2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Herkeze günaydın kafama takılan bisey var Benim sutum hiç dolu dolu olmadı arttırmak için uğraşıyorum ama artmiyo bugün emerken sanki çocuğun midesi boş yutunca midesine indigini hissettim daha doğrusu bana öyle geldi midesi gurulduyo gibi çok canım sıkılıyo mamayı çok aza indirdim emsin artsın diye ama bu seferde için rahat etmiyo ac bu cocuk diye mama verenler varsa günde kaç cc veriyorsunuz bide emzirmenin ardindanmi veriyorsunuz bi öğün emzirip bi öğün mama mi

Bizde aynı 12 'de derin uykuya geçiyoruz 4 'de kalkiyo emiyo altını degistiriyorum yatiyo 7 'de uyaniyo ama 7 'de uyandığında hep Kivraniyo uyuyo uyanık arası aglamiyo yatağın içinde kendi kendine mirildaniyo kaka yapmak için uğraşıyo gaz sancısı derken saat 11 olmuş yeni uyudu kivranisi beni öldürüyo ama çözüm bulamadim

Bende 1 2 gun kaldirdim.. sonra hic uyandirmiyorum en fazla 3.5 4 saate dogru uyaniyor..kilosu iyi.ac kalmiyo bence :)

Bende gaz damlasını bilinçsizce kullandım ama düzenli kullanmak gerekiyomus bende biogaiya ya başladım o probiyotikmis bağırsakları düzene sokuyomus sabah zinco akşam biogaiya veriyorum

Aynen kuzum aksamlari siddeti iyice artiyor havanin kararmasiyla bizimkide. Kolikler zaten aksam baslarmis ya ins 3ayda biter de rahatlariz bebislerimizde bizde. ❤
İnsallh kuzum ya eve biri oturmaya gelecek diye korkuyorum hop hop kucakta hep

Biz parmak emmeye basladik.emzik çok iyi oluyo sürekli emme refleksine ben ac diye emziriyodum emiyodu kusuyodu yine emmek istiyodu yine kusuyodu derken artık açlıktan olmadığı geç anladım emzige alıştı kusma bitti derken artık kabul etmemeye başladı 2 gündür parmak emiyo ama parmak emmesini istemiyorum tekrar emzige zorliyacagim

Bizm iki dk eldiven olmasin elleri buz oluyor sizinki usumuyormu
Biz eldiven takamıyoruz taksamda napip edip cikariyo ve bizim eller hiç ısınmadı hep soguk ayaklarda öyle ayaklara acı elma yağı sürüyorum isiniyo ama eller soğuk belkide ellerinden usutuyo onun için gazlı diyorum çorap giydiriyorum dirseğine kadar çıkınca çıkaramaz diye bu seferde kendini yırtıyo eldiven şapka hiç kullanamadik dr uzuvları soğuk olabilir dedi

Kuzum bizimde bi eldiven var cikmiyor lastigi daha siki bi paket aldik birsuru onu takiyoruz. Cikmiyor elleri usumesin hic olmadi corap giydir eline cunku tahmin edebiliyorum iki dk eldiven kusuyor yenisini getirene kadar iki dk da buz oluyor

Doğru diyorsun canım, dün mama verdikten sonra ben biraz uyuyayım dedim bebeği anneme emanet ettim. 90 cc içmişti 10 gibi. Sonra 12 gibi yine aranmaya başlamış annem de beni uyandırmak yerine bi 90lık daha yapmış onu da içmiş. Gece ben uyandım baktım uyuyor saat 5 olmuştu, uyandırdım emsin diye. Göğüslerim de çok dolmuştu sızlıyordu, ikisini de içti içti daha da aradı yatırdım yatağına yatırmamla ilk kez öyle çok kustu ki fışkırarak ağzından burnundan geldi ne yapacağımı şaşırdım oturdum ağladım galiba çok içti fazlasını da o şekilde çıkardı hiç kusmazdı böyle çünkü. Demek ki her aranma hareketi açlığa işaret değilmiş emziği dayayacağız artık biz de

Canım acı elma yağını kullanma sakın, komplikasyon oluşturabilirmiş bebeklerde Allah korusun.

çok güzel özetlemiş arkadaşlar izleyin çok güzel anlatmış doktor ergonomik kanguru almamıştım Ama bendeki Kangurunun Sırt ve boyun desteği de var her yeri yumuşacık zaten bacak kısmı da geniş değil bacak ayırınca zaten kalça çıkıklığı olmazmış Artık başlayabilirim kızımı koydum çok sevdi güldü falan hatta. Eşim çok istiyor kanguru ile gezmeyi havalar,açsa da çıksak

Bizde evde takıyoruz akşamları bizim minik de çok seviyor sakinleşiyor içinde, Of cidden Ya hiç bir kış bu kadar uzun geçmemişti eve kapanınca hiç geçmez oldu hele sürekli hava durumuna bakarken buluyorum kendimi :))

Gunduz benimde 2saat genelde uyumuyosa gece 3 yaptim. Zaten acikinca kendi uyaniyor bazen 2bucuk saatte bazen 3 3bucuk saatte :)

Kızlar ya benim bebiş çok kıllı tüylü kulaklarında alnında sırtında poposuna yakın bel tarafında falan tuyler var bunlar ne zaman gidecek gider yani kesin dimi
canım esmer misiniz esınle veya biriniz. ondandır vucut tuyu esmerlerde esmer oluyor kuzenımden bılıyorum 7yasında suan onun da oyle

Kızlar bu meme ucu hiç mi çıkmayacak hep mi silikon uç kullanicam yaa içim şişti yıka yıka steril et fenalık geldi. Hastanede hemşireler birkaç güne tamamen çıkar dediler ama hiç de öyle değil. Emerken çıkıyo tabii, sonra fıssss sönüyor. Eğer hep böyle olacaksa her emzirmede kullanmak için göğüs ucu çıkarıcı mı kullansam? Kullanan var mı

Sık sık emzirirsen sütün geliyor canım ben göğsüm acıdığı için çok veremiyordum mecburen sarılık olmadın diye mama verdim ama silikon uçla emince süt de gelmeye başladı mamayı bıraktık şükür sarılık da olmadık 10 günlük olduk mamayı da verirken 30 cc verdik şırınga ile biberon kullanmadım emzirme sonra mama veriyorduk

Canım ben 43 gündür silikon meme ucuyla emziriyorım hala ucu yok mememin, normal vermeyi de denedim ama asla almıyor emziremiyorum, dediğin gibi bebek emerken silikon ucun içine doluyor meme ucum ama çıkarınca gene eskisi gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…