2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canım masallah bende kızıma resmen nazar degdırdım dün bayagı yapıyor dedım de geceden berı kaka yapamıyor öğlen epey agladı kuzum( uyuyor 2saattir daha bakamadım ınsallah yapmıstır ama tablo aynıysa senın yöntemını uygulayacagım ınsallah kabızlıga da ıyıgelır

Ben de sutle silicem canim aynen :)) ❤masallah kizina ❤ ben bi 7.gununde gitmistim bide 1 aylik da gidcem iste haftaya meraktayim o yuzden ❤
1 kilo en az almasi lazim sanirim..
Kocaman oldular sanki ya :) benim kizim guluyo anneme dedim inanmadi 15 gunluk cocuk sana gulmuyodur diyor..yok dedim.konusunca guluyo valla gosterdim onada

Ay benim kv de ondanmi gelmiyor acaba :) bizimde kisa mesafe...gecen hafta geldi 1 haftadir gelmedi :) ariyor soruyor ama..
Gelmedigi iyi gerci

Allah cümlemize sabır versin valla diyecek başka bir şey bulamıyorum..

Ay benim kv de ondanmi gelmiyor acaba :) bizimde kisa mesafe...gecen hafta geldi 1 haftadir gelmedi :) ariyor soruyor ama..
Gelmedigi iyi gerci
Emin ol gelmediği iyi. Kişi kendini bilirse sorun olmaz gerçi de.
İlk doğumumda kv hergün ama hergün hiç aramadan kafasına göre çıktı çıktı geldi. 8 ay boyunca hem de
Sonra ben bir delirdim öyle böyle değil.
Şimdi kızımın yarın kırkı çıkıyor daha sadece 1 kere geldi.
Bazı insana bu gerek. Tatlı dilden anlamıyorlar.

Benimkiler sen gel ben gel konuşuyorlardı ben dedim herkes evine 12 günlük tü oğlum evde biri olunca düzen olmuyor daralıyorum ben..

Benimkiler sen gel ben gel konuşuyorlardı ben dedim herkes evine 12 günlük tü oğlum evde biri olunca düzen olmuyor daralıyorum ben..
Bende senin gibiyim... Annem yakinmda oturuyor ihtiyac oldukca geliyor sagolsun, kaynanamda yakin oturuyor fakat insanin kendi Annesi gibisi yok

Biz daha bugun yeni 5 gunluk olduk miskokulumla 2 yasinda bi prensesim daha var Cok sukur hersey iyi gidiyor tek sorun Lohusalik... Durmadan ufacik seylere agliyasim geliyor.. tuhaf hisler icerisindeyim
Canim biz 25gunluk olduk ben hala oyleyim kucuk kizimin gaz sancisi cok hep kucagimda 3 bucuk yaşında kizim var onunla ilgilenemiyorum diye hergun ağlıyorum

Yok yok demiyorum memnunum bende...zaten cok civik iliski istemiyorum :) yeteri kadar geliyo ona yetiyo bana artiyo bile..

Canim biz 25gunluk olduk ben hala oyleyim kucuk kizimin gaz sancisi cok hep kucagimda 3 bucuk yaşında kizim var onunla ilgilenemiyorum diye hergun ağlıyorum
Ben de 3 yaşındaki kızım için kendimi çok kötü hissediyorum. Bizim de minik çok gazlı ve meme tutkunu hep kucağımda.
Ama geçecek bugünler biliyorum.
Biz de alışmaya çalışıyoruz. Bizim için de zor, Süper güçlerimiz yok.
Hergün şükrediyorum canım sağlıklı oldukları için.

Gercekten cok zor bu lohusalik.. Esime sarilip agladigim oluyor oda diyor dök icini rahatla .. kizimla ilgileniyorm bebek uyudukca, ama eskiden gece sarilip uyuturdm yaninda uzanirdim simdi sadece uyutup asagiya iniyorum ( 2 kat evimiz ) salonda yatiyorum kizim sesten uyanmasin diye yukarda... Allahin izniyle bi duzene girebilseydik icim cok dolu yaaaa

Ya yok annen varken hergun gelmesin benim ki oyle yapti annem 1 bucuk ay kalfi toplam kv annem varken hergun geldi, hic basbasa kalamadik zaten annem uzakta demedj ki hic zaman gecrsinler falan, annem burdayken her isimi yapiyordu annem gitti gelmedi tabi bunda benm de payim var hastaydi gelmesnj istemedim ama annem gidene kadar iyilesti hastayken hergun geldi annem gidip oyilesince gelmedj gerci ben istemiyorum zaten gelmesinj isimi yaparim ben kimseden birsey istemem yarin birgun ben yaptim diye anlatr heryerde sinir olurum

kızlarr kanguruyu nezaman kullanmaya baslayabılırım. kızım 42 gunluk 2ay dıyor drlar sanırım genelde
Benim boba 4g yenidogan aparatiyla 5. Gün dr kontrolüne giderken kullanmaya başladım. Doktorumuz da uygun buldu. Evde dr sling le dolasiyiruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…