2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sıcak duş ve uyku süt üretimi için çok önemli cnm ben duş aldığımda ve düzenli uyuduğumda hemen doluyor sürekli sağ uyar gögüsleri Bnmde 4.gün tam anlamıyla indi

Canım benim de bugün 4. Günüm, öğleden sonra sütüm daha fazlaydı ama hala tam inmedi. 2 gündür sıcak duş alıyorum her gün alacağım emzirmeden önce özellikle. Evet uyku da sütü arttırıyormuş, düzenli uyku kısmını çözmem lazım, hem az hem düzensiz uyuyorum.
Cevabın için çok teşekkür ederim sağlıkla büyüsün evladın..

Sen yediklerine dikkat edeceksin. Mesela ben test yaptım kendime. Şuan peynirin kızımda bir lokmask bile gaz yapıyor emin oldum

Evet canım geçtiğimiz cumartesi ben de kavuştum kızıma, çok teşekkür ederim.
1 aylık oldu ha, maşallah sen büyütmüşsün artık :)
Sezaryen olmasına rağmen süt çok az da olsa geldi hemen ama bebiş iştahlı ve 2 saatte bir doyurulmalı denildikçe ve bebiş ememedikçe çok gerildim. Bugün 4. Günümüzdü öğleden sonra bir artış oldu tabi hala tam inmedi ama buna bile çook sevindim. Duş alıyorum ama uykuyu artırıp düzene sokmam lazım.
Evet maalesef benim de etrafımda ancak uzaklaştıramayacağım "çocuk aç aç, süt gelmiyor" diyen biri var. Çevreye de söylüyor bi de. Yapabildiğim kadar uzak tutuyorum kendimden artık hatta emzirirken yanımda olmamasını istedim bugün resmen.

En büyük eksiğim uyku. Daha önce yapmamış olduğum buradaki önerileri de ekleyerek yarından itibaren itinayla uygulayacağım, sütüm artacak buna inanıyorum.

Cevabın için çok teşekkür ederim

canım o bi çeşit doğum lekesi galiba moğol lekesi diyorlardı büyük oğlumda var hala gecmedi hafif var kafana takacak bişey degil endişelenme

benim doktorum mongol lekesi gecici zararsiz bir sey demisti cnim.google dan bir bak istersen oyle bir seydir belki.

sidelya bi kalcasinin hemen hemen nerdeyse tamami morumsu canım ya da gri mi desem değişik yani

Valla olduk 1 aylık, nasıl geçti anlamadım :)

Çok normal gerilmen, hepimiz gerildik ama sonra alıştık sütümüzün ve bebeğimizin uyumuna. Sen inandıktan sonra gerisi kolayca gelir canım. Uyku gerçekten çok işe yarıyor. Ben de hatta burda bir çoğumuz da başta senin gibiydik, ama şimdi bak nasıl alışmışım kısa sürede, rahat konuşuyorum :) senin de geçecek bu günler ❤

Canım 1 aylık aşımızda bize de uzayan sarılık olmuş bol bol emzir ve her gün yıkayın bebeği demişlerdi kış ortası hergun yıkamaya korkuyor insan ama yıkadık mecburen, gerçekten rengi değişti bebeğimin biraz gözlerinin içinde sarılık var şuan sadece

Gözün aydın canım güle güle büyüt

Bende hiç bişey yok canım bu sefer lohusalıktan hiç bişey anlamadım tertemiz gelen giden yok azcık gelse de zayıflasam diye bakıyorum kocaman göbeğimle kaldım =(
Benim de başlarda çok azdı. En son Lekelenme şeklinde olup bitti gibi olmuştu. Ama 27. Günde çok yoğun bir şekilde kanama başladı. 6 gündür sürüyor sanki adetin ilk günü gibi. Hiç azalmadi. Neden bitmisken böyle oldu bir fikri olan var mı?

Merhaba kızlar sezeryan sonrası kaçıncı gün duş aldınız? Eşim eczaneden su geçirmez bant aldı ama 10x25 cm vermişler sargım yok şu an ama o küçük geliyor ne yaptınız siz ?

Bizim sarılık tedavi boyutunda değildi en son 14 e cıktı düşmeye başlayınca bidaha yükselmez dediler emzirmekten başka bisey yapmadım uzamasının sebebi zaten emmemesiydi ve kilo alamıyordu emme düzene girince geçti ama 3 ay çekenler varmış benim ekstra tek yaptığım inanır mısın bilmiyorum ama beşiğini güneş nerdeyse oraya taşıdım yüzünü güneşe verdim hep gözlerden en son gidiyo değer düşmeye başladıysa korkma bide ben her emzirmesin ardından 1 kaşık su verdim idrarla atiyolarmis sarılığı

İmdat artik oğlumun kaka yapma çalışması inlemesinemi yanıyım yapamadıkça hırsla göğsümü koparicasina cekistirmesinemi tam uyudu derken kocamın horlayışına oğlumun sıçramasına mi tam 3.5 saattir bu döngüdeyim

Yok ya cümlen çok hoşuma gitti
Biraz daha gitsin kilolar öyle alırım ben. Zaten bir yere çıkmıyorum. Mevlüt için kızıma set yaptırıyorum . Kendime de bir elbise alsam kafi
Ay anne kiz kombinleri oluyor ikili instagramda falan vardi oralarada bak fikir olur kiz olunca secenek cok ben sehzade takimi alacam nasip olursa

Sen yediklerine dikkat edeceksin. Mesela ben test yaptım kendime. Şuan peynirin kızımda bir lokmask bile gaz yapıyor emin oldum
Ben neye dikkat edicem saskinim suan canm peynir sut kaymak kasar vs sut ve sutten yapilanlari yemiyorum bebegim kakasi yesil doktor sute alerji olabilir dedi ama hala daha yesil yapiyor hala anlamadim aksama kadar bol su sulu pekmez sabah sut urunleri disinda yiyorum oglen ve aksamlari ozellikle su kakadan dolayi et yiyorum ama hala duzelmedi sebebi ne bilmiyorum yediklerimi gorsen baska biri doymaz bile hala neden oldunu bulamadim aksamlari ozellikle cocuk yedi sekiz giibi çatlicak sancidan gunduz bi nebze iyi uyuyor

Kolay gelsin canim allah sabir versin yagla karnina saat yonunde masaj yapiver zibin icine elini koyda yap cok acma usutmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…