugun 15 gunluk kontrolumuz vardi..kizim 3700 dogmustu..hastaneden cikarken 3500 du...bugunde 4000 kg cikti..dr gayet guzel dedi..
Sivilce gibi seylerde bizdede cikiyor..cikiyor sonuyor baska cikiyor yine cikiyor.cogalmadi ama.
Bugun annem sutle bebegin cildini sildirdi :) guzel olsun diye

Ahhh arkadaşım bu ne düşüncesizlik anlamıyorum. Hayır bir de ağzıyla ben okadarını yapamam diyor. Ne cürret ya. Annen varken niye gelmiyor sanki, annen sana hizmet ediyor yardımcı oluyor kv gitsin diye gözüne bakıyor. Yok yaaa ne varsa insanın kendi annesinde var. Benim kvde de geldi bir iki kez yine sağolsun yemeklerimi yaptı ertesi gün gitti ama bir anne gibi olamaz. Annem bazen süt sağ bırak sen git yat ben her şeyiyle ilgilenirim diyor sağolsun çok uykusuz kalırsam öyle yapıyorum altını da değiştirir karnını da doyurur.. İnsanın böyle şeylere ihtiyacı var gelip de afedersin totosunu büyütecek insanlar uzak dursun. İyice sinirlerim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…