Saol kuzum cikartabildigimiz kadar cikartiyiruz ne yapalim..Gazı olduğu içinmiş canım bugün çocuk Drumuza gittik sordum bunu
Cikardim saniyorum ama olmuyormus demek ki sen nasil cikaruyosun kuzumcanım emzirdikten sonra asla gazı cıkmadan yatırma bazen cok ugrastırıyor ama enınde sonunda cıkıyor gaz kalırsa uyanır baslarda bende bu sorunu yasadım gaz meger cıkarmadıgımdanmıs. gazı cıkınca uyumaya devam eder zaten bebısler uykuya dalınca bız naparsak yapalık uyanmıyor zten:)bsebse
Gecmis olsun canim ins en kisa zamanda ikisi de iyulesir❤Biz bgn doktordaydık. Büyük oğlumdan küçük oğluma grip geçmiş, balgamı çokmuş, kulak da kızarmış. Antibiyotik mecburmuşbide balgam söktürücü verdi
25 günlük çocuğuma( çok uğraştık ama 5. Gün bulaştı sonunda aynı evin içinde ( öyle bi nefes alıyoki hırıl hırıl. Sabaha kadar uyuyamıyor
Ben her alt degistirmede yapiyorum kuzum gunde 10dakika yapiyorum bisiklet ve itmeyi her biriAklımda bulunsun çok sağol canım allah razı olsun
Canım çok saol günde kaç kez yapmalıyım her alt değiştirmede mi. Bide tek seferde ne kaç kez bisiklet yapmalıyım. Bilgi için çokkkk teşekkür ediyorum. Ben sadece karnına ayaklarını itiyordum bu kız benim acemilik eserim olacak
Canım iyi haberlerle dönmüşsün maşallah. Kusma olayını doktora bende sorsam
Canım bu Yasin çörek otu ne için okunuyor
Canım geçmiş olsun allah tez şifa versin
Bende yutkunma sesini takipteyim hep aynen. İcim biraz rahatkadi tesekkurler❤ nasilmis kilonuz❤Sordum canım. Genel olarak emmesinin 5 dk olduğunu en fazla 10 dakika emdigini soyledim de , eger emerken yutkundugunu aktif olduğunu goruyorsan 5 dkda da doyabilir sıkıntı yok dedi. Bir de kilo alip almadigina bakti tabi.
canım aynı kısır döngüyü bende yaşadım malesef akşam 8 den 12 1 lere kadar memede iki memeyide bosaltiyor bi yandan kusuyor ama hala meme diye ağlıyor uyuyor yatırayım diyorum uyanıyor meme diye katılana kadar sonra en sonunda göğüslerim dolmaya vakti olmuyo yumoş yumoş en sonunda acikiyo ama busefer içecek bol süt olmuyor ve sonu bi biberon mamaya gidiyor malesef bu şekilde oldu ve ben 3 4 kez verdim baktım olcak gibi değil emzik almamasina rağmen zorla vermeye çalışıyorum her seferinde atıyor ben tıkıyorum atıyor ben tıkıyorum emdikten sonra öyle böyle 1bucuk 2 saat oyalamaya calisiyorum ve öyle meme veriyorum dünden beri bunu uyguluyorum o arada göğüste en azından süt doluyor öyle böyle ağlıyor emziği almıyor ilk gün baya zor geçti saatleri uzattığım için emme saatini ama geçirdim bakalım inşallah düzene bindiririm sende emzikle oyalamaya çalış Kucağın da gezdir kandır bi şekilde ağlayabilir ama onunda iyiliği içinYine bir doymama kriziyle karşı karşıyayız, saatlerdir bir o meme bir bu meme emziriyorum. Göğsüme yapıştı çocuk. Emerken bir süre sonra uyuyor yatağa koyuyorum uyanıyorSanırım günlük 1 biberon mama olmadan olmayacak artık. Tam mama hazırladım baktım ki uyumuş. Demek ki doymuş ki uyumuş, şımarıklıklarından yapıyorlar sanırım. Canıma okudu resmen
Benim oglan da bir ikiniyor, bir cirliyor saatlerdr içim aciyor ya aglamamak için zor tutuyorum kendimiBitiyorum ya imdatttt.
Akşamı gözlüyorum eşim gelse de nefes alsam. Adam yoğun, bugün de geç gelecek. Bir duş alacam, uyumak istiyorum artık bu ne ya.
4400 olmus çok şükür canım en son 3400 dü 1 kilo almış. Sarilik gözlerine bakıp devam ediyor ama sıkıntı yapma dedi.15 Gün sora gecmezse testler yapilacakmis.emzirme saatleri de hâlâ gündüz 1, gece 2 saati gecmeyecekmis.israrla biraz arttirsam dedim ama 2. ay dolunca dediBende yutkunma sesini takipteyim hep aynen. İcim biraz rahatkadi tesekkurler❤ nasilmis kilonuz❤
Evet insan geriliyor gerçekten sonra o da süte geçiyor sütle çocuğa geçiyor çocuğun huysuzluğu bi daha bizi geriyorSende kv var bende de her şeye muhalefet bir annane :) gerçekten insanı durduk yere geriyorlar gereksiz yorumları ile... Ben de direniyorum ısrarla ama dün ilk kez bir biberon verdim göğüslerim acıyordu artık. İlk zamanlar böyle oluyormuş evet benim görümcem de aynısını dedi o da ilk zamanlar doymadığında mama verdim ama sonrasında hiç gerek kalmadı diye. Bugün de henüz vermedim şu an uyuyor uyanınca bakalım ne olacak.
Gerçekten her ağlamada ‘aç kalıyor bu çocuk, bebek büyüdüğü için sütün yetmiyor, emip yatacak az daha emzir’ deniyor ve cidden tak etti canıma artık.. sizinki yine yarım saatmiş bizim 10dk da bir ağlıyor bazen..sürekli aynı şeyleri duymak çok yorduCanım geçen hafta annemlerde kaldım ya her ağladığında bebeğin aç olduğunu düşünüyor büyükler sürekli emzir emzir yarım saatte bir emzir bebeği diyorlar bana oradayken bi de ‘bebekler, at kuyruğunu sallayana kadar acıkırmış’ annemin lafı :))) kv tarafından biri dese kızarım ama annem deyince bişiy de diyemiyorum yok anne aç değil diyorum :))
Allah kokaylik versin zor gercekten bizimki aksam yediden sonra bire kadar kok sokturuyor digerleri okadar siddetli degil en cok aksam basliyor gaz sancilari uyandiigi an mizirdiyor hic bakmiyor cocuk hep mzir mizir hep gezseSu saate dek uyumadik 4ten beri.. bende buttim valla.. arada annem gelip eve islere yardimci oluyor arada kv gelip tum gun yatip bebegi aadece sevmek icin kaliyor sinirlerim bozuluyor ekstra falan oyle :)
BiZimde en fAzla bes emiyor. CanimSordum canım. Genel olarak emmesinin 5 dk olduğunu en fazla 10 dakika emdigini soyledim de , eger emerken yutkundugunu aktif olduğunu goruyorsan 5 dkda da doyabilir sıkıntı yok dedi. Bir de kilo alip almadigina bakti tabi.
Biogaia dan biz çok memnun kaldık canımNurse harveys colex kullaniyorum nurse harveys ten yokmus colex var fayda etmiyo gbi metsil yazdi onunda faydasi yok etkili onerebileceginiz ne var
Bizimkide kusuyor gaz damlasini verdigimde ackende tokkende cikartiyor napacam bilmiyorum:-(Kizlar onerebileceginiz bir gaz damlasi var mi
canım 3 haftadan önce damlaya geçme bende colex kullanıyordum yenidoğan için o surup zaten 0 1 ay için geçerli şimdi damlasını aldım kullanıyorum oda günde 1 kez şimdilikNurse harveys colex kullaniyorum nurse harveys ten yokmus colex var fayda etmiyo gbi metsil yazdi onunda faydasi yok etkili onerebileceginiz ne var
Pamuk Panda cnm aylik kontrole gittik de. Sarilik için gözleri sari dedim. Cok degil merak etme uzamis sarilik deriz biz dedi.15 Gün sora bir bakin gene sarı mi? Oyleyse gelin test yapalim dedi
Belki emdiğinin fazlasını çıkarıyordur sadece. Dik tutunca kakasını da rahat yapıyor bizimki o açıdan da yararlı oluyor
Kizim pek kusmuyor. 2 3 kez fazla yedi diye kustu.ama her bebis.farklidir sanirim
Eldiveni biz.hic takmadik canim..temas etsin dediler anne.teniyle..tirnagida yok.takmiyorum ben evdeyken
Dr bize 2 aylık olana kadar takın dedi sonra zaten ellerini oynamaya başlyacak takılmaz dedi benim kız taktırmıyor çorap giydiriyorum üşüyor hemen zaten. Emzirirken özellikle takıyorum yüzüne getiriyor o arada nasıl emecekse :))
Bitiyorum ya imdatttt.
Akşamı gözlüyorum eşim gelse de nefes alsam. Adam yoğun, bugün de geç gelecek. Bir duş alacam, uyumak istiyorum artık bu ne ya.
Su saate dek uyumadik 4ten beri.. bende buttim valla.. arada annem gelip eve islere yardimci oluyor arada kv gelip tum gun yatip bebegi aadece sevmek icin kaliyor sinirlerim bozuluyor ekstra falan oyle :)
Ben her alt degistirmede yapiyorum kuzum gunde 10dakika yapiyorum bisiklet ve itmeyi her biri
Benim oglan da bir ikiniyor, bir cirliyor saatlerdr içim aciyor ya aglamamak için zor tutuyorum kendimi( esim de stres yapiosun sen gerginligini hissediyor 2 ay sonra gaz kalmicak diyor ben daha da geriliyorum:/
4400 olmus çok şükür canım en son 3400 dü 1 kilo almış. Sarilik gözlerine bakıp devam ediyor ama sıkıntı yapma dedi.15 Gün sora gecmezse testler yapilacakmis.emzirme saatleri de hâlâ gündüz 1, gece 2 saati gecmeyecekmis.israrla biraz arttirsam dedim ama 2. ay dolunca dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?