Eşimin ne annanesi olmuş ne babaannesi, çok kopuk aile bağları içerisinde büyümüş. O yüzden benim akrabalarıma çok düşkün. Biz de memlekete gidince annanem tek olduğu için onun yanında kalıyoruz o yüzden kendini de ona karşı mahçup hissetti ve Ankara’ya dönerken illa onu da getirdi.. İşte koskoca kadına da sen git nasıl denir bilmiyorum. Zaten alınmaya müsait kalbini de kırmak istemiyorum en nihayetinde yaşlıBen hic bisey anlamadim canim ya :/ simdi anneanne senin anneannen, Sen hatta annen bile istemiyorsunuz sizde kalmasini. Peki yanlis anlamada esine ne oluyor simdi anneanneyle bir kan bagi yok, o niye bu kadar dusunuyor kadini cok enteresan biri kocan. Bide senin hizmet edilmen gereken bi zamanda ayrica sana hizmet edecegin birini cikartiyo basina. Erkek deyip gecme iyice kiz olur mu Boyle sey bide oyle konusmalari cekiyosun, yok sutun az yok su bu. Sen ve bebegin herkesten onemlisiniz, soz vermisde Sen istemiyorsan mecbur gidecek. Yolla Sen anneanneyi cok rahat edersin
Canım ben doktora gittim ultrasonla baktı rahim temiz iyi temizlenmiş o yüzden kanaman az olmuş diyorBende carsamba gidecem kontrole o zaman ultrasyonla bakar soyler cnm herhalde sana da yazarim. Yarin ebeye sorarsan cvbi bana yazar misin cnm
Canim benimde yarin kv gelio. Ayni sehirdeyiz ama gelip sevmiolar hergun annemin gitmeisni beklio gelmek kalmak icin. Hergun annen yorulmustur gitmio mu dio. Kendisi yasca buyuk ki annem ayagina cayini yemegini goturur. Ben de dedim bugun annem burda is icin kalio hergun yemek camasir bulasik temizlik yapip bebege yardim ediyor dedim bilerek. Ben o kadar yapamam yatarim otururum sen yalniz kalma dio. Olay ben degilim gelip yatsin bebek sevsin burfa. O gelsin diye annem gidiyor annem varken gelmiyo anlamadim cunku. Bana da ekstra is. Hergun temuzlik yemek bebek vs. Gercekten insanlar dusuncesiz. Gel sabahtan aksama sev kal 12saat burda ama yatili gelme. Yada yatili gel ama annem de kalsin ben ne yapicam simdi. Ona mi eve mi bebege mi bakayim yani. Zaten bi salonum var orda yatiliyo vs esi falan abiside gelse e emzirioriz vs ben ufacik yatak odama mahkum olcam of of..Aynen annane olunca ne desen alınıyor. Bebeği emanet de edip iş yapamıyorum ayakta zor duruyor ama ona rağmen sürekli bebeği kucaklamaya çalışıyorelinden almaya kalkınca da küsüyor bana güvenmiyorsun diye Aynen şubatın 15inde dönecek gelsin gönderecem annaneyle birlikte memlekete az yalnız kalmaya ihtiyacım var
Kasik daha iyi bemceKızlar ben yarin hastaneye doktora gidicem kontrole bebegimi evde birakcam anneme. sütümü ayarladim buzdolabinda ne ile verse annem sütümü sizce?
Sağol canım bir de kendi doktoruna sorayım.Bizim sağlık ocağı hiç öyle birşey demedi aşıları vardı. Bu aşımızı özel dr mua yaptırdım. Doktorumuzda herhangi birşey demedi.
Sağol canım bilgilendirme için. Bak ben buna çok kızıyorum işte. Araştırmasam onun dediğine göre hareket etsem çocuğum zamanında aşı olamayacak. Halbuki dese bizim elimizde yok diye ben de ona göre hareket ederim.
cevrwmdeki buyuklerim soylemisti mustafa karatastanda dinlemistim dogumdaki sikintiyi cekenin gunahlari affolunurmus ama tum gunahlari degil tabi ama allah affedermis gunahlariniBu bilginin kaynağı nedir acaba?
Benim kizda surekli araniyor.gazida olsa agzini aciyo.altida pis olsa agzini aciyor..sutum cok yetmiyor demiyorda (annem) surekli emzir emzir diyor bende kiziyormBenimki de parmağını çocuğun ağız kenarına götürüyor çocuk da tabi hemen emme hareketi yapıyor bu çocuk aç baksana mama mi yapsan diyor
siringayla gogus ucu buyutmeyi ablamada yapmisti dogumda hemsireler ise yaramistiŞırınga ile göğüs ucu büyütme yöntemi var denediniz mi yada pompayla biraz sağıp uç büyüyünce de verebilirsiniz.
silikon uçta takabilirsiniz. Yine ememiyorsa sağın bence meme boşalmayınca kanallar tıkanabilir.
bin maşallah profil resmine:)Benim kizda surekli araniyor.gazida olsa agzini aciyo.altida pis olsa agzini aciyor..sutum cok yetmiyor demiyorda (annem) surekli emzir emzir diyor bende kiziyormher agladiginda ac degildir ya diyorum.
Seti nerde yaptiriyosun canim.bende 40 i cikinca yapicamda..bakmaya bir turlu firsatim olmadi..henuz 15 gunluguz gerciYok ya cümlen çok hoşuma gitti
Biraz daha gitsin kilolar öyle alırım ben. Zaten bir yere çıkmıyorum. Mevlüt için kızıma set yaptırıyorum . Kendime de bir elbise alsam kafi
Ben cok eksi yiyorum pisikle baglantisi olurmuki..bizde bisey olmadi bu arada..kızlar 2 gündür biraz ekşisi domatesi boll salata yedim bugün oglum pişik olmuş ama hafif de dışkısı sulu gibi ondan olabilir mi?
ne yiyecegimi şaşırdım valla
Ben gunde 1 yada 2 kez sagiyorum duruma gore..cocuk doyduktan sonra.. ziyan oluyor cunku akiyor hep..Kizlar sütünü sagan var mi? Bir göğüs ucum diğerinden daha küçük bebek o göğsümü tam kavraamıyor dk larca cebellesiyiruz ter icinde kalio yavrum. Dayanamayıp diger.memeyi verince rahatlıyor. O göğsüm tam boşalamıyor bi turlu. Lansinoh ün elektrikli pompasını almıştım kullansam sutum artar mi azalır mi?
Hanımlar iyi geceler. Bende 3 Ocak'ta Doğum yaptım. Konuşmalara pek katılma fırsatım olmasada takip ediyorum. Görüyorum ki annelerde genel bir sütüm yetmiyor bebeğim aç kalıyor korkusu var ve sonucu hep mama vermeye kadar gidiyor. Benimde ilk çocuğum ve emzirmeye alıştırana kadar çok uğraştım. Banada kaç kere sütün yetmiyor diyenler oldu takmadım sonuç sadece anne sütüyle ayda 1,6 kg. Böyle tiplere fırsat vermeyin sütüm yetiyor diye düşünün sürekli
Hayirli olsun canım:) benim annem her seyi sut yetmiyora bagliyor ya...
- çocuk gece agladi karnini cekiyordu anne
- sutun sulu mu acaba yetmiyor belki de arada mama versen
-napsin iste 1 saat olcak bakiniyor boncuk boncuk
- sutun mu yetmiyor acaba mama ver
- bu çocuğun gözleri hala hafif sari sutun yetmiyor galiba mama mi versen
Canim bizim bugun 15 gunluk kontrolumuz vardi..kizim 3700 dogmustu..hastaneden cikarken 3500 du...bugunde 4000 kg cikti..dr gayet guzel dedi..Kizlar 1ayda bebegin ort kac kilo almasi lazim ? Ay bide yuzu gozu sivilce doldu kizimin 3 4 taneyle baslayip gun be gun artii su an tum yuzunde cok fenakendiliginsen gecer deniliyor ama yok mu bi cozumu
Ahhh arkadaşım bu ne düşüncesizlik anlamıyorum. Hayır bir de ağzıyla ben okadarını yapamam diyor. Ne cürret ya. Annen varken niye gelmiyor sanki, annen sana hizmet ediyor yardımcı oluyor kv gitsin diye gözüne bakıyor. Yok yaaa ne varsa insanın kendi annesinde var. Benim kvde de geldi bir iki kez yine sağolsun yemeklerimi yaptı ertesi gün gitti ama bir anne gibi olamaz. Annem bazen süt sağ bırak sen git yat ben her şeyiyle ilgilenirim diyor sağolsun çok uykusuz kalırsam öyle yapıyorum altını da değiştirir karnını da doyurur.. İnsanın böyle şeylere ihtiyacı var gelip de afedersin totosunu büyütecek insanlar uzak dursun. İyice sinirlerim bozulduCanim benimde yarin kv gelio. Ayni sehirdeyiz ama gelip sevmiolar hergun annemin gitmeisni beklio gelmek kalmak icin. Hergun annen yorulmustur gitmio mu dio. Kendisi yasca buyuk ki annem ayagina cayini yemegini goturur. Ben de dedim bugun annem burda is icin kalio hergun yemek camasir bulasik temizlik yapip bebege yardim ediyor dedim bilerek. Ben o kadar yapamam yatarim otururum sen yalniz kalma dio. Olay ben degilim gelip yatsin bebek sevsin burfa. O gelsin diye annem gidiyor annem varken gelmiyo anlamadim cunku. Bana da ekstra is. Hergun temuzlik yemek bebek vs. Gercekten insanlar dusuncesiz. Gel sabahtan aksama sev kal 12saat burda ama yatili gelme. Yada yatili gel ama annem de kalsin ben ne yapicam simdi. Ona mi eve mi bebege mi bakayim yani. Zaten bi salonum var orda yatiliyo vs esi falan abiside gelse e emzirioriz vs ben ufacik yatak odama mahkum olcam of of..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?