Bende 1 2 gun kaldirdim.. sonra hic uyandirmiyorum en fazla 3.5 4 saate dogru uyaniyor..kilosu iyi.ac kalmiyo bence :)neguzel acıklamıs canım bizimki de 4,5 saat kesıntısız uyuyor bana da uyandırma ac olsa uyanır zaten dedı uykusuzlk cekmıyoruım şükür hele son gunlerde uyanma sıklıgı azaldıkca daha bi guzel oldu mesela gece 4de memeye kalktı bıde sabah 7bucukta bıde demın kalkcaz artk babamız kahvaltımızı hazırlasın da
Bende gaz damlasını bilinçsizce kullandım ama düzenli kullanmak gerekiyomus bende biogaiya ya başladım o probiyotikmis bağırsakları düzene sokuyomus sabah zinco akşam biogaiya veriyorumcanım ben gaz damlasını sadece gaz ıcın sanıyodum bıgun cokfena oldu kızım dr a daha sorarken duzenli kullanmıyor msn dedı. dedm bn bıkez gazı oldu 1kez verdım bıkacgun olmadı duzenli kullanıcaksın bebegın daha bagırsakları duzene gırmez bısure dedı telde sormustum gazı gecmeyınce yanı hemen brakılmaz dıye bılıyrm sızın 2ay mı olmustu o bıtınce bıogaıaya gecırtıcem fln dedı hatta muhtemelm daha da devam edılcek ama tam emın de degılım etkılemeyım ben senı
İnsallh kuzum ya eve biri oturmaya gelecek diye korkuyorum hop hop kucakta hepAynen kuzum aksamlari siddeti iyice artiyor havanin kararmasiyla bizimkide. Kolikler zaten aksam baslarmis ya ins 3ayda biter de rahatlariz bebislerimizde bizde. ❤
Biz parmak emmeye basladik.emzik çok iyi oluyo sürekli emme refleksine ben ac diye emziriyodum emiyodu kusuyodu yine emmek istiyodu yine kusuyodu derken artık açlıktan olmadığı geç anladım emzige alıştı kusma bitti derken artık kabul etmemeye başladı 2 gündür parmak emiyo ama parmak emmesini istemiyorum tekrar emzige zorliyacagimBenimki hala atıyor canım inat emin ol o atiyo ben veriyorum o atiyo ben veriyorum bi elim ağzında kucakta yürüyoruz bazen dakikalarca öyle öyle alışmaya başladı gibi aktif yine emmiyo hatta tutturan kadar savasiyoruz ama ınat ettim işte başta türlü oyalanmiyo çünkü ortada bi emme refleksi var ve hep onu gidermek emdikten yarim saat sonra bile aranmaya basliyo mesela kusuyo diyelim aynı zamanda da fazla almış demekki diyorum vermiyorum aç bu çocuk ya galiba kafasına girince zaten hiç yapılmıyo kusmus demekki aç değil diyorum bazen tam 2 saat olmuyor 1 buçuk saat onun ağlama derecesine göre haraket ediyorum böylelikle belki kendide istemez artık 2 gün atlattım bu şekilde çok şükür mama vermeden bakalım önümüz deki günler de ne olacak mama zehir değil tabiki öyle durumlarda mecbur veriyorsun yapcak bisey yok , ben çok kötü oluyordun her mama verdiğim de ağlamalar fln ama şimdi artık onada alıştırdım kendi mi biraz daha rahat düşünmeye çalışıyorum gerekirse verilir aç kalcak hali yok ya sen yinede oyalamaya cakis kuzum ilk emmede 10 dk sonrakinde 20 dk diye diye arttır kar kardir ben de o sekilim şuan
Biz eldiven takamıyoruz taksamda napip edip cikariyo ve bizim eller hiç ısınmadı hep soguk ayaklarda öyle ayaklara acı elma yağı sürüyorum isiniyo ama eller soğuk belkide ellerinden usutuyo onun için gazlı diyorum çorap giydiriyorum dirseğine kadar çıkınca çıkaramaz diye bu seferde kendini yırtıyo eldiven şapka hiç kullanamadik dr uzuvları soğuk olabilir dediBizm iki dk eldiven olmasin elleri buz oluyor sizinki usumuyormu
Kuzum bizimde bi eldiven var cikmiyor lastigi daha siki bi paket aldik birsuru onu takiyoruz. Cikmiyor elleri usumesin hic olmadi corap giydir eline cunku tahmin edebiliyorum iki dk eldiven kusuyor yenisini getirene kadar iki dk da buz oluyorBiz eldiven takamıyoruz taksamda napip edip cikariyo ve bizim eller hiç ısınmadı hep soguk ayaklarda öyle ayaklara acı elma yağı sürüyorum isiniyo ama eller soğuk belkide ellerinden usutuyo onun için gazlı diyorum çorap giydiriyorum dirseğine kadar çıkınca çıkaramaz diye bu seferde kendini yırtıyo eldiven şapka hiç kullanamadik dr uzuvları soğuk olabilir dedi
BiZim evde asiri sicak cnm oda sicakligi 28 dogalgaz 60da yaniyor ama iki dk buz oluyor demekki sen bebis usumucek bizim ayaklarda buzBizim ev biraz fazla sicak oluyo canim.eli soguk olmuyo.denk gelmedim
bende aldirim deniyeyimBiogaia dan biz çok memnun kaldık canım
Doğru diyorsun canım, dün mama verdikten sonra ben biraz uyuyayım dedim bebeği anneme emanet ettim. 90 cc içmişti 10 gibi. Sonra 12 gibi yine aranmaya başlamış annem de beni uyandırmak yerine bi 90lık daha yapmış onu da içmiş. Gece ben uyandım baktım uyuyor saat 5 olmuştu, uyandırdım emsin diye. Göğüslerim de çok dolmuştu sızlıyordu, ikisini de içti içti daha da aradı yatırdım yatağına yatırmamla ilk kez öyle çok kustu ki fışkırarak ağzından burnundan geldi ne yapacağımı şaşırdım oturdum ağladımBenimki hala atıyor canım inat emin ol o atiyo ben veriyorum o atiyo ben veriyorum bi elim ağzında kucakta yürüyoruz bazen dakikalarca öyle öyle alışmaya başladı gibi aktif yine emmiyo hatta tutturan kadar savasiyoruz ama ınat ettim işte başta türlü oyalanmiyo çünkü ortada bi emme refleksi var ve hep onu gidermek emdikten yarim saat sonra bile aranmaya basliyo mesela kusuyo diyelim aynı zamanda da fazla almış demekki diyorum vermiyorum aç bu çocuk ya galiba kafasına girince zaten hiç yapılmıyo kusmus demekki aç değil diyorum bazen tam 2 saat olmuyor 1 buçuk saat onun ağlama derecesine göre haraket ediyorum böylelikle belki kendide istemez artık 2 gün atlattım bu şekilde çok şükür mama vermeden bakalım önümüz deki günler de ne olacak mama zehir değil tabiki öyle durumlarda mecbur veriyorsun yapcak bisey yok , ben çok kötü oluyordun her mama verdiğim de ağlamalar fln ama şimdi artık onada alıştırdım kendi mi biraz daha rahat düşünmeye çalışıyorum gerekirse verilir aç kalcak hali yok ya sen yinede oyalamaya cakis kuzum ilk emmede 10 dk sonrakinde 20 dk diye diye arttır kar kardir ben de o sekilim şuan
Canım acı elma yağını kullanma sakın, komplikasyon oluşturabilirmiş bebeklerde Allah korusun.Biz eldiven takamıyoruz taksamda napip edip cikariyo ve bizim eller hiç ısınmadı hep soguk ayaklarda öyle ayaklara acı elma yağı sürüyorum isiniyo ama eller soğuk belkide ellerinden usutuyo onun için gazlı diyorum çorap giydiriyorum dirseğine kadar çıkınca çıkaramaz diye bu seferde kendini yırtıyo eldiven şapka hiç kullanamadik dr uzuvları soğuk olabilir dedi
Bizde evde takıyoruz akşamları bizim minik de çok seviyor sakinleşiyor içinde, Of cidden Ya hiç bir kış bu kadar uzun geçmemişti eve kapanınca hiç geçmez oldu hele sürekli hava durumuna bakarken buluyorum kendimi :))çok güzel özetlemiş arkadaşlar izleyin çok güzel anlatmış doktor ergonomik kanguru almamıştım Ama bendeki Kangurunun Sırt ve boyun desteği de var her yeri yumuşacık zaten bacak kısmı da geniş değil bacak ayırınca zaten kalça çıkıklığı olmazmış Artık başlayabilirim kızımı koydum çok sevdi güldü falan hatta. Eşim çok istiyor kanguru ile gezmeyi havalar,açsa da çıksak
Gunduz benimde 2saat genelde uyumuyosa gece 3 yaptim. Zaten acikinca kendi uyaniyor bazen 2bucuk saatte bazen 3 3bucuk saatte :)Yaa ne kadar guzel 3-4 saat olayi. Benim doktor mi bi degisik acaba yaa sarilik icin soylemiyor ki kaldirmayi. 2 aylikken bi saat arttircakmis, 3 aylikken bi saat, 4 aylikken 1 saat arttirma derken 6 aylilken ek gidaya da gecilecek fln... instgramdan bi doktor bulup sorsam mi napsam doktoru mu mu degistirsem
canım esmer misiniz esınle veya biriniz. ondandır vucut tuyu esmerlerde esmer oluyor kuzenımden bılıyorum 7yasında suan onun da oyleKızlar ya benim bebiş çok kıllı tüylü kulaklarında alnında sırtında poposuna yakın bel tarafında falan tuyler var bunlar ne zaman gidecek gider yani kesin dimi
Yok eşimde ben de beyaz tenliyiz ama kızımız esmer :))canım esmer misiniz esınle veya biriniz. ondandır vucut tuyu esmerlerde esmer oluyor kuzenımden bılıyorum 7yasında suan onun da oyle
Herkeze günaydın kafama takılan bisey var Benim sutum hiç dolu dolu olmadı arttırmak için uğraşıyorum ama artmiyo bugün emerken sanki çocuğun midesi boş yutunca midesine indigini hissettim daha doğrusu bana öyle geldi midesi gurulduyo gibi çok canım sıkılıyo mamayı çok aza indirdim emsin artsın diye ama bu seferde için rahat etmiyo ac bu cocuk diye mama verenler varsa günde kaç cc veriyorsunuz bide emzirmenin ardindanmi veriyorsunuz bi öğün emzirip bi öğün mama mi
Canım ben 43 gündür silikon meme ucuyla emziriyorım hala ucu yok mememin, normal vermeyi de denedim ama asla almıyor emziremiyorum, dediğin gibi bebek emerken silikon ucun içine doluyor meme ucum ama çıkarınca gene eskisi gibi oluyorKızlar bu meme ucu hiç mi çıkmayacak hep mi silikon uç kullanicam yaaiçim şişti yıka yıka steril et fenalık geldi. Hastanede hemşireler birkaç güne tamamen çıkar dediler ama hiç de öyle değil. Emerken çıkıyo tabii, sonra fıssss sönüyor. Eğer hep böyle olacaksa her emzirmede kullanmak için göğüs ucu çıkarıcı mı kullansam? Kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?