- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
Aynen öyle az az yapıyo bende pişik olmasın diye hemen değiştiriyorum.dediğin gibi sanki yarım yarım yapıyo:))))Bilmiyorum bütün bebeklerde aynı mı ama bizimki de hepsini tek seferde yapmıyor diye hemen değiştirmiyorum biraz bekliyorum ıkınması bitince değiştiriyorum doğal zeytinyağı ve pişik kremi de kullanıyorum duruma göre rahatlıyor bebeğim sen de biraz bekle istersen değiştirmeden önce, başlarda bikaç sefer tecrübesizliğimden de kaynaklı beni ve yatağı da kirletmişti püskürterek yaptığı için ordan alışkanlık oldu artık hemen açmıyorum yaparken :))
Evet cok zor hic gelmemesi daha iyi aslinda ama keske annen o gelecek diye donmeseydi yani o da baski yapar gibi annen ne zaman donecek falan tabi ki hos degil cok cirkin ama.dedigim gibi iki turlusi de iyi degil iyilik yaptiklarini mi saniyorlar yoksa govde gosterisi mi anlamadimAnnemin gitmesindense annem burdayken gelmesini tercih ederim kuzum. Yoksa bende katiliyorum. İsimi yapsin da istemiyorum. Ama esimle basbasa olsak o kadar is guc olmaz bana. Benim bi salonum var yemek de yatak da orasi e kalinca orasi surekli sil supur toz al mecbur gunluk. Esimle olsak yemek yapmam idareten seyler olur e bunlar gelince mecbur yemek kahvalti cay vs olcak. Baskasi evimdeyken banyoya her giriste temizlemem lazim.. rahat edemiyorum baska turlu tek zaten wc evde. E hergun camasir utu mutlaka oluo. Hepsi birden zor olcak..
Kesin bilgim yok ama bi yerde anne sütünün karıştırılması için aynı sıcaklıkta olması gerektiğini okumuştum. Yeni sağdığınıda soğutup karıştırabilirsin belki...Bir sey danismak istiyorum kizlar. Simdi anne sutu buzdolabinda 3 Gün durabiliyor. Diyelim ki ben bu aksam sagdim dolaba koydum. Yarin sagip uzerine eklesem oyle buzluga atsam olmaz mi
Yok yol hardal sarısı ve pütürlü oluyor hafif sulu oluyor kakası yenidoğanların çok aşırı sulu değilse korkma bence :)Aynen öyle az az yapıyo bende pişik olmasın diye hemen değiştiriyorum.dediğin gibi sanki yarım yarım yapıyo:))))
Pişik önleyici kremde sürüyorum iki gün sürmesem 15 dk değiştirmesem kızarıyo hemen.
Kilosunda da bi düşüş yok 500 gr almış.
Acaba dedim benden kaynaklımı sütle alakalı bişey mi
Kendisi kalkıyor benim bebişim.. ortalama 3 saatte uyanıyor.Kizlar gece bebisleri kac saatte bir emzirmeye kaldiriyorsunuz
Bebisin kac gunluk cnmKendisi kalkıyor benim bebişim.. ortalama 3 saatte uyanıyor.
Basit bir doğum lekesi olabilir belki anne sütü alan bebekler sık sık kaka yapar aslında her ikisini de doktora sormakta fayda var.İyi akşamlar kızlar. Bütün anneler ve bebişler iyidir inşallah. Oğlum bugün 5 günlük oldu. Göbek bağı düştü ve bugün ilk banyosunu yaptırdık elhamdülillah. Ama doğduğunda poposunda siyah bir leke vardı daha doğrusu varmış. Ben ilk kakasının lekesidir banyo yapinca çıkar diye düşünmüştüm ama cikmadi. Bayagı poposunu kaplayan bir leke. Bi bilginiz var mı bu konuda?
İkinci mevzu ilk kakadan sonra daha hiç kakasını yapmadı bu da endişelendiriyor beni.
Üçüncü mevzu ve ben en rahatsız edeni de benim sürekli ağlayasım var. Çok mutluyum evet evlatlarımla eşimle sağlıkla evinizdeyiz çok sükür. Ama içimde engelleyemediğim bir sıkıntı var. Her şeye ağlamak istiyorum. Düşünüyorum da sanki hep asık surat geziyorum. Siz de yaşadınız mı böyle bir durum. İçim daralıyor çok çaresiz hissediyorum.
sen bir de dişleri çıkıpmda ısırdıkları zamanları görAnnecikler, meme başınız ağrıyor mu?
Yara olmadı benimkiler şükür ki ama akşam olunca yanıyorlar artık. Güzel yanıyor hem de. Ne günler yaa. Şöyle bir bakıyorum , bunlar da kimin diyorum
Garmastan almıştı Eşim. Yara yok ama gece sürüyorum, yangıyı alsın diye. Sonra meme zamanı kalk yıka
1 yıl emzirsem mesela , hep böyle mi olacak. Geçiyor mu zamanla yoksa . Tecrübeli anneler yazın emiii
Canim ilk mevzu benim oglanda da var. Ayni sey diye dusuniyorum boyle morarmis gibi. Mongol lekesi dedi. 2 yasina kadar gecer zararsiz bisi dedi doktor.İyi akşamlar kızlar. Bütün anneler ve bebişler iyidir inşallah. Oğlum bugün 5 günlük oldu. Göbek bağı düştü ve bugün ilk banyosunu yaptırdık elhamdülillah. Ama doğduğunda poposunda siyah bir leke vardı daha doğrusu varmış. Ben ilk kakasının lekesidir banyo yapinca çıkar diye düşünmüştüm ama cikmadi. Bayagı poposunu kaplayan bir leke. Bi bilginiz var mı bu konuda?
İkinci mevzu ilk kakadan sonra daha hiç kakasını yapmadı bu da endişelendiriyor beni.
Üçüncü mevzu ve ben en rahatsız edeni de benim sürekli ağlayasım var. Çok mutluyum evet evlatlarımla eşimle sağlıkla evinizdeyiz çok sükür. Ama içimde engelleyemediğim bir sıkıntı var. Her şeye ağlamak istiyorum. Düşünüyorum da sanki hep asık surat geziyorum. Siz de yaşadınız mı böyle bir durum. İçim daralıyor çok çaresiz hissediyorum.
bizde de var yeşillik ara ara bizim alerjik yapımız oldugu için anne baba abide yani doktor alerjiden şüphelendiBizimde kakada az bi yeşillik ler var annem üşütmüş diyo dr gidiyimmi diyorum herseyde
dr a mi gidilir sıcak tut diyo 6 cocuk yetistirmis annemi dinlemek istiyorum ama ya enfeksiyon falan varsa diye korkuyorum böyle bisey yaşayan dr giden varmi
yakında biter canım inş doğru emiyorsa. Garmastanı silmene gerek yok demişti ablamın doktoru, sen yıkıyor Musun??Annecikler, meme başınız ağrıyor mu?
Yara olmadı benimkiler şükür ki ama akşam olunca yanıyorlar artık. Güzel yanıyor hem de. Ne günler yaa. Şöyle bir bakıyorum , bunlar da kimin diyorum
Garmastan almıştı Eşim. Yara yok ama gece sürüyorum, yangıyı alsın diye. Sonra meme zamanı kalk yıka
1 yıl emzirsem mesela , hep böyle mi olacak. Geçiyor mu zamanla yoksa . Tecrübeli anneler yazın emiii
süt doldukça büyüme yapıyor ya canım , çatlayacağı zaman da kaşıntı yapıyor. Var olanlara çözüm olmaz belki ama yenileri oluşmasın diye hamilelikte kullandığın yağ veya krem varsa kullanabilirsin canımKızlar benim de göğüslerim kaşınıyor sadece ucu değil komple altı da üst kısmı da kaşınıyor bu normal mi? Kv süt üretildiği için kaşınır normal dedi de sizde de oluyor mu ? Bir de goguslerim alttan cok catlamis ben yeni farkediyorum bunu tazeyken iyilestirecek bisey var mi ya da kasinti catladigi icin oluyor olabilir mi
Ben ilk ikisini bilmiyorum ama ucuncu mevzuda ben de oyleydim, dogum benim icin travma oldu ilk hafta, nereye baksam agliyordum sonrasinda uykusuzluk ve yorgunlukla zirve yapti aglamalar. Tam kendime gelmeye calisirken ust komsumuz vefat etti genc yasta ondan cok etkilendim. Sonra baktim sutum azalmaya basladi cocuk huysuzlaniyor benim moralim bozulunca, kendimi kontrol etmeye calistim. Az bucuk ettim de ama hal tam gecmedi hala geceleri emzirmeye uyandigimda aglayasim geliyor. Bu boyle devam edecek sanirim bi sure 6 haftaya kadar lohusalik devam ediyor zaten 40 cikinca duzelir heralde :)İyi akşamlar kızlar. Bütün anneler ve bebişler iyidir inşallah. Oğlum bugün 5 günlük oldu. Göbek bağı düştü ve bugün ilk banyosunu yaptırdık elhamdülillah. Ama doğduğunda poposunda siyah bir leke vardı daha doğrusu varmış. Ben ilk kakasının lekesidir banyo yapinca çıkar diye düşünmüştüm ama cikmadi. Bayagı poposunu kaplayan bir leke. Bi bilginiz var mı bu konuda?
Sadece altinda diye cok sorun etmedim. kremim dogumdan bi gun once bitmisti tam :) simdi emziriyorum diye de bir sey kullanmak istemiyorum iyi temizleyemezsem diye korkarimsüt doldukça büyüme yapıyor ya canım , çatlayacağı zaman da kaşıntı yapıyor. Var olanlara çözüm olmaz belki ama yenileri oluşmasın diye hamilelikte kullandığın yağ veya krem varsa kullanabilirsin canım
Ben hiç acıkmıyordum zorla yemek yediriyorlar. Emdirmiyorum ama sürekli sağıyorum tamamen boşalana kadar. Bu günlerde bi kaç kez açlık hissettim. Sonradan fark ettm ki acıkma nedenim süt artıran çaylar tokluk hissi yapıyor. 1 ayda 14 kg verdim.Selam kizlar nasilsiniz biz 17 gunluk olduk bile zalimsin zaman demek istyorum sezeryan yerim kasiniyor kaşisam mi korkuyorum bişe olur dye ama tatli tatli kasiniyor emzirdikce cok acikiyorum ben sizdede oyle oluyor mu doymuyorum resmen bu gidisle duba olurum eskiden yarim tabak pilavla doyan ben 1 tabak dolusu pilavla doymadimmidem birden boşaldi sankim kilo alirim diye korkuyorum ama doymuyorum emzirdikce fena acikiyorum been
22 günlük canım ama doğduğundan beri böyle.. ilk zamanlar 2 saatte bir uyandırmayı denedim ama uyanmadı bende kendi haline bıraktım ne zaman acıkırsa o zaman uyanıyor.Bebisin kac gunluk cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?