2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım yeni doğum oldu zamanla emmeye alışacak kuzun sen uyandırma için altını aç ayağını sık ıslak bezle yüzünü boynunu sil

Dr dedigini yap biraz kendine gelsin emecektir seni merak etme
Teşekkür ederim canım.Doktorun dediğini yaptım. İki gündür bebeğim sanki daha huzurlu. Ve bugün çok şükür kakasını yaptı. İnşallah kilo almaya başlamıştır.

Ben bebeğin doyup doymadığını anlamıyorum memeden ne kadar süt geliyor bilmiyorum 2 göğüs hiç emzirmedim

Ben bebeğin doyup doymadığını anlamıyorum memeden ne kadar süt geliyor bilmiyorum 2 göğüs hiç emzirmedim
Benimki aç olunca ağlıyor. Yatırıyorum başlıyor ağlamaya sonra da ne bulursa ağzına almaya çalışıyor. En son yoruldu uyudu ya da ben aç sanıyorum ama aç değil. Benim de kafam karıştı şimdi Uyudu ama şimdi de uyku arasında sürekli ıkınıyor bitmeyen gaz problemimiz var.. ne zor keşke dilleri olsa da dertlerini anlatabilseler

canım alerji olmadıgına sevindim masallah kuzuya güzel kilosu inşallah reflüsü de cok uzamaz bizim de 1 ay sonra netleşicek durum tüm bebişlerimize Allah saglık sıhhat versin.

Aynısı bizde de var. Bütün gün memede ve sürekli emiyor. Gece bu kadar değil ama gündüz sürekli emmek istiyor yatağına koyunca ağlıyor. Kv de sabah gelip akşam gidiyor bizde, sürekli bu çocuk emip yatacak diyip duruyor 10 emzirmede de aynı şey uyumiycak biliyorum diyorum her ağlamada aç bu çocuk diyor gına geldi artık stresli değildim strese soktu beni sütüm yetmiyor mu acaba demeye başladım ama mama vermiyorum hala kilosu iyi şu an, mümkün olduğu sürece de vermemeye çalışıcam. 3 aylık bebeği olan birisi de dedi ki ilk ay bizde de öyleydi süt bezleri tam çalışana kadar çocuk hemen doymuyor ama sonra oturuyor her şey merak etme mamaya başlama dedi. Bakalm 1. Ay kontrolünü bekliyorum

Belki emdiğinin fazlasını çıkarıyordur sadece. Dik tutunca kakasını da rahat yapıyor bizimki o açıdan da yararlı oluyor

Canım geçen hafta annemlerde kaldım ya her ağladığında bebeğin aç olduğunu düşünüyor büyükler sürekli emzir emzir yarım saatte bir emzir bebeği diyorlar bana oradayken bi de ‘bebekler, at kuyruğunu sallayana kadar acıkırmış’ annemin lafı :))) kv tarafından biri dese kızarım ama annem deyince bişiy de diyemiyorum yok anne aç değil diyorum :))

Sende kv var bende de her şeye muhalefet bir annane :) gerçekten insanı durduk yere geriyorlar gereksiz yorumları ile... Ben de direniyorum ısrarla ama dün ilk kez bir biberon verdim göğüslerim acıyordu artık. İlk zamanlar böyle oluyormuş evet benim görümcem de aynısını dedi o da ilk zamanlar doymadığında mama verdim ama sonrasında hiç gerek kalmadı diye. Bugün de henüz vermedim şu an uyuyor uyanınca bakalım ne olacak.

Kizim pek kusmuyor. 2 3 kez fazla yedi diye kustu.ama her bebis.farklidir sanirim
Eldiveni biz.hic takmadik canim..temas etsin dediler anne.teniyle..tirnagida yok.takmiyorum ben evdeyken

Dr bize 2 aylık olana kadar takın dedi sonra zaten ellerini oynamaya başlyacak takılmaz dedi benim kız taktırmıyor çorap giydiriyorum üşüyor hemen zaten. Emzirirken özellikle takıyorum yüzüne getiriyor o arada nasıl emecekse :))

Annemde sinek besigi dolasana kadar uykusu gelirmis diyip duruyor :)

Canım ben de öyle sanıyordum ama birden bırakılmaz diye biliyorum gaz olunca kullanılıyor sanıyordum sadece ama birkaç ay bağırsakları düzenlensin diye kullanılması gerekiyormuş düzenlie doktoruna sor bence❤ Allah şifa versin prensesine hemencik geçer reflusu ınsallah kuzum

Birden bırakılmaz mı nasıl yani azaltarak falan mı bıraktıracaktık ki bilmiyordum bi daha randevumuz bir ay sonra, arada sağlık ocağı aşı günümüz var 10 gun sonra sorarım orada, inşaallah ya bazen o kadar iyi ki Bugün maşallah sadece 1 kez kustu

Saol kuzum hepimizinkini bsgislasin bizimki gezdimi aglamiyo susuyor surekli kucakta ayakta sallanacak tekmi bakiyorsun varmiyardim eden biri
Su saate dek uyumadik 4ten beri.. bende buttim valla.. arada annem gelip eve islere yardimci oluyor arada kv gelip tum gun yatip bebegi aadece sevmek icin kaliyor sinirlerim bozuluyor ekstra falan oyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…