2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet gerçekten lohusalık çok zor bende iki gündür ağlıyorum olur olmadık şeylere kızımı okula götürüp getiremiyorum o kadar zor geliyor ki bana biran önce geçsin istiyorum bu lohusalık
zor cnm zor....

tethyss canım . Çıkarması iyiymiş . Midesi büyüyor ondanmış.
Reflü yatağı al,, aldığım en doğru 2.nci ürünmüş. Allah korusun, uykuda çıkarması kötü olur.
Bizim gaz sorunumuz hiç olmadı hamdolsun. İnşallah sizin de geçer bir an önce

Aynı şeyi ben de hep düşünüyorum. İshal olsa rahatsız olurdu çocuk herhalde. Ağrısı filan olurdu belki nebileyim. Normaldir diye düşünüyorum

Annecikler, meme başınız ağrıyor mu?
Yara olmadı benimkiler şükür ki ama akşam olunca yanıyorlar artık. Güzel yanıyor hem de. Ne günler yaa. Şöyle bir bakıyorum , bunlar da kimin diyorum
Garmastan almıştı Eşim. Yara yok ama gece sürüyorum, yangıyı alsın diye. Sonra meme zamanı kalk yıka
1 yıl emzirsem mesela , hep böyle mi olacak. Geçiyor mu zamanla yoksa . Tecrübeli anneler yazın emiii

tethyss canım kimsenin midesi bulanmaz burada merak etme.
Ay ben eskiden alt değiştirirken maske ve eldiven takarım kesin derdim .
Şimdi Ohhhh mis diyorum

Arkadaslar 10 günlük oldu bugun bebegim üç gündür emiyo altına yapıyo mama içiyo altına yapıyo her seferinde ama hatta daha emerken yapıyo altına ishal gibi sarı rwnkte zorlanmada yok kolay yapıyo neden olabilir acaba .
Bezini değiştirip iki dk sonra tekrar değişiyoz

Benimkiler sen gel ben gel konuşuyorlardı ben dedim herkes evine 12 günlük tü oğlum evde biri olunca düzen olmuyor daralıyorum ben..
Bende kalirim.kalirim. kv iste. Yalniz kalamazmisim (!) Sirf amaci kasti burda kalmak yatmak oturmak sevmek yani benimle alakasi yok bence.

Sürekli takiyorum ben. Göğüs uçlarım çok hassas ama irite edici bi görüntü oluyor bur an evvel iyileşsin istiyorum göğüslerim.

Benim süt gelince geçti şükür çocuk Dr una silikon uçla gitmiştim sürekli takma dedi. Hatta cevizin kabuğunu göğsüne kapa o hava aldırır dedi yine lansinoh krem yerine gül suyuna ayva çekirdeği koy içinde beklet o kıvam alır onu sür dedi. Göğsünü sağıyor musun peki?

Annemin gitmesindense annem burdayken gelmesini tercih ederim kuzum. Yoksa bende katiliyorum. İsimi yapsin da istemiyorum. Ama esimle basbasa olsak o kadar is guc olmaz bana. Benim bi salonum var yemek de yatak da orasi e kalinca orasi surekli sil supur toz al mecbur gunluk. Esimle olsak yemek yapmam idareten seyler olur e bunlar gelince mecbur yemek kahvalti cay vs olcak. Baskasi evimdeyken banyoya her giriste temizlemem lazim.. rahat edemiyorum baska turlu tek zaten wc evde. E hergun camasir utu mutlaka oluo. Hepsi birden zor olcak..

Geçiyor canım 2 yıl emdi kızım ilk aylar böyle oluyor sonra sıradan geliyor insana acı sancı yok

Benim de öyle yaa. Yanıyo sızlıyo sürekli. Ne zaman geçecek çok rahatsız edici

Bilmiyorum bütün bebeklerde aynı mı ama bizimki de hepsini tek seferde yapmıyor diye hemen değiştirmiyorum biraz bekliyorum ıkınması bitince değiştiriyorum doğal zeytinyağı ve pişik kremi de kullanıyorum duruma göre rahatlıyor bebeğim sen de biraz bekle istersen değiştirmeden önce, başlarda bikaç sefer tecrübesizliğimden de kaynaklı beni ve yatağı da kirletmişti püskürterek yaptığı için ordan alışkanlık oldu artık hemen açmıyorum yaparken :))

Bir sey danismak istiyorum kizlar. Simdi anne sutu buzdolabinda 3 Gün durabiliyor. Diyelim ki ben bu aksam sagdim dolaba koydum. Yarin sagip uzerine eklesem oyle buzluga atsam olmaz mi

Bir sey danismak istiyorum kizlar. Simdi anne sutu buzdolabinda 3 Gün durabiliyor. Diyelim ki ben bu aksam sagdim dolaba koydum. Yarin sagip uzerine eklesem oyle buzluga atsam olmaz mi
Oluyor canım ben de araştırmıştım ekleme yapılabiliyormuş

Bende kalirim.kalirim. kv iste. Yalniz kalamazmisim (!) Sirf amaci kasti burda kalmak yatmak oturmak sevmek yani benimle alakasi yok bence.
Aklına kötü şey getirme canım o eskidenmiş bence şimdi her yer temiz kötülükler eve giremez

Bende çok çektim göğüs ucu yarasindan ama sagmakta inan emzirmek kadar hirpaliyor göğüs uçlarını. Doğru pozisyonda emzirmeye alışınca iyileşti benim göğüsler. Youtube dan emzirmr videolarını izleyerek yendim ben. Hala tam iyileşmiş değil ama eski haline göre bin şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…